RE: گذشته ی طرف مقابل تا چه حد مهم است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط IVI195
بازم دقیقاً متوجه نشدم، من می گم، اگه یه فرد در گذشته یه اشتباهی رو انجام داده باشه، الآن چه چیزی می تونه من رو مطمئن کنه که احتمال تکرار اشتباه توسط فرد، خیلی کمه؟ (اشتباهی که می گم کلیه و فقط داشتنه رابطه با جنس مخالف نیست)
- آیا این که خیلی وقت پیش این کار رو کرده و دیگه تکرار نکرده، می تونه باعث بشه من این احتمال رو بدم؟
با سلام
من به رنگ قهوه اي در پست قبلي شما جواب را مشخص كردم.
دقت كنيد هيچ اطمينان صددرصدي در ميان نيست. حتي به كسي كه اصلا اشتباه نكرده است.
اما چند مسئله مهم هست:
1 - تعداد تكرار يك اشتباه خاص
2 - مقدار زماني كه گذشته و تكرار نشده است.
3 - اشتباهات و مشكلات مشابه آن مشكل
4 - ايجاد شدن يا نشدن بستر براي چنين مشكلي
5 - وسوسه تكرار يك اشتباه هميشه در فرد باقي مي ماند.
نكته: به نظرم شما دنبال يك جواب اختصاصي از طريق يك سئوال كلي هستيد. به همين خاطر منجر به گستردگي پاسخ ميشود چون نياز هست امكانات مختلف را در آن قيد كرد.
توصيه ام اينست كه از طريق مشاوره حضوري و خصوصي در محل سكونت خود دقيقا مورد خاصي كه مد نظرتون هست را با جزئيات و كليات آن مطرح كنيد و با شرايط ويژه شما راهنمايي شويد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط IVI195
این که بدونیم طرف الان با چه کسایی دوستی داره(همجنس) و صمیمی هست و اخت گرفته میشه به عقبه فکری طرف پی برد یا نه؟
خير
كافي نيست.
با تشکر از دوستانی که راهنمایی می کنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نكته: به نظرم شما دنبال يك جواب اختصاصي از طريق يك سئوال كلي هستيد. به همين خاطر منجر به گستردگي پاسخ ميشود چون نياز هست امكانات مختلف را در آن قيد كرد.
توصيه ام اينست كه از طريق مشاوره حضوري و خصوصي در محل سكونت خود دقيقا مورد خاصي كه مد نظرتون هست را با جزئيات و كليات آن مطرح كنيد و با شرايط ويژه شما راهنمايي شويد.
این سری درست حدس زدین! با برخورد با این مسئله، متوجه شدم در این زمینه هیچ اطلاعی ندارم و هدف اصلیم باز کردین دید و کامل کردن اطلاعاتم بود نه پیدا کردن جواب برای این مسئله ی خاص.
از دوستانی که کمک می کنن تمام مطالب ذکر شده در مورد گذشته ی طرف مقابل رو که در سایت قبلاً بحث شده، در این تاپیک جمع آوری کنیم، تشکر می کنم و خوشحال می شم که نظراتشون رو در این مورد بیان کنن و یه تاپیک جامع در این زمینه داشته باشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط IVI195
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
ذات انسان دوست داره با جنس مکمل رابطه داشته باشه.عنصر مذهب یا محدودیته که می تونه مانع بشه.
ببینین فرهنگ عزیز،
به نظر من کافیه یک انسان عاقل، به معایبه داشتن رابطه با جنس مخالف پی ببره، مسلمه که دیگه هیچ وقت نمی ره سراغ این کارا و نمی تونیم بگیم تمام افراد بدون رابطه، یا مذهبی بودن یا محدود!!!!!
ایراد داره.اینم در نظر داشته باش یه دختر تو سن 23 4 احتمال اینکه هر لحظه ازدواج کنه زیاده ولی یه پسر تو این سن
چی؟پس تحمل ما باید بیشتر باشه.
نمی تونیم.
یه دختر همیشه خاسگار داره.این رفتار و سطح توقعات خودشه که به خاسگارها جرات جلو اومدن یا نیومدن رو می ده.
از حرفای این پستتون می شه نتیجه گرفت که ارتباط با جنس مخالف ایراد داره و چه دختر و چه پسر، اگه این رابطه رو داشته باشن در گذشته، تویه هر سنی، باید در نظر گرفت و پست قبلی تون رو نقض کردین!
خودمون رابطه داشتیم یا نه.
منظورتون اینه که ما با توجه به اشتباهات خودمون، اشتباهات طرف مقابل رو بسنجیم؟اگه اون اشتباه رو خودمون انجام دادیم، می تونیم اشتباه طرف مقابل رو در نظر نگیریم؟
مریم عزیز،دختر و پسر به یه اندازه به فراهم کردن شرایط احتیاج ندارن.وقتی که تو 24 هستن،دختره یه صف خاسگار
داره و اگر سطح توقعاتشو نرمال کنه،80 90%شونم که بیان جلو می تونه از بینشون یه مورد مناسب پیدا کنه.ولی
پسره باید به فکر سربازی کار درآمد خرج عروسی پول پیش خونه و ... باشه.
به نظر من هر کسی شرایط خاصه خودش رو داره و نمی تونیم به صورت گروهی (دخترا یا پسرا) نظر بدیم و تحت هیچ شرایطی، نمی شه اشتباه رو در نظر نگرفت!
روابطی که توی سنین ازدواج ایجاد می شه در آینده تاثیر می ذاره.بارزترین نمونه شم
مقایسه کردنه.
ما برون را ننگریم و قال را،؛،ما درون را بنگریم و حال را
بنظر من بهترین روش برای پی بردن به این موضوع پیدا کردن راهی جهت آشنا شدن با طرز فکر و عقیده و ارزشهای فرد مورد نظر است.
صرف اینکه کسی در گذشته اشتباهی کرده است، نه دلیل بر تکرار پذیر بودن او می شود و نه مبرا بودن او از این اشتباه.
گاهی فردی دست به اشتباهی می زند و بعدها چون شرایطش برای او مهیا نمی شود، دیگر مرتکبش نشده است. در مورد چنین شخصی هر زمان شرایط فراهم شود بلافاصله سراغ همان عمل می رود.
ولی فرد دیگری به دلایلی متنبه می شود و عقاید و ارزشهایش را شکوفا می کند و به دلیل آگاه شدن به اشتباهش دیگر و هرگز سراغ آن نمی رود.
بنظر من باید فهمید که فرد مورد اشاره، جزء کدام یک از دو دسته فوق قرار دارد. و این با ارائه یک فرمول که با بکار بردن آن بتوان پی به این مساله برد، میسر نیست.
تنها راه شاید بحث و گفتگو با آن شخص است و پی بردن به عقایدش در موضوعات مشابه و همچنین تحقیق درباره او که آیا بعد از اشتباه مورد نظر باز در موقعیت آن قرار گرفته و به آن آلوده نشده است یا نه.
IVI195 گرامی اینم یکی از تاپیکهایی که مدیر به این موضوع اشاره داشتند:
http://www.hamdardi.net/thread-4840-page-2.html
ما اگر می خواهیم ببینم فردی پس از ازدواج چگونه است،باید امتداد حركت او را پیش از ازدواج به دقت رسم كنیم و بعد در ذهن خود همان مسیر را برای او بصورت خط چین ادامه دهیم.....
سلام دوستان محبوب آسمان آبی عزیز، خیلی به جا بود، مرسی.
مریم عزیز، لطف کردین.
اما یه سوال دیگه، از کجا بفهمیم هر اشتباهی چه تأثیری داره و این تأثیر چقدره؟
یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد
دوستان سلام،
من یه سوال برام پیش اومده، خواهش می کنم راهنمایی کنین.
فرض رو بر این بذاریم که یه لیستی از معیارهایه مورد نظرم رو برای ازدواج تهیه کرده باشم،
با توجه به خصوصیات طرف مقابل، امتیاز مثبت و منفی هم داده باشم،
و در نهایت یه امتیاز به دست اومده که از حد آستانه ای که در نظر گرفتم بیشتره، یعنی طبق منطق خودم، یه مورده مناسبه،
اما یه ویژگی داره که منو زجر می ده، به این ویژگی امتیاز منفی دادم اما مزیت هایه دیگه ای داره که این امتیاز منفی رو جبران می کنه،
منم نمی تونم با این ویژگی کنار بیام، یا این طوری می شه گفت که رویه نرومه،
چی کار باید بکنم؟
آیا این موقعیت، همونه که میگن از چند بعد خوبه و از یه بعد بده و نمی تونی به خاطره اون یه بعد ردش کنی؟
مورد داریم تا مورد و شخص داریم تا شخص...
بنظرم با کلی گویی نتونی به جواب سوالت برسی.
دقیقا مورد مد نظرت رو بگو تا با سوال و جواب پیرامون اون بشه یه پاسخ منطقی داد که خودت هم از اون قانع بشی.
شاید این ویژگی که من ازش متنفرم، برا خیلی ها عادی باشه،
اما عصابه منو خورد می کنه،
دلیله اینکه اینجا نمی گم، اینه که نمی خوام بحث به این سمت بره که نه این ویژگیه بدی نیست، چون اصلاً هیچ احساسه من رو نسبت به این ویژگی تغییر نمی ده، فقط می تونم اینو بگم که عصبیم می کنه و افرادی که این ویژگی رو دارن رو نمی تونم تحمل کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
مورد داریم تا مورد و شخص داریم تا شخص...
بنظرم با کلی گویی نتونی به جواب سوالت برسی.
دقیقا مورد مد نظرت رو بگو تا با سوال و جواب پیرامون اون بشه یه پاسخ منطقی داد که خودت هم از اون قانع بشی.
:104::104::104:
تا روشن و واضح مسئله رو مطرح نکنی نمیتونی راهنمایی مناسب رو دریافت کنی
شاید در الولویت بندی معیاهایت و اعتبار دادن به اونها درست پیش نرفتی