-
RE: یک تجربه تلخ
سلام دوست عزیز
عمیقاً احساستون رو درک و با شما همدردی می کنم ، چون احساسات خودم هم قربانی موردی مانند شما شد...در واقع
بعد از خوندن ماجرای شما، یک بار دیگه داغ دلم تازه شد!
خیلی تلخه که یک نفر بی منطقی و دمدمی مزاج بودن خودش رو با بهانه های اینچنینی، پوشش بده و راحت و بدون عذاب وجدان دل طرف مقابلش رو بشکنه....و تازه منطقش هم این باشه که خواست خدا این بود!
امیدوارم شما هم مثل من به این ماجرا فقط به چشم تجربه و درس نگاه کنید و خدا هم به شما کمک کنه تا بتونید هرچه
زودتر تلخی های این ماجرا رو فراموش کنید....هر چند که میدونم خیلی سخته! اما به رحمت خدا امیدوار باشید که همیشه با شماست...
-
سلامmahsan جان
من هم چند بار دچار چنين مشكلي شدم. يكبار يكي از همكارانم از من خواستگاري كرد و من فوراً با خانواده ام درميان گذاشته و خانواده ايشان پس از يكهفته آمدن خواستگاري من. اوسط ماه رمضان بود و قرار شد تا پايان ماه رمضان دختر و پسر صحبتهاي اوليه را با هم درميان بگذارند. در همين مدت كوتاه چنان رابطه گرم و آتشين شد كه اگر 2 ساعت از هم بي خبر مي شديم و به هم زنگ نمي زديم،كلي دلواپس مي شديم. اما موقعي كه خانواده ها مي خواستند صحبتهاي جدي را انجام دهند هيچ كدام با هم به تفاهم نرسيدند و به كلي همه چيز منتفي شد. به قدري احساس مي كردم ضربه خوردم كه الان يادم مي يفته خندم مي گيره. بعد از گذشت چند ماه حس كردم با نرسيدن به اون آقا ، چيزي را هم از دست ندادم. اين علاقه هايي كه خيلي زود سراغ آدم مي ياد،خيلي هم زود فروكش مي كنه. من اين حرفو از مامانم زياد مي شنيدم اما باور نمي كردم. فكر مي كردم پند بزرگترونه است و فقط به درد خود بزرگترها مي خوره. اما الان يقيين دارم كه نبايد خيلي سريع ، ظرف كمتر از چند ماه به كسي خيلي افراطي دلبست. علاقه اي كه با يه بار ديدن و دو تا تلفن حاصل بشه واسه شروع زندگي خطرناكه . معلومه كه فقط شوق و اشتياقه. شما هم صبر پيشه كن. چند ماه ديگه نظرت نسبت به حالا خيلي عوض مي شه.
-
دانه عزیز من عاشق س. نشدم شایدم شدم اما فقط دلم به معنای واقعی می سوزه که چرا به این راحتی با من بازی کرد اگر نمی خواست چرا ادامه داد اگر می خواست چرا مقاومت نکرد
الان سه هفته از اون روز که ارتباط قطع شده می گذره منم کنار اومدم باهاش اما با مطرح کردنش توی تالار همدردی و جوابهای دوستان خیلی احساس خوبی دارد و کمی سبک شدم
-
salam mdoni be nazare man pesara kolan sefat nadaran ona ehsasate ye 2khtaro be bazi migiran on modati ke ba toan khoshan va be in fekr nemikonan to beshon delbasti badam mgan tamam manam ye chenin majaraie dashtam vali on ye meqdar az in pesar ashqal tar bod man be khterash ba hame jangidam bade 3mah goft ma be ham nemiam to ba man khoshbakht nemishi tamam
-
مرسی لیزا
نه اینطوریا هم نیست همه مثل هم نیستند خیلی از دخترها از پسرها بدترند نمی شه قضاوت کرد اما س. بد نبود فقط اشکالش این بود که نتونست مقاومت کنه
باورتون می شه من هنوز منتظرم س. برگرده
-
mahsanجان
زیاد خودتو ناراحت نکن اگر قسمت تو باشه برمیگرده و اگر نه کسی بهتر از اون پیدا خواهی کرد که چندین برابر برای تو ارزش بیشتری داره بطوری که حاضر نیستی حتی با همین آقای س برخورد کنی
-
من ظاهر اصلا برام مهم نبوده و نیست چون س. یک مرد معمولی بود چهره خاصی نداشت که من بگم عاشق چهره یا حتی پول اون شدم چون پولم نداشت اما راست می گی شاید به نظر اون من بد آمدم اما من که دوسش داشتم به خاطر وجود خودش
ولی خداوکیلی هر پسر یا دختری که این تجربه را خونده به همون یکتای بی همتا قسمش می دهم با احساسات طرف مقابلش بازی نکنه
کم نیستند اونهایی که مثل من ضربه یک خودخواهی را خوردن
-
خوشحال باش:227:تا به خوشحالیت حسادت کنند ، غمگین نباش:302: که ازت فرار کنند...اعتنا نکن تا حسرتت را بخورند:161: ...محتاج نباش تا برات ناز کنند:307:.
-
آرزو جان اینو خوب اومدی!!!!
-
سلام مهسان خانم
شما هم زیاد ناراحت نباشید
انشااله موقعیت بهتری نصیبتان شود
استخاره اولا بد نیست ولی در مورادی استخاره معنا ندارد
دوما بهتر است یک طرفه تصمیم گیری نکنید شاید مشکلی برای ایشان پیش امده که نخواستند شما زندگیتان را با سختی اغاز کنید و حاضر نبود سختی شما رو ببینند
سوما شاید بیش از حد خرافاتی بوده ؟
بگذریم باز هم میگویم غمتان نباشد
خدا را شکر شما که خواستگار زیاد دارید ایتبار دل به همین سادگی نبندید و از روی منطق تصمیم بگیرید