سلام ساينا
شوهرت متولد چه ماهيه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ساينا
شوهرت متولد چه ماهيه؟
برای ایجاد موضوع جدید می تونید به قسمت
طـــــــــــرح مشکلات ازدواج: ارتباط مراجعان-مشاوران
برید و با کلیک کردن بر روی "موضوع جدید" مسئلتون رو بیان کنید. توجه کنید که حتما عنوان موضوع مرتبط با مسئلتون که گویا هم باشه انتخاب کنید.
از سرمای درون گرامی معذرت می خوام که مجبور شدم برای منحرف نشدن بیشتر تاپیکشون پست غیر مرتبط بزنم.
سرمای درون عزیز
این موضوعاتی که مطرح کردی از طرف شما بود ، میشه بگید مهمترین موضوعاتی که همسر شما بخاطر اونها با شما جرو بحث می کنه چی هست؟
ببینید این جمله ای که گفتید رو باید روش تامل کنید :"...چون اون اصلا با من بودن رو دوست ندار ه با اینکه در مورد چیزایی که دوست دارم باهاش خیلی حرف میزنم اما توجهی نمیکنه "
یه کارهائی بکنید که او برای بودن با شما لحظه شماری کنه . جای دوری نمی خواد برید ، ببینید خانوادش چه جوری با او برخورد میکنن که او دوس داره اونجا باشه، به رفتارها دقت کنید این تمرین باعث میشه شما تمایلتون به رفتن به خونه مادر شوهرتون بیشتر بشه (خود همین مطلب بخشی از کلید حل معماست!)
آیا مادر و خواهر و برادرش و... همیشه از او طلبکارن ، طلب کار عشق و محبتن؟؟ همیشه دارن انتظاراتشونو از شوهرت بهش گوشزد میکنن؟؟
یه نکته دیگه که تو جمله بالا هست اینکه این بار بجای " در مورد چیزایی که دوست دارم باهاش خیلی حرف میزنم " در مورد چیزائی که او دوس داره باهاش حرف بزن.
دو سه مقاله بسیار خوب در این لینک جمع آوری شده ، با دقت مطالعه کن.
http://www.hamdardi.net/thread-14282-post-127214.html#pid127214
اگه می شه زودتر جوابمو بدین چون زندگیم روز به روز داره بدتر می شه و واقعا نیاز به کمک دارم
پیشاپیش ممنون از لطفتون:43:
گرین عزیز بی نهایت ممنون از راهنماییتون
اگه به خاطر ارسال منه که می خواین تاپیک سرمای درون رو پست غیر مرتبط بزنید من خیلی ناراحت می شم وعذاب وجدان می گیرم. سعی می کنم ارسالم رو حذف کنم
من نحوه ارسال موضوع رو یاد گرفتم خیلی ممنون از شما دوست خوبم
قوربونت برم ناامید نباش
میتونی عوضش کنی
اولا بگم به هیچ وجه بچه این زندگی را عوض نمیکنه اون اگه تو را نخواد بچه تورا هم نمیخواد
خواهشا زنا اینو بفهمن تا در اوج بدبختیشون یه موجود بی پناه را نیارن وسط کلی بدبختی و بیتوجهی
به هر حال من خواهرانه میگم بهت اطمینان دارم در هیچ مشکل زناشویی یک نفرمقصر نیست بلکه هردو مسئولند آخه عزیزم تو که میخوای بهت توجه کنه چقد تلاش کردی چقد بی چشم داشت پاسخ مورد محبت قرارش دادی؟؟ ما زنا تا اتفاقی میافته میگیم مادرش ، خواهرش و...... خلاصه یه بار نمیگیم این که بلده به خانواده اش احترام بزاره پس من مقصرم که کاری نکردم مرکز توجه اش بشم من تو را خدا اینقد دنبال مقصر نگرد من 9 ماه مثل تو بودم به جایی نرسیدم ولی وقتی گشتتم تو خودم عیبای ناخواسته پیداشد که کاملا رفتارای شوهرم را تایید میکرد پس تو هم بگرد مطمئن باش تو هم بی عیب نیستی تا حالا بی دلیل بوسیدیش؟ محکم بغلش کردی؟ روزی 100 بار گفتی دلیل زنده بودنته؟/؟ خواهرم ما زنا متاسفانه از روزی که میریم تو زندگی انتطار داریم مثل فرشته های آسمونی باهامون رفتار بشه غافل از اینکه مردا خیلی از ما حساس ترند
مطمئن باش اگه بی منت و نق و غر و چشم داشت بهش محبت کنی کم میاره تسلیم میشه فقط صبر کن و ببین
باهاش برو جلو همه بگو بهش افتخار میکنی و...........
موفق باشی و شاد