RE: عدم رضايت از ظاهر شوهرم
راستش به خاطر همين مساله هميشه احساس خلا تو خودم حس ميكنم احساس ميكنم حتي وقتي خيلي بهم محبت ميكنه نميتونم خوشحال باشم ولذت ببرم احساس ميكنم افسرده وعصبي شدم .
خواهرم ، احساس می کنم به حرف مردم خیلی اهمیت قائل هستین .
اینکه این و اون چی می گن رو بی خیال شین . واسه خودتون زندگی کنین و از وجود همسرتون و سایر داشته هاش لذت ببرین .
چه بسیار خانمهایی که بدلیل زیبایی چهره همسرشون ، شاکی ان که خانمهای زیادی سربسر شون می زارن و ......
تاثیر عدم ارضا جنسی ایشون از طرف شما هم مستقیما به خود شما منعکس خواهد شد .
اینست که میگن قبل ازدواج چشمتون رو خیلی باز کنین و همه چی رو بدقت بررسی کنین و .... و بعد از ازدواج چشماتون رو به خیلی چیزا ببندین و ......
سلام عزیزم[color=#9400D3]
نمی دونم شما فکر می کنم به حرف این واون زیاد اهمیت میدید مثلا شما خوشگلید اما شوهرتون ....
عزیزم به داشته های مثبت همسرتون بیشتر بها بدید اینو به جرات می تونم بگم که خیلی ها آرزوی چنین زندگی رودارند :305::305:
شما به قول خودتون تحصیل کرده هستید چرا باید کاری کنید که خدای ناکرده لطمه ای به زندگیتان وارد شود
حیف نیست اگه اومدید این پست منو خوندید یه سری هم به تالار بزنید ببینید چه خبره ........ تا خوب زندگیتون رو دو دستی بچسبید
در ضمن شما خانم هستید وبه طبع خانمها اکثر نسبت به آقایون از لحاظ ظاهری باید جلوتر باشند طبیعیه....
کاری نکنید که سردی وبی مهری در زندگیتان رخنه کند
موفق باشید:72::72::72:[/color]
ديگران زياد راجع به ظاهر ما قضاوت نميكنند .يعني من با ديگران مشكل ندارم .من درون خودم احساس عدم رضايت ميكنم .
سلام دوست گرامی
توی اولین پستتون گفتید با توجه به معیار های دیگه انتخابش کردم ....
به نظر خودتون اون معیار ها چی بود که حالا کم رنگ شده؟
و چی شده که دیگه اونا رو نمی بینید؟
سلام
خانم محترم شما كه دوباره و چند باره متولد نميشيد كه بخواهيد هربار زندگي جديدي رو تجربه كنيد پس بي پرده و ساده ميگم آرامش زندگيتون رو با اين موضوعات خراب نكنيد .:324:به جاي فكر كردن به ظاهر همسرتون به اين فكر كنيد و خوشحال باشيد كه : خيانت كار نيست ، بي احترامي نميكنه ، دوستتون داره و...:104:
اميدوارم موفق و خوشبخت باشيد:72::72:
براي خوشبختي جوونهامون دعا كنيم:323