RE: دو دلی در انتخاب اولین انتخاب
دو پست آخر چقدر دلگرم کننده بودن.
دوستش ندارم علاقه ای بوده یا هست برای شناخت تو مسیر ازدواج.من به اندام زنم خیلی اهمیت می دم که همون
اول زندگی خیلی چاق یا لاغر نباشه.یکی از نگرانی هامم همینه که بعد یکی دوسال که می بینمش که ازش اجازه
خواسگاری بگیرم،نسبت به وقتی که می دیدمش کلی چاق شده باشه.اون موقه نمی تونم بهش بگم چون چاق شدی
از خواستم منصرف شدم.اگر راهی برای این مشکل هست بگید.
من هر نظری می دم از همینجا یاد گرفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
دو پست آخر چقدر دلگرم کننده بودن.
دوستش ندارم علاقه ای بوده یا هست برای شناخت تو مسیر ازدواج.من به اندام زنم خیلی اهمیت می دم که همون
اول زندگی خیلی چاق یا لاغر نباشه.یکی از نگرانی هامم همینه که بعد یکی دوسال که می بینمش که ازش اجازه
خواسگاری بگیرم،نسبت به وقتی که می دیدمش کلی چاق شده باشه.اون موقه نمی تونم بهش بگم چون چاق شدی
از خواستم منصرف شدم.اگر راهی برای این مشکل هست بگید.
من هر نظری می دم از همینجا یاد گرفتم.
فرهنگ جان شما که آدم منطقی به نظر میرسین این دیگه چیه؟:302: اگر بهش علاقه داری و کیس مناسبی برای ازدواج با شماست این خواستت را با خانوادت در میان بگذار و به وسیله خانوادت پا جلو بگذار.اگه واقعا علاقه ای در کار باشه اندام که نباید زیاد مهم باشه؛البته یک جوری مهم میدانم اما این مسئله را همم در نظر بگیر ممکن فردا که با یک خانم خوش اندام ازدواج کردی چند مدت از ازدواجت که گذشت خانمت مثل بعضی از خانمها البته بعضی ها.خیالشان از بابت شوهر راحت شه و کاملا رسیدگی به خودشان را از یاد ببرند آن وقت چه خواهی کرد:311:
میتوانی به وسیله مادرت پی ببری که آیا این خانم چاق شدند یا مثل سابقند.مادرت خیلی می توانه کمک باشه
سلام
معیارهاتون رو اولویت بندی کنید . یعنی از یک تا..........
ببینید مهم تریناش براتون کدوم ها هستند .
اگر خانمی اکثر معیارهای شما رو داشته باشه اما اندامش از ایده آلی که شما مدنظرت هست کمی چاق تر یا لاغرتر هست شما از چنین خانمی صرف ظاهر ، چشم پوشی میکنی ؟؟؟
واقعا بهش فکر کن که این ظاهر و اندام کجای اولویت بندیت قرار میگیره . اگر چنین خانمی که بالا گفته شد رو رد میکنی پس معلومه خیلی برات مهمه . خوب در این صورت باید دنبال خانمی باشی که همیشه به کوچکترین تغییر وزنی حساس باشه خوب طبیعی هست که در اون صورت چنین خانمی که همیشه تناسب اندامش رو حفظ میکنه به تناسب اندام همسرش هم حساس هست .
حالا یک سوال
اومدیم و شما یک مورد خوب که از لحاظ ظاهری هم همون تناسبی رو که میخواین داشته باشه پیدا کردین و باهاش ازدواج کردین و یک سال بعد این خانم چاق تر یا لاغرتر شد و کلا تناسبش دیگه مثل اون موقع نبود اون وقت طلاقش میدین ؟؟؟:311::311::311:
سلام ، فرهنگ جان ما همه اينجا باهم خواهر و برادر هستيم اگر نبوديم اينجوري به فكر هم نبوديم و كاري به كار هم ديگه هم نداشتيم وقتي شما مرا راهنمايي مي كنيد يا من براي شما نظر ميدهم يعني به فكر حل مشكلات همديگر هستيم .
اگر من مثال برادرم را زدم به خاطر اينكه واقعا برادرم را دوستش داشتم و الان كه ناراحتيش را ميبينم دلم براش مي سوزه ، دلم مي خواد بقيه خيلي خوب فكر كنند و با انتخاب درست ، خوشبخت بشوند وقتي شما نوشته بوديد:
[uعصر که مغازه هستم دخترایی که رد می شنو با حسرت نگاه می کنم،آیا باید دیگه نرم مغازه؟چون این نگاها اجتناب
ناپذیره دارم بیرونو نگاه می کنم،یهو یکی رد می شه.
[/b][/u]
احساس كردم حرفات مثل برادرم هست خواستم فقط نظرم را بگم چون براي عزيزترين كسم اين اتقاق افتاده بود .
به هر حال خوشبخت بشوي . :323:و اگر ناراحتت كردم عذرخواهي مي كنم . ولي فقط همين يك كلام را مي گم ، با خودت رك باش .
امانی و باران می خوام اول زندگی چشم و دلم سیر باشه تا حسرت نخورم.چاق منظورم 80 90 کیلوـه.
آسمان جان من ناراحت نشدم.مرسی از لطفت.
سلام آقای فرهنگ
خوب اگه تا این حد به این موضوع حساس هستی می تونی وقتی از نظر ظاهری پسندیدیش راجب مسائل دیگه باهم به تفاهم برسین اینجوری که شما حساس هستید باید این مسئله رو هم بهشون بگین در ضمن این شرایط وزنی رو که گفتین80.90 کیلو از اولش معلومه خوب اون موردها رو می تونی کنار بذاری .... در ضمن بیش از حد روی این موضوع حساس نباش..