نوشته اصلی توسط hamishetanha
دوستان گلم باز هم سلام.... ضمن تشكر مجدد از همراهيتون تا به حال ، از جمع بندي توصيه هاي گرانبارتون ،چنان متوجه شدم كه فكرم رو بيشتر به درسم متمركز كنم و منتظر بمونم تا خداوند مهربان خودش بهترين رو برام انتخاب كنه. ضمن اينكه در اين مدت دانشم رو نسبت به ازدواج افزايش بدم تا بتونم يه تصميم منطقي براي ازدواجم بگيرم و تلاش كنم اون چيزهايي رو كه يك خانم با كمال در وجودش داره و خوشبختش ميكنه، در خودم پرورش بدم. همچنين به مادرم و خانواده ثابت كنم توانايي استقلال رو هم از نظر فكري و هم از نظر اجتماعي خواهم داشت و غير مستقيم ازشون خواهش كنم اجازه بدن براي آيندم خودم (البته با مشورت و احترام به نظراتشون) تصميم بگيرم. مطمئنا اونها هم خوشبختي منو ميخوان. از خواستگارام هم خواهش كنم مستقيما از من درخواست نكنن و با خانواده مطرح كنن و اينكه تا پايان درسم هيچ جواب قطعي به اونها نميتونم بدم و دوست دارم حق اتخاب بيشتري داشته باشم.
اين جمع بندي كلي من از پيشنهاد هاي ارزشمندتون بود. خوشحالم كه خداوند به من عنايت كرد و اين سايت رو در مسيرم قرار داد تابه لطف شما عزيزان تصميم هاي عجولانه و غير منطقي نگيرم.
خواهش ميكنم اگر نكته اي رو جا انداختم يا تصميم اشتباهي گرفتم يا برداشتي بر من مشتبه شده من رو در جريان بذارين و راهنمايي هاتون رو ازم دريغ نكنين. از همه تون سپاسگزارم. :72: