behrooz747 گرامی
باز کننده تاپیک بیش از دو هفته است که سراغ تاپیکش نیامده تاپیکهایی که از پست مراجع و آخرین پست اعضاء در آن ، بیش از 10 روز گذشته باشد به روز نمی شود تا خود مراجع به آن سر نزند و پست نزند و از وضعیت خودش نگوید .
لطفاً دقت فرمائید
نمایش نسخه قابل چاپ
behrooz747 گرامی
باز کننده تاپیک بیش از دو هفته است که سراغ تاپیکش نیامده تاپیکهایی که از پست مراجع و آخرین پست اعضاء در آن ، بیش از 10 روز گذشته باشد به روز نمی شود تا خود مراجع به آن سر نزند و پست نزند و از وضعیت خودش نگوید .
لطفاً دقت فرمائید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
برای من شغل مهم نیست ولی خانواده ام مخالفه این قضیه هستند !!!
نگفته بودم ، ایشون افسر نظامی و من کارمند . من واقعا تو تصمیم گیری دچار مشکل شدم :302: باید به علاقه و شناخت ایشون توجه کنم یا شغل ؟؟؟؟؟
بابام میگه شغل باید باعث افتخار آدم باشه ! آدم باید بتونه سرشو تو فامیل بلند کنه !
نمیدونم واقعا اینجوریه ؟؟؟؟؟ یعنی شغل ایشون باعثه...
احتیاج به راهنمایی دارم ..........
ببین دوست عزیز
بعضی از شغلها در وضعیت زندگی آینده تاثیر بسیار زیادی دارن ، مثلا تکنسین کشتی که عموما در سفر هستند ، زندگی مشترک اینها معنای متفاوتی با یه کارمند داره. یا افرادی که در پروژه و ماموریت کاری دارند ، 23 روز سایت و یه هفته خونه هستند.
ایشون که افسرن آیا کار اداری دارن یا ؟
از نظر من کار عار نیست ، باید ببینید نظر پدرتون که میگه باید بتونیم سرمونو تو فامیل بلند کنیم دقیقا چیه ؟ شاید به دلیل دیگه ای ایشون رو نپسندیدن و موضوع شغل رو پیش کشیدن!!
بنظر من شما باید رو روشهای تصمیم گیری بیشتر کار کنید ، خیلی روی فاز احساس و علاقمندی خواستگارتون تمرکز نکنی بهتره. بنظر من اونچه شما رو به پاسخ مثبت می کشونه علاقه اوهست و نه شناخت شما از او. با چند جمله " بی تو هرگز " و... نذار که در تصمیم گیریت به خطا بیفتی.
ببین انتظارت چیه و آیا آینده رو با ایشون مثبت می بینی ؟
دروغهای نمایشی؛ “حالم اصلا خوب نیست، به زودی میمیرم” و “اگر ترکم کنی خودم را میکشم” از این قبیل دروغهاست که غالبا برای جلب حس ترحم یا عشق و محبت اطرافیان گفته میشود. این دروغها لزوما منعکسکننده احساسات واقعی شخص نیست.
این مقاله رو هم برا مشکل شما گذاشتم ، اونو ببین.
http://www.hamdardi.net/thread-13792.html
سلام
امروز داشتم سایتو چک می کردم گفتم آخرین پیام رو ارسال کنم . ممنون از اینکه تو این مدت راهنمایی کردید . بلاخره همه چیز تموم شد . رفت بی معرفت تر از این حرفا بود فکر می کردم خوب شناختمش ولی اشتباه می کردم .
از این موضوع خوشحالم و خدارو شکر می کنم که یه آدم بی لیاقت از زندگی بیرون رفت !
یاد گرفتم که دیگه خوشبین نباشم ، زود اعتماد نکنم ...
تجربه تلخی بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!