-
RE: آرزوی داشتن همسر خوب
سلام.من عضو جدیدم! سایت جالبیه منتها یکم شلوغه! امیدوارم لحظات خوبی تو سایت داشته باشیم!
و اما در مورد تاپیک!
من به شخصه معیارهام در حد خودم و بعضا کمی بالاتر از خودمه.اینو هم باید درنظر گرفت ممکنه ی خصوصیت همسر برات تحملش سخت باشه!یعنی نباید اینطور فکر کنی که طرفت همه چی تمومه! اگه از لحاظ تحصیلو شغلو خانواده هم اکی باشه ممکنه تو از ی اخلاقش خوشت نیاد! این دید تو انتخاب ها به آدم آرامش میده!
در مورد خصوصیات موافق و مخالف اینو بگم :بعضی خصوصیات اگه یکم مخالف باشه زندگی قشنگ تر میشه!
مثلا خانم پرسروصدا و پر انرژیو پرحرف!!! آقا آرومو کم حرفو خونسرد(البته نه خیلی)! این ترکیبش فوق العادس! چون اگه جفتشون پر حرف باشن پس کی گوش کنه؟! یا اگه جفتشون کم حرف باشن صبح تا شب تو خونه 2 کلمه حرفم زده نمیشه!!
البته نظر شخصیمه!!
-
دوستان سلام
دوستان نكات خوبي گفتن
اگه ما همسر خوبي ميخوايم بايد سعي كنيم خودمون هم خوب باشيم
بايد سعي كنيم از همين الان يه سري عادات و رفتاري كه عموم افراد جنس مخالف نمي پسندن رو كنار بزاريم
و كلا بايد فكر كنيم الان توي زندگي هستي و كسي هست كه ازت يه توقعاتي داره و از همين الان خودت رو تدريجا آماده كني
علي علي
-
سلام. چه عجب یه جا پیدا شد مجردا مثل من زیادن :227:
بچه ها به نکته های خوبی اشاره کردید.و قطعا باید همین کارا رو کرد.من از قبل زمینه داشتم ولی با خوندن حرفاتون نتیجه گیری بهتری برای خودم کردم.به شرط اینه واقعا همینطوری باشه. یعنی هرچیزی که واسه خودت میخوای برای دیگری بخوای. ولا غیر
داداش کوچیکتون سینا:72: