لطفاً در حال حاضر کمک به این خانم رو فراموش کنید و روی خودتون متمرکز بشید،
شما چی می خواید و تصمیمتون چیه؟ اگر با ایشون تصمیم به ازدواج دارید با صبوری علت جدایی قبلی
رو پیگیر شوید و با اطلاعات درست تصمیم بگیرید.
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفاً در حال حاضر کمک به این خانم رو فراموش کنید و روی خودتون متمرکز بشید،
شما چی می خواید و تصمیمتون چیه؟ اگر با ایشون تصمیم به ازدواج دارید با صبوری علت جدایی قبلی
رو پیگیر شوید و با اطلاعات درست تصمیم بگیرید.
سلام نادیا خانم
خوب مشکل دقیقا همینه که نمی دونم تصمیم درست چیه ؟
لطفا شما کمک کنید
ببنید از همه اینا که بگذریم تازه میرسیم به خانوادهامون اونا را چه کار کنم
از همه طرف داره بهم فشار میاد
سلام saeed sad
امیدوارم هرچه زودتر happy شوی!
همانطور که دوستان گفتند، شما باید فعلا متمرکز کسب اطلاعات بیشتر در مورد علت جدایی این خانم بشی.
و مساله دیگه اینکه چند مدت از جدایی ایشون گذشته؟
گاهی افرادی که مدت کمی از طلاقشون گذشته، صرفا از روی لج و لجبازی با همسر قبلیشون و به زبون عامیانه سوزوندن دل اون تصمیم به ازدواج می گیرند. و در این میون هیچ توجهی به معیارهای خودشون و طرف مقابل نمی کنند و فقط می خواهند همسر قبلیشان ازدواج مجددشان را ببیند!
معمولا هر ازدواجی که بدون شناخت خود و طرف مقابل و به دلایل جانبی انجام شود، پس از گذشت مدتی با چالشها و مشکلات فراوان مواجه می شود.
آیا شما مطمئنید که این خانم بخاطر اطلاع از احساس شما به دلایل فوق سراغتان نیامده است؟
خلاصه که در کل شما لازم است اطلاعات فراوانی نسبت به حال ایشان پیدا کنید و با تکیه بر شناخت قبلیتان روی او قضاوت نکنید.
سلام
حدودا 7 ماه از جدایشون میگذره
فکر نمی کنم همجی ادمی باشه
خب هنوز نمی خوام با طرح سوالات این چنینی اونو دلسرد کنم چون مطمئنم خیلی ناراحت میشه در ضمن الان دچار سر دردهای میگرنی هم هست هدفم در مرحله اول اینه که از شکی که بابت جدایی بهش رسیده درش بیارم البته هنوز جوابی در مورد قبول کردنش یا رد کردنش ندادم