RE: رموز خوشبختی ام در کلام لطیف آفریننده ام
سوره حجر: آیه 39 الی 41
قَالَ رَبِّ بِمَآ أَغْوَيْتَنِي لأُزَيِّنَنَّ لَهُمْ فِي الأَرْضِ وَلأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ﴿۳۹﴾
إِلاَّ عِبَادَكَ مِنْهُمُ الْمُخْلَصِينَ ﴿۴۰﴾
قَالَ هَذَا صِرَاطٌ عَلَيَّ مُسْتَقِيمٌ ﴿۴۱﴾
إِنَّ عِبَادِي لَيْسَ لَكَ عَلَيْهِمْ سُلْطَانٌ إِلاَّ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْغَاوِينَ ﴿۴۲﴾
ترجمه مکارم:
(شیطان)گفت پروردگارا! بخاطر اينكه مرا گمراه ساختي من نعمتهاي مادي را در زمين در نظر آنها تزيين ميدهم و همگي را گمراه خواهم ساخت!
مگر بندگان مخلصت،
فرمود اين راهى است كه تا به پيشگاه من مستقيم است.
در حقيقت تو را بر بندگان من تسلطى نيست مگر كسانى از گمراهان كه تو را پيروى كنند.
سورة النحل:
با فرزانگی و اندرزی نیکو به راه پروردگارت بخوان و با بهترین طریقه با آنها مباحثه کن، پروردگار گمراهان و هدایت شدگان طریقش را بهتر میشناسد. (125)
اگر خواستید مجازات کنید تنها به مقداری که مجازات شده اید کیفر دهید و اگر شکیبایی کنید برای شکیبایان بهتر است. (126)
صبر کن که صبر تو جز به توفیق خدا نیست و به خاطر آنها غمگین مشو و از نیرنگ آنان دلتنگ نباش. (127)
زیرا خداوند با پرهیزگاران و نیکوکاران است. (128)
سوره بروج:
إِنَّ الَّذِينَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَلَهُمْ عَذَابُ الْحَرِيقِ ﴿١٠﴾ إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَهُمْ جَنَّاتٌ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ۚ ذَٰلِكَ الْفَوْزُ الْكَبِيرُ ﴿١١﴾
کسانی که مردان و زنان باایمان را شکنجه دادند سپس توبه نکردند، برای آنها عذاب دوزخ و عذاب آتش سوزان است! (١٠) و برای کسانی که ایمان آوردند و اعمال شایسته انجام دادند، باغهایی از بهشت است که نهرها زیر درختانش جاری است؛ و این نجات و پیروزی بزرگ است! (١١)
آیات 32-43 سوره الحجر
ترجمه: کاظم پورجوادی
[خداوند] فرمود:"ای ابلیس چرا سجده نمی کنی؟"
گفت: "هرگز برای بشری که از گل خشکیده لجن بویناکی آفریده ای سجده نخواهم کرد."
فرمود: "از جایگه خارج شو که مردودی
و تا روز جزا از رحمت حق دور خواهی بود."
گفت: "پروردگارا! تا روزی که برانگیخته شوند مرا مهلت ده."
فرمود: "تو را تا روز معین مهلت دادیم."
گفت: "پروردگارا چون نا امیدم کردی زمین را در نظرشان می آرایم و همه آنها را گمراه خواهم کرد،
مگر بندگان پاک و بی آلایش را."
فرمود: " این راهی است مستقیم تا پیشگاه من،
بر بندگان من تسلط نخواهی یافت مگر گمراهانی که از تو پیروی می کنند
میعادگاه همه آنها جهنم است."
سوره بقره آيه 153:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
ترجمه فولادوند:
اى كسانى كه ايمان آوردهايد از شكيبايى و نماز يارى جوييد زيرا خدا با شكيبايان است.
سوره بقره آيه 155 و 156 و 157:
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ ﴿۱۵۵﴾
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ ﴿۱۵۶﴾
أُولَئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِّن رَّبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ ﴿۱۵۷﴾
ترجمه خرمشاهي:
و همواره شما را به نوعى از ترس و گرسنگى و زيان مالى و جانى و كمبود محصول مىآزماييم و صابران را نويد بده
كسانى كه چون مصيبتى به آنان رسد گويند انا لله و انا اليه راجعون [ما از خداييم و به خدا باز مىگرديم]
بر اينان درود پروردگارشان و رحمت او باد و اينانند كه رهيافتهاند
سوره شوری آیه 30 http://tebyan-zn.ir/images/33ef7d17-...f4aaf864bd.jpg
وَ ما أَصابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ فَبِما كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ وَ يَعْفُوا عَنْ كَثِيرٍ (30)
هر مصيبتى كه بشما رسد نتيجه اعمالتان است، و خداوند بسيارى از گناهان شما را خواهد بخشيد.