-
لطفا بخون
سلام دوست خوب، من بعد از خوند این پست فقط به خاطر شما عضو این سایت شدم تا جوابتونو بدم...
بببینید دوست من شرایط من هم کاملا مثل شماست قدم تقریبا اندازه شما.
دوست من هدف ما از زندگی چیه؟؟؟ واقعا عمیق فکر کن... آیا آیا واقعا ارزش داره که دو روز عمرمونو با این حرفا و سخن ها برای خودمون جهنم کنیم؟؟
اصلا ببین دیگران کی هستند که حتی بخوان در مورد تو نظر بدن.. تو پیش خدای خودت رو سفید باش و کارهایی که می کنی با عقل بسنج و مسخره کردن دیگران در مورد ظاهرت رو مثل شنیدن صدای گاو و گوسفند تلقی کن .
تنها ر اه فرار از این افکار ورزش مرتبه، وقتی بدنت ورزیده باشه حس بهتری به همه چیز داری، به ظاهرت هم برس نه به اندازه ای که تمام فکرت به ظاهر باشه.
دوست من یادت باشه که تو اون دنیا برای تک تک لحظات و ثانیه ها باید جواب پس داد، پس هیچ وقت کفر نعمت نکن چون می تونست بدتر از این شه..
-
سلام دوست عزیز
من قدم 1.75 بر عکس الان که خیلی به اندامم افتخار میکنم دبیرستان که میرفتم اینقدر از قدم خجالت میکشیدم تا کوتاهتر به نظر بیام همش قوز میکردم. یا پوستم خیلی خوب بود اما من روش حساس بودم 2ساعت جلوی آینه مینشستم پوستم و بررسی میکردم که یه جوش پیدا کنم. شاید شمام حساس شدین بعد یه مدت مثل من شمام بیخیال شین.
دانشجو که بودم یه پسره همکلایسمون بود از همه ی پسرای کلاس زشتتر بود اما چون اعتماد به نفسش خیلی زیاد بود به نظر همه دخترای کلاس جزو پسرای جذاب بود!!!!! یه پسرم کلاسمون بود باور کن از همه خوشگلتر بود اما اعتماد به نفسش پایین بود باهاش که حرف میزدی هل میشد اصلا به نظر دخترا جذاب نبود. چیزی ته باعث جذابیت یه مرد میشه اعتماد به نفسشه به نظرم رو اعتماد به نفست کار کن.
وزنتم که خیلی زیاده پسر تنها یه فکری به حالش بکن بهت قول میدم هم قدت بلندتر به نظر میاد هم از دیدن خودت لذت ببری.ببین الان پوتین(نخست وزیر روسیه) هم قد تو میشه اما وزنش مناسبه به نظرم خیلی جذابه
در مورد محل زندگیت منم مثل تو بودم خونه مون پایین شهر بود وقتی میرفتم مدرسه بزرگترین دغدغه م این بود که کسی آدرس خونه مونو نپرسه دانشگاه که میرفتم اونقدر ناراحت میشدم که بعضی وقتا دزدکی گریه میکردم اما دقیقا امسال برام عادی شد و دیگه اصلا اذیتم نمیکرد برا تو هم عادی میشه باور کن اصلا یه روز اونقدر برات عادی میشه که تعجب میکنی که این موضوع یه روزی اینقدر ناراحتت کرده به خودت میخندی.
کلا به نظرم تو سن حساسی هستی فقط وزنتو کم کن و نگران هیچی نباش همه چیت طبیعیه. تو تنها نیستی خیلی از هم سن وسالات مثل توان زمان خیلی از مشکلاتو حل میکنه.
-
دوستان لطفا به تاریخ آخرین پست نگاه کنید بعد پست ارسال کنید این تاپیک آخرین پستش برای سال 89 هست (17 آبان 89)
با تشکر
-
من فکر میکنم مشکل شما بیشتر وزنت باشه تا قدت . جالبه با این که وزنت بالاست و هیکلت روخراب کرده توجه شما روی بیشتر روی قدت هست ! بزرگترین دشمن شما ذهنت هست که اینقدر منفی راجع به خودت حرف میزنی و این روی ضمیر ناخودآگاه و رفتارت اثر میذاره .ببین ممکنه اینجا بیای چند تا جواب بگیری و بعدش همه چی تمام میشه و اون حال بد دوباره میاد سراغت .باید اراده کنی روی خودت و دوست داشتن خودت و کمرویت و کاهش وزنت کار کنی .و صبور باشی چون این تکلیفی برای امروز و فردات نیست ..بلکه برای همه ی عمر هست .