RE: نظرسنجی : پس انداز خود را در زمان عقد و قبل از عروسي خرج چي كنيم؟
سلام عزیزم
اگه من تو چنین شرایطی بودم مطمئنا اول خیالمو از بابت خونه حل می کردم (جایی که می تونم توش راحت باشم)
بعدش عروسی واسم مهمتره یا مسافرت (ماه عسل) به نابه هر انتخابم با پولم تنظیمش می کردم ولی مراسم عروسی پر خرج اصلانه......(ماه عسل کیش هم عالیه)
اگه اضافه هم اومد چیزهایی که لازم دارین بخرین بهتره در هر صورت گزینه 2رو حذف کنید
شادزی عزیز
انتخاب ها دقیقا به خودتون مربوط میشه و کاملا نسبیه.
اگه شما نسبت به مراسم عروسی و پوشیدن لباس عروسی موضعت اینه که بعد از شروع زندگی به هیچ وجه - ولو به شوخی - به رخ همسرت نمی کشی که کاش ! یه مراسم می گرفتیم ، عجب ماشین عروس نازی ، آه ما که ماشین عروسی نداشتیم و... اگه نمی گی نگرفتن مراسم ورفتن به یه مسافرت توصیه میشه.
اما اگه قرار باشه تو دل همسرم بمونه ، و از اونجا که مراسم عروسی فقط یه باره (انشا الله!!) کل مبلغ رو برا مقدمه و موخره و خود عروسی خرج میکردم. برا رهن و اجاره هم وام میگرفتم.
این ده میلیون هم کفاف رهن یه خونه نسبتا مناسب رو هم نمی ده .( اینا همش نسبیه ، مناسب از نظر من با مناسب از نظر یه فرد دیگه زمین تا زیر زمین ! با هم فرق داره)
ممنونم از همه دوستان
اکثرا به خونه اهمیت دادن ولی آمار چیز دیگه ای نشون میده
نشون میده اکثر جوانهای تازه ازدواج با مشکل پرداخت اجاره روبرو هستند می دونید چرا؟
چون همون حرف BABY عزیز رو میزنن که مجلس که یکبار بیشتر نیست بنابراین حدود 8 تا 10 م خرج عروسی می کنن و با 2 م میرن دنبال خ با اجاره بالا. فیلم عروسی و عکس عروسی و همه چیز هست به جز آرامش از اول برج تا آخر برج استرس داره که اجاره رو میتونه جور کنه یانه و یا زن و شوهر از صبح کار میکنن و شب تا شب خسته و خورد همدیگر میبینن و همین امر به مرور زمان زن و مرد از هم دور میکنه.فیلم عروسی تو کمد سالهاست که داره خاک میخوره ولی حقیقت زندگی چیز دیگست که زیر معضل چشم و هم چشمی مدفون شده و آمار طلاق رو برده بالا.چاره چی؟