-
RE: پسرم ...
جناب بی بی ، معلومه این آق پسر شما تیز و نکته سنجه ، فکر کنم اگر بخواید ، همین روحیه او شما را دقیق و حواس جمع می کنه و البته باز هم اگر بخواید با درک اینکه باید دستتون پیشش پر باشه از جهت علم و آگاهی میتونه شما رو بالا بکشه
پاورقی
=====
قابل توجه پدر مادرها که همیشه اونا نیستند که پرورش می دهند ، میشه به کمک فرزند پرورش هم یافت:305:
و قابل توجه هم کسوتهای خودم ، همیشه این معلم نیست که به دانش آموزان می آموزد بلکه اگر دقیق باشیم بسیار از اونها خواهیم آموخت :303:.
( داد و ستد رو حال کنید :311: )
-
ممنون فرشته جان
دستتون درد نکنه دیگه حالا حواس پرت شدم !! یادتون باشه که منم پدر همون پسرم !!!!!!!!!!:D
بله خیلی زود این مطلب رو متوجهم کرد ، وقتی سواد حداقلی داشت و پرسید " بابا حقیقت مجازی یعنی چی؟"
واقعا نمی دونستم یعنی چی ، جدا جدا می دونستم حقیقت و مجاز رو می تونستم براش تعریف کنم اما ترکیبش رو نه! :325: مرده شور ترکیبش رو ببره !!!!:311:
خلاصه بعد از یه مکث طولانی گفتم ، مثل خواب می مونه و بیداری ، حقیقت مجازی رو اینجوری براش شرح دادم اما همون موقع می دونستم که دارم می بافم براش. البته بعد مطالعه کردم و .....
چند ماه پیش بردمش کوه ، خوب بالا رفتیم (تا شیرپلا رفتیم و هنوز هم انرژی داشت :302: ) ، موقع برگشتن خیلی خسته شده بود اما کم نمی ورد ، هی دستم رو می گرفت و یه جائی گفت بابا دستت بده نخوری زمین!!!!! :311: یه آقائی از کنارمون رد میشد شنید بعد گفت : آقا خدا بدادت برسه چند سال دیگه چه میخوای بکنی با این زبون؟!
درجواب گفتم کجاشو دیدی
امروز همش شد پسرم !!
-
ای جیگر اون پسرتو :163:،الهی ، مامانمینا
منم میخوام:43:
واقعا بهتون تبریک میگم بی بی عزیز ، فرزند صالح واقعا نعمت بزرگیه:104: