-
RE: معرفی مشاوره خوب
سلامkooch2000
به جای تکرار مداوم این افکار منفی اون کارائی که من گفتم رو بکن:227:
پاشو
ببین من یه دوست داشتم مثله خودت 10 جلسه هم رفت پیشه مشاور ولی حالش خوب نشد که نشد!نه اینکه مشاور بد باشه ، جون خودش نمی خواست که عوض بشه.مدام این افکاره منفی رو تکرار میکرد
منم بدون اینکه خودش متوجه بشه دارم روش کار میکنم با زور یه سرس کارهارو مجبورش میکردن انجام بده.مثلا صبح ساعت 6 بهش زنگ میزدم بیدارش میکردم که بریم پیاده روی.با زور از خونه بیرون میکشیدمش.
ولی بعد از چند وقت انقدر خوب شده بود که اصلا باور نمی کرد یه روز انقدر منفی باف شده بود.
به قول خوده اصفهانیها وخیز:227:
-
سعیم را می کنم امیدوارم حالم خوب بشه:323:
-
سلام
با این شماره تلفن تماس بگیرید و وقت بگیرید از این طریق می توانید به کانال درمانی مورد نیاز دست یابید
03112367361
داوود مفتاح
-
سلام آني عزيز خيلي خيلي ممنونم از راهنمايي تون
حتماًتماس مي گيرم و وقت مشاوره مي گيرم.
البته الان از لحاظ روحي (البته به نظر خودم) خيلي خوب شدم .
اما بيشتر دوست دارم شناختم را نسبت به خودم بيشتر كنم
تقريباً ويژگي هاي اخلاقيم را مي دونم اما نمي دونم همسر آينده ام بايد چه ويژگي هايي داشته باشه كه بتونم باهاش زندگي كنم؟
نمي دونم خوبه يا بد شايد چون فرزند آخر هستم و تجربه زندگي هاي ديگران را ديدم تا يه ويژگي اخلاقي را مي شنوم سريع نتيجه گيري مي كنم كه اين هم شكل آقاي فلاني هست و در آينده...!!!
شايد هم يكم بدبين هستم يا ايده آل گرا !!!!!!
توي تايپيك جديدي كه باز كردم دلم مي خواست خيلي راحت حرف بزنم تا دوستان راهنماييم كنند به ايرادهاي خودم پي ببرم اما يكسري احتمالات دادم و ديگه تايپيك را ادامه ندادم.