RE: تو رو خدا كمك كنين لااقل چجوري فراموشش كنم.چون خيلي بهم فشار ميا
ainaz6 جان
منم تقریبا هم سن و سال تو هستم
به قول اون دوستمون ادم در این سن دیگه باید توانایی تصمیم گیری درست رو داشته باشه
زن شوهر دار (حتی اگر نبود هم فرقی نمیکرد)پیشنهاد تماس جنسی شمارو قبول میکنه و شما بازم میخوای باهاش ازدواج کنی؟
واقعا چه بلایی سر نسل ما اومده؟!!!
ainaz6 جان
منم تقریبا هم سن و سال تو هستم
به قول اون دوستمون ادم در این سن دیگه باید توانایی تصمیم گیری درست رو داشته باشه
زن شوهر دار (حتی ا
سلام
هم پیشنهاد شما اشتباه بوده و هم جواب اون خانم. به هر حال اون خانم حالا هر چقدر هم که با شوهرش مشکل داشته باشه هنوز متعهد به شوهرش و زندگیش هست و به نظرم در درجه اول بی مسئولیتی اون خانم رو نشون می ده. و شاید همین بی مسئولیتیش هم باعث شده که شوهرش باهاش مشکل داشته باشه. اصلاً بهش فکر نکنید و تمام راههای ارتباطیتونو قطع کنید.
ضمن اینکه اگه اینجا یه خانم شوهردار هم می گفت که با شوهرم مشکل دارم و پسر دیگه ای اینجوری باهام حرف زده و قول و قرار گداشته بهش می گفتم که به اون پسره اصلا فکر نکن چون به زندگی متعهد نیست.
اگه شما ارزش زندگی خانوادگی براتون روشن شده بود به جای اینکه به از هم پاشیدن زندگی اونا کمک کنید یه جوری سعی در اصلاحش می کردین یا بی تفاوت بودین. به نظرم شما هم باید در تفکراتتون تجدید نظر کنید.
نمی دونم، شاید اینم یه تفاهمی بین شما باشه!
اگه هم خیلی بر روی این خانم تاکید دارید اول باید اجازه بدید و بعد از طلاق و عده باهاشون صحبت کنید و بعدشم حتما از شوهر قبلیشون پرس و جو کنید.
اما فراموشش کنید.
دوستان عزیز green و behrooz747 مراجع این تاپیک (آیناز) نزدیک به یک ماه است که به تاپیک مراجعه نداشته و از ارسال آخرین پست هم بیش از 3 هفته گذشته . لطفاً در اینگونه موراد پستی ارسال نکنید تا وقتی خود مراجع بیاد و از وضعیت کنونیش بگه و راهنمایی بخواد .
با تشکر
سلام، خوبی . امیدوارم تونسته باشی با خودت کناربیایی و احساساتی نشده باشی و با اون خانم قطع رابطه کنی .
باتوکل به خدا هر کاری شدنی است . و براساس گفته ی خودت که گفتی آدم معتقدی هستی ان شا الله که تونستی ازش دل بکنی . دوست دارم نتیجه ی کارت را بدونم . یک جورای هم نگرانتم . موفق باشی .