RE: چرا یک مرد همسرش را کتک می زند؟
کتک زدن ( فرد نوازش منفی می دهد ) و کتک خوردن ( نوازش منفی دریافت می کند ) نوعی نوازش منفی به حساب می آید .
ضمن اینکه هر دو فرد متقابل ( کتک زننده - کتک خورنده ) بازی روانی یکدیگر را کامل می کنند
اما منطقی و درست این است که به عقب نگاه کرد و پیش نویسهای این دو فرد را بازبینی کرد که به چه علت و چرا این بازی روانی در انها شکل گرفته و با چه هدف پنهانی برای کسب نوازش این بازی روانی کلید می خورد و...
آنچنان علتها و کسب لذتها درونی و از درون ضمیر ناخودآگاه است که ریشه یابی آن کار هر کسی نیست ضمن اینکه بحث مهارت و تغییر عادت و دست کشیدن از بازی در ادامه ی ریشه یابی درونی و....باید مورد بررسی قرار بگیرد .
به نظر من کتک زدن فقط یه مدل ذهنیه
اگه کتک زدن در خانواده پدری یک شخص وجود داشته باشه مطمئنا در ذهن شخص این مدل و روش ابراز خشم وجود داره و موقعی که عصبانی میشه و کنترلشو از دس میده حتی اگه این کار رو بد بدونه انجام میده
دخترا موقع خواسگاری ببرای بررسی این موضوع، به خانواده شخص رجوع کنن،
مگه اینکه این مدله با تحصیلات و رشد فکری و... تغییر کرده باشه البته خیلی احتمالش کمه، چون تو اعصبانیت جواب نمیده
و در پایان:
ای آقایانی که همسرتونو میزنید میتونی تحمل کنی یکی هم کتکت بزنه هم بهت تجاوز کنه؟؟؟؟؟؟
پس از همسر کتک خوردن خیلی حس بدیه.
موضوع کتک زدن مردها همانطور که مرتضی هم اشاره ای داشت ، باید موردی بررسی بشه و علت یابی ( می توان از بررسی موارد به صورت یک پژوهش نتیجه ای کلی مطابق آمار ارائه داد ) .
با موردی مواجه بودم که همسرش دست بزن داشت و وقتی زمینه فراهم می شد ( زمینه ای برای عصبانیت ) همسرش را تاجایی کتک می زد که حتی گاهی راهی درمانگاه و بیمارستانش می کرد . مسئله مورد بررسی قرار گرفت ، دیگر رفتارهای فرد نیز مورد بررسی قرار گرفت و نوع رابطه اش با همسر در همه زمینه ای ، و رد اختلال جنسی آشکار شد و در پیگیریهای بالینی تایید شد و فرد هم به هیچ وجه حاضر نبود در جهت درمان قدم برداره ، خانم از او جدا شد ، او بعد از مدتی کوتاه مشاوره ای با یکی از دوستان ما را آغاز کرد اما هرگز حاضر نشد حضوری ادامه دهد و مشاوره را قطع و ادامه نداد و وارد ازدواج دوم شد که هنوز به عروسی نرسیده مشکل پیدا کرده (و خانم دوم هم حاضر نشده با زیر یک سقف قرار بگیره ) .
اینرا به عنوان نمونه عرض کردم تا به دوستان بگویم با یک بحث کلی در این موضوع نمیشه نتیجه جزئی گرفت ، لذا بررسی موردی مواردی که مطرحه نیازه ( با بررسی موارد به صورت پژوهشی می توان به نتایجی کلی رسید که بشه در یک جامعه آماری خاص که مورد مطالعه بوده مطرح کرد ) .
.
به نظرم ما 2 تا بحث داریم یکی عصبانیت یکی ابراز عصبانیت، طبیعتا عصبانیت ریشه های مختلفی میتونه داشته باشه که بحث چرایی قضیه هست اما ابراز خشم و تخلیه آن بحث چگونگی هست سئوال ما اینه که چرا اینگونه خشمتان را بروز میدهید؟
اصلا بگذارید انواع روشهای ابراز خشم را برشماریم
1-داد زدن
2-سکوت کردن
3-شکستن ظرف و ظروف
4-خود زنی مثلا کوبیدن سر به دیوار
5-ناسزا گویی و فحاشی
6-گریه کردن
7-ترک کردن محل
8-زدن یک کشیده آبدار
9- و...
همچنین میتوانیم خشم و عصبانیت را درجه بندی کنیم مثلا 25درصد 50 درصد 75 درصد و 100 درصد
میتوان گفت شخص بسته به درجه عصبانیت یکی از روشهای فوق را بصورت ناخداگاه انتخاب و انجام میدهد
سئوال اینه که چه چیزی سبب این انتخاب ناخود آگاه میشه ؟؟؟؟
ایا جواب این سئوال رو نباید در خانوتده شخص جستجو کرد؟ جایی که الگوهای ذهنی شکل گرفته اند؟؟؟
با تشکر از آقا مجید و دوستان دیگر، اگر امکان دارد بحث به سمت موضوع خشم و چگونگی نحوه بروز آن نرود.
صرفا در این تاپیک موضوع "کتک زدن یا همان برخورد فیزیکی" مرد نسبت به زن بررسی شود.
چون خود این قضیه به اندازه کافی پیچیده بنظر می رسد. و تنها یک عده از مردان هستند که موقع بروز خشم و جهت تخلیه آن به این حرکت زشت پناه می برند. عده دیگری هم هستند که بدون خشمگین شدن و برای ثابت کردن برتری شان و به کرسی نشاندن حرف غیر منطقی شان و .... اینکار را انجام می دهند.
کلا هدف من از این بحث اینست که آیا می توان این عادت یا عکس العمل یا حربه را در مرد از بین برد؟
اگر نمی شود، اصلا چطور از همان اول بفهمیم که یک آقا دست بزن دارد؟
خواهشا بحث پیرامون موارد فوق انجام گیرد. :72:
یک دنیا ممنون از همگی :46:
با سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر من از همان اول نمی شه فهمید مرد دست بزن داره یا نه به دلیل اینکه:
در مرحله آشنایی دو طرف سعی در جلب رضایت و جلب توجه طرف مقابل را دارند و کمتر این مورد رو از خود نشون می دهند اگر هم باشه 1 در هزار هست.
اما بعد از ازدواج که به قول معروف دو نفر زیر یه سقف می روند و با مسائل و مشکلات زندگی رو به رو می شوند و مرد یا زن خسته به خونه بر می گردند تحت شرایط عصبانیت که قرار می گیرند شروع به کتکاری می کنند که عملی بسیار فبیح است و نشانه ضعف یک مرد هست
blue sky عزیز سلام
پس کجایی؟ نظر سنجیت نصفه مونده. به چه نتیجه ای رسیدی؟ ما رو هم در جریان بذار.:72: :82:
هاهاهاهاها.من نامزده مجیدم نسترن.تو که رفتی بالایه منبر چرامنو میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرافحش میدی میترسونیم داد میزنی ؟؟انصافاراس گفته که خانواده مهمه چون باباش بدجور مامانشو میزده.کاری که الان با من میکنه
:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sisili
blue sky عزیز سلام
پس کجایی؟ نظر سنجیت نصفه مونده. به چه نتیجه ای رسیدی؟ ما رو هم در جریان بذار.:72: :82:
در مورد نتیجه گیری کلی و عمومی در مورد علت کتک زدن از جانب مرد که "فرشته مهربان" در پست 13# لطف کردند و اشاره کردند که این قضیه باید موردی و فرد به فرد مورد بررسی قرار گیرد.
خود بنده هم در پست 7# نتیجه گیری ام و سوالات تکمیلی ام را از عزیزان تالار پرسیدم که هنوز هم همچنان منتظر نظرات هستم.
مطلب دیگری که هم به ذهنم می رسد، اینست که؛
* آقایانی که همسرشان را می زنند، عنایت کنند و از دید خودشان علت را بگویند و راه حل هم خودشان ارائه دهند.
* خانهمایی که چنین تجربه تلخی داشته اند و موفق به اصلاح همسرشان شده اند، لطف کنند و ما را هم مستفیض کنند.