RE: علاقه زیاد مرد به دیدن عکسها و فیلمهای سکس بعد از ازدواج چیست؟
سلام
متاسفانه وقت نشده که به این تاپیک پاسخ کامل بدهم.
اما پاسخ دانه را که دیدم ، گفتم این نظر مورد تائید بنده نمی باشد.
همیشه توجه به هر مسئله ای موجب تقویت آن می شود.
البته این معنای درگیری و .... هم نیست.
بی توجهی به شخص، باز کردن موضوع در وقتی غیر از آن وقتی که طرف تحت تاثیر شدید احساسات هست، فراهم کردن زمینه های خودشکوفایی و بالا بردن عزت نفس چنین افرادی از راههای کمک کردن به آنهاست.
اینگون مسائل در حوزه اعتیادها می گنجد... و سبک برخورد آنها شبیه به اعتیاد به مواد مخدر است...
این تاپیک احتیاج به جواب کاملتر داره که در اولین فرصت انشاء الله...
استاد جان
ابوالفضل سنگ تراشان عزیز ! یک سوال :
بنده جایی خواندم استفاده از فیلم برای تحریک همسر و متعاقب آن انجام عمل جنسی موجب شرطی شدن می شود . پس چندان توصیه نمی شود .
برداشتی که بنده داشتم این بود که با ارائه ی محرک اول نیاز به پاسخ خاصی در فرد ( انجام عمل جنسی ) احساس خواهد شد .
آیا از نظر علمی گفته ی بالا درست هست یا خیر ؟
آیا انجام چنین عملی توصیه می شود ؟!
:72:
سلام دوست من
این بحث فقط تابع رویکرد رفتار گرایی نیست.
جوانب مختلفی دارد.
مثلا رویکرد انسانگرایی، به خاطر اینکه کیفیت انحصاری رابطه زن و مرد از بین میرود و کمیت رابطه به صورت عطش زایی جای کیفیت رابطه را می گیرد، به ترویج چنین روشهایی اعتراض می کند.
در مورد رویکرد رفتار گرایی لطفا برداشت خود را توضیح دهید. چون این مسئله هم از لحاظ شرطی سازی عامل و هم از نظر شرطی سازی کلاسیک قابل بحث است.
البته اگر این موضوع در تاپیک جدایی باشه، بهتر است.
من مخالف به حاشیه رفتن سئوال مراجعان هستم
سلام
منظور من اين نبود كه خانم با آقا در اين اعتياد همكاري كنند. منظور من اين بود كه ازروشهاي غيرمستقيم و دوستانه ايشان را از كاري كه مي كنند دور كنند. حتماً نبايد صريح و جدي از انجام دادن ايشان به كاري جلوگيري كرد.
آقای سنگتراشان ممنون میشویم ما راراهنمایی بفرمایید
من در مقوله خودارضایی معضل امروز جامعه ما هم مشکلم را عنوان کردم
ممنون دوستان از راهنماییتان
در پاسخ به دوست خوبم دانه که پاسخ منطقی خوبی دادند باید بگویم دانه جان متاسفانه یا خوشبختانه من کارمندم و صبح زود باید سرکار بروم شبها هم باید زود بخوابم این تجربه را داشتم و چند شب بیدار ماندم اما صبح سر کار همش خوابم و نمی توانم درست کار کنم ضمن اینکه وقتی خانه نیستم شوهرم تنها در خانه است لذا کاری از دستم بر نمی آید
سلام
متاسفانه این مشکلی است که بطور معمول در خانواده ها دیده میشود و ریشه در کودکی دارد چون از ابتدا این کارها در خانواده ایرانی رسم نبوده که با فرزندان چه پسر چه دختر در باره اینگونه مسایل صحبت شود (بخاطر حجب و حیای موجود) وفرزندان گاهی اوقات حریص میشوند
با یک مقدار درایت میشود این میل آنها را کاهش داد
مهتاب عزیزم من با نظر دوستانی که شما را تشویق به همراهی همسرتان در دیدن این فیلمها کرده اند موافقم...همراهی شما تمایل ایشان را روز به روز کمرنگتر خواهد کرد.....گاهی زن و شوهر های بویژه ایرانی نا خواسته واقف به نیازهای همدیگه نیستند و حتی از صحبت و درخواست اون نیازها از همسرشون ابا دارن....باهاشون دوستانه صحبت کنین و بخواین حتی نیازهای غیر متعارفشونم براتون بیان کنن.....
به نظر من بستگي به نوع تماشا داره يك وقت داره نگاه مي كنه و هيچ احساس خاصي بهش دست نمي ده و خيلي عادي برخورد مي كنه و يك موقع مي بيني نه كاملا تحريك مي شه و تحت تاثير قرار مي گيره . اگر مورد دومي مي باشد به نظر من بايد حتما بيشتر اطلاعات جمع كنيد و سعي كنيد كه او را ترك دهيد اگر مورد دوم باشه با همراهي كردن شما نه تنها بهتر نمي شه بلكه ممكنه راغب تر هم بشه
با سلام و تشکر از دوستان
در پاسخ به دوست خوبم همراه .در ارتباط با توضیحی که دادید مورد دوم صحیح است و ایشان نسبت به دیدن این فیلمها بی تفاوت نیست و تحریک می شود و واقعا دیدن این فیلمها و صحنه ها را دوست دارد .
البته من از مدیر محترم سایت همدردی انتظار داشتم در خصوص مشکل من را بیشتر راهنمایی نمایند