نوشته اصلی توسط نيلوفر84
ممنون از دوستان كه نظر دادن.راستش چيزي كه منو ناراحت ميكنه رفتار شوهرمه نه بي احترامي هاي خانوادش .من از اين ناراحتم كه چرا پشت اوناس .هميشه پشت منو خالي ميكنه .ازم حمايت نميكنه .جوري رفتار ميكنه كه انگار اونا را بيشتر دوست داره وميخاد اونا اينو بدونن. از بي احترامي هاي اونا چيزي نميگم خيلي زياده .ميخام بيشتر از رفتاراهاي شوهرم بگم .مثلا يكي دوبار بين من وبرادرش بحث پيش اومده وهر دومورداون عليه من جبهه گرفت وجلوي اون طرف برادرشو گرفت وحتي منو تحقير كرد .موضوعات پيش اومده هم بي اهميت بود مثلا يك موضوعه سياسي .يا وقتي خونشون ميريم ميگه دوست ندارم بياي كنارم بشيني دوست دارم با خواهروبرادرام باشم .وقتي ميخايم جايي بريم از اونا نظر ميخاد نه ازمن مثلا به برادرش ميگه بريم خونه عمه يانه اونم ميگه نه ميگه باشه پس نميريم .توخونشون با من حرف نميزنه تمام مدت با خانوادش .ميخاد بهشون بفهمونه كه شمااز زنم مهمتريد شمارا بيشتر دوست دارم .من نميدونم خانم باران با آقاي تسوكه متاهليد يانه ولي اگه مجرد باشيد نميتونيد درك كنيد كه چقدر سخته آدم احساس كنه توزندگي شوهرش نفر اول نيست .چندين نفر قبل از اون هستند كه براي شوهرش محبوب ترن .من از شوهرم خيلي ناراحتم واحساس ميكنم بااين كارايي كه ميكنه نميتونم دوستش داشته باشم