بازم میگم بهتره تو سایتی که مدیر آدرس دادن مشکلتون را برطرف کنین.
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم میگم بهتره تو سایتی که مدیر آدرس دادن مشکلتون را برطرف کنین.
اگه همسرتون فرد مذهبی هستند بهتره روایاتی که از ائمه هستند رو براشون بخونید
و اگه نه مشکلات جسمی که این جور نزدیکی میتونه با خودش داشته باشه رو فهرست کنید و بدید تا بخونه. من شنیدم که رابطه از مقعد حتی میتونه بیماریهای قلبی رو در پی داشته باشه البته نمیدونم چه قدر صحت داره.
با این کار حداقل میتونید فاصله زمانیش رو بیشتر کنید مثلا هر دو ماه یک بار.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
امروز كه سري به تالار زدم تصادفا تاپيك شمارو ديدم!!
خيلي عجيبه برام ...نميفهمم چرا به اين خواسته ي همسرت تن دادي!!!؟؟
اين مقاله رو براش كپي كن و به هيچ وجه زير بار حرفش نرو چون به دليل وجود عضلات خاصي در اين ناحيه از بدن اگر در حالت اجبار(وقتي بدنت منقبض شده)ارتباط صورت بگيره صدمات جبران ناپذيري بهت وارد ميشه ...
همسرت بااااااااااايد اينو درك كنه و ديگه هيچ وقت چنين درخواستي ازت نداشته باشه!!
روابط جنسي مقعدي
عوارض روابط...و احكام شرعي آن
سلام.
يکبار ديگه پست من را بخوان.
خوب حالا اگه با امثال اين کار و مشاوره نتونستي هدايتش کني که به نظر من اولويت اوله و حداقل در دراز مدت با تکرار جواب ميده ميتوني راههاي ديگه را امتحان کني
من ميميرم براي راهکارهاي عملي.اگه روش عقلاني جواب نده من ميرم سراغ روشهاي بازي با اعصاب.!
يکم شيطاني ا ولي خوب جواب ميده.
.ببين مردا دوست دارن موقع همخوابي اوضاع را تو دست خودشان داشته باشن
از طرفي دوست دارن هم خودشان و هم شريکشان را ارضا کنن.و حتي اگه نتونن يه نوع سرخوردگي تو وجود خودشان احساس مي کنند
ناراحت مي شن به فکر مي رن و سعي مي کنن در برخورد بعدي تو کارهاشون حساب شده تر جلو برن و کارهايي که زن دوست نداره را انجام ندن
و اعتماد به نفسشان را بدست بيارن و ....
خوب حالا اين ارضا شدن طرف مقابلشون را از کجا مي فهمند؟
از ر روي عکس العملهاي زن بالاخص صداهاش
يه جورايي تو ذاتشونه دوست دارن ضعيف کشي کنن
وقتي شما در حالت همخوابي عادي هيچ عکس العملي نشون نميدي حس بدي به شان دست مي ده ولي وقتي عکس العمل شما را در روشهاي غير عادي
مثل اين مي بينند فکر مي کنند راه را درست رفتن و حس خوبي به شان دست ميده.اطمينان به نفسشان هم الکي زياد ميشه.
راهش چي ا.راهش اينه که مثل فيلمهاي پورنو شما هم در پوزيشن ها(حالت هاي) درست يکم ادا در بياري و فيلم بازي کني!
اما در پوزيشن ها(حالت هاي) نادرست بايد بر عکس عمل کني
نبايد عکس العملي نشون بدي.يا درد را به زبان بياري يا در چهره نشون بدي.
يا يه قدم فراتر مي ري يه کتاب يا يه مقاله مي زاري کنا دستت وقتي خواست شروع کنه کتاب رو مي گيري دستت و مثلا شروع مي کني برا خودت بخوني
انگار نه انگار.بعد طرف عصباني ميشه کتاب را احتمالا پرت ميکنه ان ور.خوب شما به صورت کاملا اتفاقي شروع مي کني به حرفهاي
اعصاب خورد کن.مثلا اين ماه چند تومن کم اورديم.صاحبخانه چي گفت.مادرت به من توهين کرد و ...
ديگه بيشتر توضيح نمي دم.
(خدايا توبه)
لطفا به مشاوره ي جنسي گرفتن اقدام كنيد
در بيمارستان روزبه و همچنين مراكز ديگر دكتر افتخاري فوق متخصص روانشناسي مسائل جنسي سمينار برگزار مي كنند مي توانيد در اين سمينارها ي دو روزه شركت كنيد به همراه همسرتان و از راهنمايي هاي تيم ايشان مدد جويي كنيد .
همسر شما در بخش مهمي از وجودشان دچار اختلال رفتار جنسي هستند كه بايد ريشه يابي شود و البته همينطور شما. شما نيازمند كمك حرفه اي هستيد .
شما به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی نباید تسلیم خواسته های غیر متعارف جنسی ایشون بشین .
اینگونه نیازهای غیر متعارف کلا غیر قابل اشباع هستن و با اجابت خواسته هاشون ، درخواست های بعدیش بیشتر و وقیح تر و غیر انسانی تر و واسش عادی تر خواهد شد . و بعد ازمدتی خدای نکرده شما به مشکلات جسمی و روحی بر می خورین .
حتما مقالات مربوط در این رابطه تهیه کنین و همسرتون رو بطور منطقی قانع کنین که خواسته هاشو تعدیل کنه .
به احتمال قوی ایشون فیلمهای سکسی نگاه می کنن و این خواسته ها به ذهنشون می رسه .
با تشكر فراوان از راهنمايي همه دوستان دلسوز
tesoke عزيز چشم
g.sana جان باشه حتما مقاله را چاپ ميكنم و گفتتون را عمل ميكنم
كاشمر عزيز و مهربان چشم حتما گفته هاتون را مو به مو عمل ميكنم و نتيجه را برات ميگم
ani جان ما تو يه شهرستون زندگي ميكنيم كه روانشناس و اون جور چيزا نداره و يا به درد بخور نيستند
large مهربون از اينكه به فكر سلامتي روحي و جسمي من هستي ممنون چشم اينكار را هم ميكنم
matrix جان قبلا دو ماهي بود اما حالا به دو هفته رسيده
مشكل من اينكه عاشق همسرم هستم و وقتي ميبينم جواب رد ميدم و ناراحت ميشه دلم تاب نمياره و قبول ميكنم البته گفتم اون هربار بعد اتمام كار ميگه من ديونه ميشم به سرم ميزنه چنين درخواستي ميكنم دفعه بعد اگه بگم هم قبول نكن اما دفعه بعد بازم همون اش و همون كشك
منم نگران سلامتي ام در اينده هستم
gh.sana عزيز مقاله ات را خوندم خيلي جالبه حتما پرينت ميگيرم و تو درخواست بعديش بهش ميدم فك كنم تاثير بگذاره دستت درد نكنه