RE: نمیدونم چه تصمیمی بگیرم; آره یا نه؟
با سلام Mahtab_20e
دو دليل شما را مردد كرده است.
يكم: شما خودتون را مطلقه و داراي ضعف قلمداد مي كني كه بايد ظاهرا امتياز بدهي.
دوم: وابستگي احساسي كه طي اين مدت براي شما ايجاد شده است.
به اين قصار پر محتواي baby توجه كن:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
واقعیت همیشه اونی نیست که از پشت عینک ما دیده میشه.
عينك همين احساسات و برداشتهاي ذهني شماست. كه الان هم در برابر خانواده ات و هم در برابر اعضاء و هم در برابر مشاور بر آن اصرار مي كنيد.
ما اينجا بر اساس كلياتي كه شما مطرح كرديد نظراتمون را داديم. آنچه كه شما از او برداشت مي كنيد بوسيله احساستون تحريف شده و دلپسند شما مي شود.
اما خانواده شما و ما و مشاور تحت اين احساس نيست و در واقعيات نكته منفي مي بيند.
به هر حال اگر واقعا مي خواهيد باز هم روي او اصرار داشته باشيد. بهتر هست حضوري به يك مشاور خانواده مراجعه كنيد و بيشتر توضيح دهيد ، هم از خودتون و هم از آون آقا تا ايشون به طور مفصل شما را با زواياي منتخب انتخابتان آشنا كند.
همچنين اگر در بخش ارتباط دختر و پسر و حتي خانواده سايت دوري بزنيد متوجه مي شويد كساني حتي 5 سال يا 7 سال اينگونه كه شما مي فرماييد با هم ارتباط داشتند و بعد از ازدواج متوجه شدند اينها احساس بوده نه شناخت.
براي اينكه متوجه شويد احساستون نيست و شناختتون هست بايد كسان ديگري كه احساسات شما را ندارند و كارشناس و با تجربه هستند نظر شما را تاييد كند. پس مشاوره حضوري براي شما بسيار ضروري هست.
سلام ممنون
همین طور که شما میگین بهتره من حضوری با یک مشاور صحبت کنم چون از این طریق برداشته شما از حرفای من چیزه دیگست.
من دوسش دارم ولی بر اساس احساسات تصمیم نمی گیرم اصراری هم به این ازدواج ندارم فقط می خواستم نظر چند نفر دیگرو هم بدونم اصلا ما خانواده ای نیستیم که رابطه ی دختر و پسر قبل از ازدواج واسمون عادی باشه این چیزارو بد می دونیم فقط در حد شناخت اجازه داریم صحبت کنیم نه بیشتر تا الانم هر صحبتی با این پسر داشتم زیر نظر مامانم بوده
به هر حال ممنون سعی می کنم شناختمو ازش کامل کنم و بعد تصمیم بگیرم:72::72:
سعی کردم بیشتر بشناسمشون و متوجه شدم یه مقدار تفاوته فرهنگی داریم از خودش راضی بودم ولی از خانوادش نه به این نتیجه رسیدم که ما به درده هم نمی خوریم الان همه چی تموم شده:72:
سلام
با توجه به پست آخر Mahtab_20e نتیجه این تاپیک مشخص شد؛
این تاپیک نیز مانند سایر تاپیکهای به نتیجه رسیده بسته میشود.