RE: عشق يکطرفه از ديدگاهی ديگر
سلام آرمین، از اینکه قشنگ وکامل مسئله ات را بیان کردی و خوب هم توضیح دادید تشکر می کنم. از سایر دوستان به خاطر پاسخهایشان تشکر می کنم.
به نظرم پاسخ تحلیلی طاهره و نتیجه گیری آرمین در پست 8 این موضوع( عشق یک طرف از دیدگاهی دیگر) کافی باشد.
به نظرم طبیعت کار است که در چنین ارتباطهایی دختر و پسر تاوان احساسی نگر محض خود را می دهند.
لذا توصیه این است که دوستی اتفاق نیفتد یا سریعا فرایند رسمی شدن در جهت ازدواج صورت گیرد. در این خصوص مقالاتی در سایت همدردی قرار داده ام.
پاسخ کامل را در همین صفحه خواهم گذاشت
RE: شکست در یک عشق یک طرفه
سلام سیما
فکر کنم حتی برای خودت جواب سئوال کاملا روشنه. و آن اینکه بحث رابطه های اینچنینی که صرفا از روی احساس هست. با ازدواج که علاوه بر احساس به منطق ، مسئولیت و ...، نیاز دارد تفاوت دارد.
شما از یک سوراخ دوباره گزیده شده اید، و اگر تصمیم بگیرید این مسیر آزموده شده را دوباره نیازمائید دیگر گزیده نمی شوید. ولی اگر به خواهید هدایت خود را دوباره به دست احساس خود بسپارید باید آمادگی شکست های بعدی را داشته باشید، چون مسیر های این چنینی تبعات خاص خود را دارند.( همانطور که تجربه کردی).
[/color]آقای آرمین سلام
من هم با نظر طاهره جان موافقم هم درمورد اینکه ایشون را با این سایت آشنا کنید تا هم حرفهای ایشون رو بخونیم و هم اینکه ایشون بتونند با نظریات و تجربیات دیگران آشنا بشن تا شاید راحت تر تصمیم بگیرند. و اینکه این طور رابطه ها رو نمیشه به تدریج قطع کرد. برعکس به تدریج علاقه بیشتر از قبل هم ایجاد می شه مگر اینکه بخواهید بعد از این به طرف مقابل بی توجهی کنید و یا برعکس آنچه که تابه حال بودید عمل کنید که به نظر من کار درستی نیست.
به گفته روانشناسان هزارو یک راه نرفته وجود داره که می تونه به حل مسئله کمک کنه. شما با انتخاب جدایی سعی می کنید صورت مسئله رو پاک کنید و خیال خودتون رو راحت و دیگری رو ناراحت کنید. من فکر می کنم خاطره بد و احساس غمی که در اون خانوم ایجاد می شه شما نمی تونید درک کنید. دنیای خانومها رو فقط خانوما می تونند درک کنند همانطور که ما واقعاً نمی تونیم درک کنیم تو ذهن آقایون چی می گذره. آقایون سعی می کنن همیشه با مسائل منطقی برخورد کنند ولی در این رابطه ها منطق و احساس توام هستند.
از مطالب شما این طور استنباط می شه که شما خیلی مایل به جدایی هستید و زیاد هم ناراحت نمی شید و تنها ناراحتی شما اینه که اون خانوم ناراحت می شه و اگر هم بخواهید با اون خانوم ازدواج کنید فقط به خاطر ایشونه نه هر دوی شما. و با این کار احساس می کنید دارید فداکاری می کنید. چرا فکر می کنید دو تا دوست خوب نمی تونند همسر خوبی برای هم باشند؟ یه زوج خوشبخت قبل از این که زن و شوهر خوبی برای هم باشند که فقط وظایف همسری رو به درستی انجام بدهند باید دوستان خوب و موثری برای هم باشند تا به رشد و تعالی طرف مقابل کمک کنند. یکی نبودن مدرک تحصیلی یا پرجمعیت بودن خانواده طرف مقابل یا هر چیز دیگه فقط بهانس. به دلتون مراجعه کنید اگه واقعاً دوسش دارید که به خدا توکل کنید و سعی کنید مشکلات رو حل کنید اگه زیاد مایل نیستید بهتره زود رابطتون رو قطع کنید و بیشتر از این اون خانوم رو اذیت نکنید.
[/color][color=red]اعضای این سایت رو از تصمیمتون با خبر کنید.
سلام ببخشید من از نوشته های شما اینو درک کردم که شما رغبت به کمک به این خانم در جهت رفع شاید بشه گفت نواغصشون ندارید به هر دلیل .اما چیزایی که شما گفتین مثل علم فلسفه یا موسیقی البته به علاقه طرفتون بستگی داره شما هم نگفتید علاقه به یاد گیری نداره گفتید چیز زیادی نمیدونه اینها مسائل اکتسابیه که میشه به مرور زمان یاد بگیرن چه بسا استعدادشون بیشتر از شما هم باشه اما بعضی مسائل اکتسابی نیست و ذاتیه که تغییرش سختتره.