طاهره عزیز ممنون از مطالب مفیدی که برامون ارسال کردین .واقعا" جای تأمل داره .درود....
نمایش نسخه قابل چاپ
طاهره عزیز ممنون از مطالب مفیدی که برامون ارسال کردین .واقعا" جای تأمل داره .درود....
سلام طاهره جوون... زيبا بود و خواندني...
توي دسته بندي آقاي دكتر شريعتي من جزو دسته چهارمم !!! باور كن.... :D:D:D:D
چون هرجا هستم هيشكي نميفهمه من اونجام و البته خودمو دلداري ميدم كه آها بذار برم تازه ميفهمن كي رفته....:P
جداي از شوخي طاهره جون من اميدوارم توي هر دسته كه هستيم اگه جايگاهمون رو شناختيم سعي كنيم ارتقاش بديم اينه كه مهمه! من بايد خودم رو در جايي كه هستم پيدا كنم و سعي كنم پله پله اونو بالاتر ببرم....
و واقعا چند درصد آدمها مطمئنن كه ميدونن الان كجان؟؟؟؟؟
مرسی طاهره جان
واقعا مفید و سودمند بود.
من که مطمئنن توی دسته سه وچهار جا میگیرم.
طاهره جان از شما تشكر ميكنم به خاطر مطالب آموزندتون اما دو سوال :
خود شما از كدوم دسته ايد؟
فكر نميكنيد اطرافيان بهتر ميتونن بگن كه ما از كدوم دسته ايم؟
سلام
در جدال بین انسانهای سخت و روزهای سخت، آنچه باقی می ماند انسانهای سخت هستند ،نه روزهای سخت...
پیروز باشید
برای فهم شریعتی باید شریعتی وار اندیشید و چه سخت است و چه شیرین اینگونه اندیشیدن ، اما برای پاسخ باید دانست خیلی دانست .عبدالکریم سروش هم نتوانست به این سوال پاسخ دهد چه رسد به من و مایی .
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
سخت میگیریا...
اینجوریا هم که میگی نیست....
درست اندیشیدن محاله، و ما از اشتباه کردن مصون نیستیم ، چون همه چیز رو نمی دونیم. شریعتی و سروش و الهی قمشه ای و کذا نیز بهکذا...
گمونم راه درست تری هست برای اندیشیدن درست.
پیروز باشید
سید ممد محترم
اشتباه کردن هم زیباست ، اما اشتباه داریم تا اشتباه ، که همین تفاوت در میزان اشتباه ، زیبایی ها و زشتی های حاصل از خطا رادو صد چندان می کند و به قول الهی قمشه ای نازنین که دوستش می دارم فراوان : انسان جایز الخطا نیست که حتم الخطاست و اگر اشتباه نکند هنر کرده است !
ولی زیبایی کلام در آنجا پدید می آید که بزرگ مردی در پی مکاشفه می اندیشد ، در تفکراتش به نکته ای می رسد قلم دست می گیرد و می نگارد و....
من و شما حاصل تفکرات اورا به یک نظر سنجی ساده و در عین حال سخت می گذاریم و دیگران را بر خوان اندیشه ی وی میهمان می کنیم . حاصل ساعتها تفکرو اندیشه و مکاشفه ، یک نظر سنجی وجواب ؟!
آنچه نوشتم حض آن لحظه ی باشکوه اندیشیدن شریعتی است که سروش هم بر ناتوانی خود به خلع سلاح می نشیند . که فروتنی و بزرگواری سروش را حتی اگر با وی در مباحثی اختلاف نظر داشته باشم بسیار می ستایم و یاور دارم که سوادم به قاعده سر انگشتان سروش هم نمی شود .
دوست من ،سخت نگرفتم و نمی گیرم اما شکوه لحظه لحظه شریعتی را می ستایم و افسوس می خورم که در مکتبش شاگردی نکردم .
شاید تفاوت نگاه و دیدمان سوءتفاهم پدید آورد .
پاینده باشید
:72:
از همه ما یادگاری به جای می ماند. ویرانه ای زشت یا زیبا. انسان های بزرگ چون عمارت هایی شکوهمند هستند که حتی ویرانه های شان استوار و ستودنی است. این آروزی من است، شاید آرزوی همه ماست که هر روزمان شروع نقطه همیشگی مان نباشد، بوی تازگی بدهد، بوی نان تنور و پنیر و نعناع.
چه کسی می ترسد که فردا همین امروز نباشد؟ آدمهای بزرگ! ما محکومیم به خاکی بودن، خاکی زیستن اما باید مثل یک قله ایستاد و نترسید؛ باید همیشه به بالاتر فکر کرد و گام برداشت. تنها در آن صورت است که ویرانه ما نیز مغرورانه سر بر آسمان خواهد ماند، و آنگاه این ویرانه است که چون عشقی همیشگی باقی خواهد ماند برای بازماندگان. این شفافترین راز گذشتن از کوچه های بی عبور انسان ماندن است.
[/i]
"آرش قمیشی"
http://www.cloob.com/profile/album/one/userid/133744/albumid/174034