ممنونم دوست عزيز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط انديشه
چشم، حتما به فرمايشاتتون گوش ميكنم و تا جاييكه بتونم عقلاني تصميم ميگيرم و به نامزدم هم توصيه ي همچين كاري ميكنم.
تاپيكتون را هم خواهم خواند.
باز هم ممنون از اينكه پاسخ داديد
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم دوست عزيز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط انديشه
چشم، حتما به فرمايشاتتون گوش ميكنم و تا جاييكه بتونم عقلاني تصميم ميگيرم و به نامزدم هم توصيه ي همچين كاري ميكنم.
تاپيكتون را هم خواهم خواند.
باز هم ممنون از اينكه پاسخ داديد
سلام دوباره به تمام دوستانی که مرا در این تاپیک راهنمایی کردند.:72:
الان یک ماهی که گفته بودم تمام شده و من تا جاییکه برام ممکن بود همونی که هستم را رفتار کردم.(همونطوریکه تمام شما عزیزان فرموده بودید)
دیشب با طرف مقابلم صحبت کردیم.
اون میگه که از نظر شناخت مشکلی باهات ندارم و واقعا اخلاقت خوبه و ازت راضی هستم ولی هرکاری میکنم نمیتونم بهت علاقه مند بشم.میگه میترسم که چند ماه بگذره و خاطرات و وابستگی هامون بیشتر بشه ولی بازم نتونم بهت علاقه مند بشم.
به همین دلیل میگه باز هم جوابش نه هست.:302:
من بهش گفتم که دوران نامزدی بیشتر برای شناخته تا علاقه مندی و حتی وقتی علاقه ای نباشه شناخت کاملتری صورت میگیره و اگر صبر کنی علاقه هم به وجود میاد ولی قبول نمیکنه.
آخرین پیشنهادی که بهش دادم این بود که با یک مشاور صحبت کنه و قرار شد که به این موضوع فکر کنه و تا یکی دو روز اینده بهم خبر بده.
با توجه به علاقه مندی و شناختی که نسبت به این دختر دارم به نظرتون چه کار کنم؟ واقعا دوست دارم که بتونم باهاش ازدواج کنم.
اگر احیانا صحبت با مشاور را قبول کرد، به نظرتون با توجه به اینکه اون الان توی یه شهر دیگه هست (دانشجو هست) و امکان اینکه همزمان بتونیم پیش یک مشاور بریم، ایا اینکه اون خودش تنهایی برود فایده ای دارد؟
ممنونم از اینکه باز هم به سوالاتم گوش دادید و با توجه به اینکه فرصتم کم هست اگر هرچه سریعتر نظراتتون را بفرمایید واقعا سپاسگزار میشوم.:43:
سلام زركاو
خوب بله كه تاثير دارد اتفاقا شايد حرفهايي داره كه نتونه به شما بگه و حتي اگر تو يه شهر بودين هم لازم بود جلسه هايي رو خودش تنهايي بره پيش مشاور.
فضا رو براش بازتر بگذاريد كه راحت تر بتونه تصميم بگيره.اصراري هم بر اينكه بعد از 2،3 روز خبرشو بده نداشته باش
با سلام من تازه عضو این سایت شدم و لی دلم میخواد با اجازتون نظرم رو بگم . توی این یه ماهی که برای آشنا شدن با هم گذاشتید ،به نظر من شما باید *فقظ وفقط ،خوده،خوده،خودت باشی، نه اینکه به خاطر علاقه زیاد ،بخوای براش نقش بازی کنی . که اگه اینطور باشه یعنی اگه اینجوری پیش بری ، از خودت بپرس میتونی یه عمر وبرای همیشه تو این نقش بمونی . این یه ماه فرصت خوبیه که میتونید با گفتار، کردار ،اخلاق،رفتار،وده ها ،خصوصیت مثبت ومنفی همدیگه آشنا بشید . واگه دیدید که بهم علاقه مندید، اون وقت میتونید به خاطر هم وبرای هم ، رفتارهای منفیتون رو کم و خصوصیات مثبتتون رو بیشتر کنید. وبه قولهایی که بهم میدید ،عمل کنید . تو یه زندگی مشترک ، صداقت حرف اول و اخر و میزنه . صادق باشید وبا صداقت بمونید و با صداقت زندگی کنید. و در ضمن اگه اون تا الان نتونسته بهتون علاقمند بشه ،باید بهش این فرصت رو بدید ، با عجله کاری درست نمیشه،اگه از اخلاق شما راضیه مطمئن باشید به مرور زمان این علاقه هم بوجود میاد. شما باید کمی صبور باشید .
ممنونم دوست عزیز که پاسخ دادید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط انديشه
من هیچ اصراری به او نکردم و او خودش این پیشنهاد را داد و او حتی میگقت که جوابش "نه" هست و من به او اصرار کردم که قبل از تصمیم نهایی با یک مشاور صحبت کنه.
این باعث افتخار منه که نظر شما را بدونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط **leili**
همونطوریکه عرض کردم توی این یک ماه واقعا خودم بودم و هیچ نقشی بازی نکردم و اصرار برای یک ماه فقط پیشنهاد او بوده و همانطوری هم که شما فرمودید منم بهش گفتم صبر داشته باش و واقعا یک ماه فرصت زیادی برای علاقه مند شدن نیست ولی او میترسه که بیشتر از این با هم باشیم ولی باز هم علاقه ای ایجاد نشه.
این حرفتون که اگر از اخلاق راضی باشه به مرور علاقه پیش میاد هم از چند نفر دیگر که دو تا از انها مشاور ازدواج هم هستند شنیدم و بهش گفتم ولی زیر بار نمیره و دلیل اصلیش هم اینه که اگر این صحبتها را یک مشاور بکنه تاثیرش خیلی بیشتره.
الا ای حال سعی میکنم امشب باهاش صحبت داشته باشم و راضیش کنم قبل از هر تصمیم نهایی با یک مشاور صحبت کنه.چون این حرفی هست که تمام عزیزان اینجا به من پیشنها کردند.البته با توجه به اینکه ایشون اونجا تازه دانشجو شده و احیانا مشاور خوبی را سراغ نداره از دوستان عزیزی که خودشون مشاور هستند خواهش میکنم اگر امکانش هست که به صورت تلفنی ازشون مشاوره گرفته بشود
................
این ارسال توسط keyvan ویرایش شد؛(معرفی ایمیل خلاف قوانین تالار است)
................
ضمنا از دوستان اگر کسی نظر دیگری هم دارد باعث افتخار منه که گوش کنم.
زركاو عزيز
به نظر من همانطور كه دوستان گفتن خودت باش ذو هرگز رل بازي نكن كه بعدا به مشكل برخوري حتي اگه ميتوني يه ماه را دو سه ماه بكنيد تا شناخت كافي داشته باشيد دختر خاله و پسر خاله من با هم ازدواج كردند و حالا هم طلاق هر چند فاميل بودن پس با رفت و امد يك ساله نميشه شناخت كافي داشت
اما حالا كه دلت ميخواد بدومني خانمها از چي خوششون مياد بهت ميگم
اولا تاريخ تولدش را بدون و اگه تاريخش نزديكه كادو يادت نره
خوش قولي
اعتمادش را بدست بيار بدونه تو اوني هستي كه اون ميخواد
موفق باشي