تسوکه جان
به نظر من شما اگه واقعا نسبت به این مسئله خیلی حساسیت دارین.بهتره یه با یه خانم از خانواده ای مذهبی و معتقد ازدواج کنی تا خیالت راحت باشه
اما من به شخصه اینطور تصور نمیکنم که خانم ها هم با دیدن یه مرد خوشتیپ تر از شوهرشون.دلشون بلرزه
نمایش نسخه قابل چاپ
تسوکه جان
به نظر من شما اگه واقعا نسبت به این مسئله خیلی حساسیت دارین.بهتره یه با یه خانم از خانواده ای مذهبی و معتقد ازدواج کنی تا خیالت راحت باشه
اما من به شخصه اینطور تصور نمیکنم که خانم ها هم با دیدن یه مرد خوشتیپ تر از شوهرشون.دلشون بلرزه
آقای tesoke سلام. با اینکه من خودم یک خانم هستم ،وقتی میرم خیابون ،دلم میخواد به این خانوم هایی که با هفت قلم آرایش میان بیرون نگاه کنم ، چه برسه به شما که یک آقا هستی. به نظر من مهم نیست که شما به خانم ها نگاه می کنی یا نه ، مهم اینه که تو این نگاه نمونی وغرق نشی. اصولا خانم ها در این مورد با آقایون فرق دارند.خانم ها بعد از ازدواج،تمام عشق ومحبت شون رو برای همسرشون خرج میکنن ،یه زن تو زندگی مشترک ،دلش میخواد همسرش براش یه تکیه گاه محکم،باشه که بتونه توسختیها رو همسرش حساب کنه وهمینطور توجه ومحبت ووفاداری همسرش رو میخواد . به نظر من اگه یه زن تو زندگی این چیزها رو داشته باشه ،به مرد دیگه ای نگاه نمی کنه، چه برسه به این که بخواد فکر کنه ، یا اون رو با همسرش مقایسه کنه .امیدوارم هر چه زودتر همسر مورده علاقتو ، پیداکنی. :310
البته فکر نکنید که من آدم وسواسی هستم. تو دلم یه خورده دلشوره بود، بهتر دیدم با شما مشورت کنم. الان هم از جواب های شما خیلی دلم آروم گرفت و از همتون ممنونم.:43: اگه کس دیگه ای هم نظر داره لطفا بگه.
ایشالا وقتی که ازدواج کردین همه توجه و عشق و احترام رو نسبت به همسرتون نشون بدین مطمئن باشین اون هم زندگی رو واستون گلستان میکنه فقط کافیه قلب همسرتونو تسخیر کنید. راه نفوذ به یک زن قلب و احساساتشه نه اینکه از راههای بصری بخوان جذب آقایون بشن