RE: نحوه برخورد با فاميل در رابطه با ازدواج خواهر كوچكتر
سلام [size=medium]عزیزم
اولش تبریک میگم که یه کار مناسب واسه خودت دست وپا کردی...... توروحیت خیلی تاثیر داره :72:
اما خواهرم بهت پیشنهاد میکنم در حین اینکه ارزش خودت رو باید حفظ کنی به دنبال یه سری تغییرات مفید وکارامد با مادرت باشی تا روابط خوب و توام با احترام با مادرت داشته باشی دوری وحرف نزدن روابطتون رو سرد وروز به روز بی روحتر می کنه .......
فکر میکنم بد نباشه با هم با مادرت یه سری برنامه بریزین برای پر کردن اوقاتتون با هم مثلا( کلاسهای ورزشی با مادرتون ) یا بعضی کارها وخرید ها به اتفاق مادرتون ...خلاصه شما بهتر از هر کسی روحیات واخلاق خانوادتون رو می شناسین راههای نزدیک شدن به همدیگه رو پیدا کن در حین اینکه ارزش وشخصیت خودتون رو حفظ می کنین:46::46:
براوت آرزوی خوشبختی وسعادت دارم[/size]
RE: نحوه برخورد با فاميل در رابطه با ازدواج خواهر كوچكتر
آفرین hell عزیز؛ این خیلی خوبه که تونستی یه کار مناسب پیدا کنی و مهم تر از اون توی اون کار خودت باشی و به اعتقاداتت و چیزهایی که بهشون اعتقاد داری؛ پایبند باشی! :104::104:
از لحاظ اعتماد به نفس هم کافیه هدف داشته باشی و به اهدافت فکر کنی و برنامه ریزی داشته باشی و همین طور به پیشرفت هایی که توی این مدت داشتی فکر کنی و این انگیزه ای باشه برای ادامه دادن تلاشت!
در ضمن روابط اجتماعیت رو گسترش بده و سعی کن با انسانهایی که اعتماد به نفس بالایی دارند هم صحبت و دوست بشی!
در ضمن مقالات سایت هم در مورد اعتماد به نفس به نظرم بتونه کمکت کنه!
به هر حال با خوندن نوشته هات بسیار خوشحال شدم و به این فکر کن که خداوند از هر آنچه که ما فکر می کنیم به ما نزدیک تر است و حتما توی یه دفترچه ی کوچیک موفقیت هات رو هر چند کوچیک بنویس و بابتشون حتما به خودت جایزه بده؛ این جوری اعتماد به نفست و شادمانیت بیشتر و بیشتر میشه!:46: