پارسه عزیز
نیاز به مراجعه به یک روانشناس بالینی داری ، حتماً قبل از ازدواج این وضعیت را نزد یک روانشناس بالینی واکاوی و بررسی کن و برای درمان آن همت کن .
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
پارسه عزیز
نیاز به مراجعه به یک روانشناس بالینی داری ، حتماً قبل از ازدواج این وضعیت را نزد یک روانشناس بالینی واکاوی و بررسی کن و برای درمان آن همت کن .
موفق باشید
پارسه جان، بنظرم آدم باخدایی می آیی. پس به گفته های خدا اعتماد کن. هرجور که دلت می خواهد همسرت باشد، خودت همانطور رفتار کن و بقیه رو بسپار به خود خدا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
توصیه فرشته مهربون رو هم فراموش نکن، اگه یه وقت نسبت به زنت زیادی شکاک و بدبین بشی و آزارش بدی، ممکنه تحملش تموم شه و تنهات بذاره.
زندگی با یه مرد شکاک کشنده است و هر کسی طاقت اون رو نداره.
سلام
به نظرم همون کارو که فرشته گفت بکن نتیجه رو هم به ما بگو البته کل میگما
به نظرم اینهمه کاری که الان انجام دادی و انتخاب درست و ......شناخت و ........ تازه اول کاره بقیش بر می گرده به زندگیتو نحوه همسر داریتو ..........
ان شالله عاقبت به خیر شی
سلام
مشکل شمارو من هم دارم و این باعث شده از روال عادی زندگی که ازدواجه عقب بمونم.
به هیچ مردی اطمینان ندارم و میشه گفت منزوی شدم. به نظر من نمیشه مبارزه کرد بله در ایران خیانت عادی شده و این از طرف اقایان بیشتره. لطفا جبهه نگیرید و واقعیت رو ببینید. فقط دو راه حل دارد یا شما هم مثل بقیه باشید و خودتونو فراموش کنید و بگران شکستن دل کسی نباشید یا تنها سر کنید.
دوستان مشکل به این بزرگی وجود دارد چط.ر میشه اونو ندید و فکر که کوچیکه.
بدترین درد تو این دنیا تنهاییه.
قبول کنید اطمینان به دختر جماعت خیلی خیلی خیلی سخت تر از اعتماد کردن به یه پسره.من با این سن و سالم و این همه برخوردم با دخترا,باور کنید هنوز این موجودات خارق العاده رو نشناختم.ولی در عوض با دو بار نشست و برخواست با پسر,همه اخلاق و رفتارش دستم میاد و میدونم چیکارست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط z_sdgh
در جواب حرف شما:
نگین خیانت از طرف پسرا زیاد شده,تا دختر نخواد خیانت کنه,پسر بالا بره ,پایین بیاد,نمیتونه یه دختر رو از راه بدر کنه.دختر پذیرنده این عمل زشته,اونه که انتخاب میکنه که این کارو بکنه یا نه.