سلام وقت بیشتری بگیر وتحقیق کن از دوستاش از محیط کارش .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام وقت بیشتری بگیر وتحقیق کن از دوستاش از محیط کارش .
سلام [color=#9400D3]عزیزم
این موضوع بستگی به این داره که خود شما نسبت این موارد چه فکر می کنید وچه طو عمل می کنید یا عقیده دارید ................
به قول دوستان بهتره که قبل از هر کاری یه زمانی اختصاص بدید برای شناخت بیشتر.......[/color]
لازم نیست استرس داشته باشی و بگی هر چی خدا خواست. جون من، خدای بیچاره را وسط نکش.:311: خودت درست عمل کن تا بعدا از اون بیچاره گله نکنی. :311:خدا که جز خوشبختی شما چیزی نمی خواد. :43:
خدا عقل را که به ما داده، به وظیفه اش عمل کرده، بقیه ی کارها به خودمون مربوطه.:305:
در ضمن به خانواده تون هم بگین که نگران کار آزاد نباشند. کارش خوبه. داره اندازه ی یه فوق لیسانس پول در میاره.:104:
من با فوق لیسانس یه سال دیگه که برم سر کار، همین قدر بیشتر بهم نمیدن. تازه کارش جوریه که به مرور می تونه توسعه بده و در آینده موفق تر هم باشه. بنابراین حتی اگه ادامه تحصیل هم نده مشکلی نیست.:324:
اگه کارمند بود باید نگران می بودید و همش از گرانی و آزاد شدن یارانه ها می ترسیدید، که نکنه یه وقت حقوقش تا پایان ماه نکشه. این آقا که کارش آزاده. فردا هر چی گرون بشه و گرون تر بخره، اونم مرغ هاشو گرون تر می فروشه. خیالی نیست.:311:
راستی نمیشه از این آقا چند تا مرغ ارزان برای ما بخری:311: از قول من بهش بگو یه کم انصاف داشته باشند و این قدر به مرغ ها هورمون ندهند.:311:
مرسی بچه ها
tesoke
که گفتی دوست مرغدار داری کلک:Dچون از از مرغامون بد گفتی نمیدی:P
فقط یه چیزی نسبت بهش هم احساسی ندارم :302:جذبم نمیکنه ولی خودش به من علاقه داره داره و داره وسایل مورد نیاز زنگی مشترک محیا میکنه میگن بعدن علاقه بوجود میاد ولی من میترسم علاقه بوجود نیاد چه ظاهر طرف تو مسائل ازدواج مهمه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
شاید اگه بیشتر باهاش آشنا بشین این علاقه بوجود بیاد. :43: منظورم در طی همین مراحل خواستگاری است.
با عرض معذرت از سارا و تسکوـه.خواهر گلم من بهت پیشنهاد می کنم به هیچ وج در موردی که بهش اشاره کردی
سوال نکنی.چون می تونه جوابای دلخوش کنک بده بعد ازدواج بزنه زیر همه شون.اون وقت کاسه چه کنم باید بگیری
دستت.در خصوص سوالاتی که بچه ها گفتن جوابشو باید تو رفتار گفتارش با خواهراش پدرش با مادرش پیدا کنی.
اگر مادر و خواهرش چادرین به احتمال نزدیک به یقین تو هم باید چادری باشی.اگر پدرش با مادرش هر رفتاری داره
تو هم باید انتظار مشابه همون رفتارو از طرف اون داشته باشی.از همین الآنم نشونه های متعصب بودنش مشخصه.
جادر شیرین تره،با وجود ثروت احتیاجی به کار کردن تو نیست.خانواده متدین (مذهبی) که معمولن متعصبم هستن.