RE: آیا آقایون واقعا فقط به همین فکر میکنند؟؟؟؟؟؟
سلام
نه خیر، همه آقایون به همین فکر نمیکنند :160: :160:
هر کسی برا خودش یه سری اولویت داره. اولویت طرفهای شما هم مسائل جنسی بوده. به شخصه هیچ عیبی هم توش نمیبینم.
تا اونجایی که عقل من میرسه، سواد و تحصیلات (فعلا تو ایران مدرک) هیچ وقت باعث تغییر در اندیشه ها و اخلاقیات یک شخص نمیشن.
چه پنجم، چه سیکل،چه دیپلم،چه لیسانس،چه فوق، چه دکتر و چه پست داک!
ببخشید آقای مرتضی،
- اگه یه نفر معیارش مسائل جنسی باشه، باید بگه تویه این دوران آشنایی ارتباط جنسی داشته باشیم تا ببینم شما مناسب هستین یا نه؟ این از نظر عقلی درسته و هیچ عیبی توش نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishegi
درسته که در مورد همه ی معیارها باید صحبت کرد ولی صحبت کردن در مورد مسائل جنسی و تقاضای برقرای سکس دو چیز متفاوت هستند
دقیقاً درست درک کردی :104::104: صحبت در باب فهم سنخیت در مسائل جنسی یک چیزه تقاضای رابطه به عنوان تفاهم چیزی دیگر ، افرادی که اینگونه پیشنهادی می دهند را بادیده تردید نسبت به هدف اصلی که ازدواج باشدنظر کن ، حتی اونی را که فقط در حد تبادل نظر می خواهد از نظر توانایی جنسی بسنجد اگر همون اول بدون سنجش معیارهای دیگر ، شناخت کافی و به تفاهم رسیدن در رابطه با معیارها ، این موضوع را مطرح می کند بی اشکال نبینید ، چه برسد به تقاضا ی رابطه . کسی که تقاضای رابطه می کند ( به عنوان گامی برای شناخت در این زمینه ) ، حتی اگر واقعاً به قصد ازدواج اینقدر بی مبالات ، خواسته باشد که اول فرد مورد نظرش رو تست عملی از نظر رابطه جنسی نماید بعد تصمیم بگیرد هیچ تضمینی نیست که از زیر بار ازدواج شونه خالی نکنه ، در هر حال هر کس بدون تعهد قانونی و شرعی ازدواج ( عقد ) تقاضای رابطه کند را با قاطعیت از خود برانید ، همانطور که تا به حال چنین کرده ای .
سلام IVI195،
چیزی که من گفتم با چیزی که شما فهمیدید از زمین تا آسمون تفاوت داره. احتمالا نتونستم منظورمو درست برسوم.
منظورم اینه که اگر کسی مسائل جنسی براش مهم باشه، عیبی نداره اعلام کنه به طرفش که من زیادی هاتم، آیا شما میتونی با این وضعیت من کنار بیای یا نه، یا به قولی به طرفش بفهمونه من نیاز جنسیم بالاست.
اما اگه بخواد درخواست ایجاد رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته باشه، باید فاتحشو خوند! اللهم صل علی محمد و آل محمد...:311:
بیبی عزیز
شما کاملا درست میگید من هم تو اولین جلسه حتی با شنیدن اون صحبت ها کنار نکشیدم و سعی کردم در مورد مسائل مختلف وارد بحث بشم حتی در مورد مسائل جنسی هم نظراتم رو گفتم و خیلی هم رک و باز صحبت کردم ولی در نهایت اونا بدون برقرای رابطه جنسی خواهان ادامه رابطه نبودن یکی شون بهم گفت این رفتار ادامه نده تنها می مونی چرا از زیبایی و جوونیت استفاده نمی کنی
دیدگاهشون اینه که رابطه جنسی بخشی از رفتارهایی که به طرف مقابلت آرامش میده باید همو آروم کنیم از هر لحاظی
من حتی اکه این قضیه رو بعد از چند جلسه آشنایی می شنیدم تعجب نمی کردم ولی ...
حتی کسی که دوستش داشتم در نهایت داره با کسی ازدواج می کنه که این خدمات رو بهش داده البته برای من دیگه اون مهم نیست ولی این که میگن نجابت برای پسرها حرف اول الان دیگه رنگی نداره البته من خودم جز گروهی هستم که می گم این قلب آدم هاست که اون ها رو بهم محرم می کنه و زیاد درگیر مسائل شرعی نیستم یعنی می خوام بگم به دور از شرع و دین یه سری چیزها برای مهمه این که طرف اول منو بخواد بعد چیزهای دیگه رو
از فرشته ی مهربان و مرتضی عزیز ekia هم ممنون که پاسخ دادند
نقل قول:
این که میگن نجابت برای پسرها حرف اول الان دیگه رنگی نداره البته من خودم جز گروهی هستم که می گم این قلب
آدم هاست که اون ها رو بهم محرم می کنه و زیاد درگیر مسائل شرعی نیستم
اگر به همین صورت ادامه بدی آخرش راضی می شی که ... البته راجه به محرمیت قلبی باهات موافقم.ولی از کجا
می خوای اینو بفهمی که طرف قلبا"تو رو می خواد؟
جناب فرهنگ ممنون از پاسختون
نه من هیچ وقت راضی به یه همچین چیزی نمی شم
در مورد محرمیت قلبی هم باید بگم که به زمان نیاز داره تا شما شناخت لازم رو پیدا کنید ولی یه دسته از آدم ها اصلا زمان نمی دن به آدم
می دونید مشکل چیه این بحث شاید خیلی قدیمی باشه و مثل همه ی تاپیک هایی که تا بحال باز شده بی نتیجه بمونه چون هیچ کس نمی تونه جوابی برای وضعیت کنونی جامعه بده
من نه توهینی به آقایون میکنم و نه میگم که این کسایی که وارد این روابط میشن مشکل دارن و نه قضاوتی میکنم هرکسی عقید ه و مرام خودشه داره و من نمی تونم کسی رو مجبور کنم که مثل من فکر کنه
ولی این که بهت بگن اگه این طوری پیش بری تنها میمونی خیلی سخته چون یه دختر به جز اینکه میتونه یه شریک جنسی خوب رای طرفش باشه میتونه یه شریک تو تمام مسائلش باشه یعنی آرامش روحی یا همصحبت خوب داشتن و یا یه همراه تو همه ی موارد مهم نیستش
عطش جنسی خیلی زود برطرف میشه ولی نیازهای دیگه ی زندگی همیشه خودشونو بیشتر و پر رنگ تر نشون میدن
رابطه ای که از روی عشق باشه با رابطه ای که برای برطرف کردن نیاز جنسی باشه خیلی فرق میکنه
ولی الان مهم اون عشقه نیست مهم برطرف کردن نیازه و این خیلی بده چون اثری که بعدا روی دختر میزاره هیچ وقت روی اون آقا نمی زاره
شما راست میگید من هیچ وقت نمی تونم بفهمم که آیا طرف قلبا منو میخواد ولی اگه طرف بخواد می تونه به من ثابت کنه که منو برای خودم دوست داره نه برای منافعش و این نیاز به یه مدت زمان داره که متاسفانه این زمان الان برای خیلی ها بی معنیه
:72:
گاهی اوقات فکر می کنم مهارت لازم رو برای برقرای یک ارتباط ندارم و یا شایدم بخاطر مشکلی که در رابطه ما مسئله ی عشقی برام پیش اومده ترسیده باشم و یا اینکه دیر به آدم ها اعتماد میکنم و در نهایت همه ی این حرف ها به این نتیجه می رسم که من مشکل دارم نه جامعه ی اطرافم در این جامعه هیچ چیز حد وسط نداره یا باید از این ور بوم بیافتی یا از اون ور اگه وسط بوم باشی کلاهت پس معرکه است
با سلام
خدای نکرده قصد جسارت یا توهین و ..... ندارم و / به عنوان یه پسر جواب می نویسم .
آیا شرایط پوشش ، آرایش و پیرایش شما به نوعی هستش که چنین پسرانی جذبتان می شوند ؟
کم نیستند پسرانی که کاملا پاک دامن ، متعهد اخلاقی و ... هستند که بر اساس احساس تعهد به فردی که قرار است در آینده همسرشان شود ( بطور بالقوه )نه تنها پیشنهاد رابطه سکس از طرف دختران بی قید را رد میکنند ، بلکه حتی رابطه خارج از چارچوب هم با جنس مخالف ندارند. ( البته نه اینکه امل و ... باشند.)
نظر IVI195 هم کاملا منطقی هستش .
خواهش می کنم ممنون از پاسختون
در مورد پوشش و آرایش من اصلا بد حجاب نیستم و اتفاقا نسبت که به خیلی از تیپ و قیافه ها ی حچل و هفتی که درخیابان وجود دارند من دلیست دخترهای نرمال و ساده هستم و این به نظرم ربطی به تیپ و آرایش نداره چون هستند کسایی که خیلی هم با حجابن ولی روابط آزاد با طرف مقابلشون هم دارند ( البته جسارت نشه چون به عینه چند نفر رو در اطراف خودم می بینم میگم)
بعدشم من منظورم از آقایونی که باهاشون آشنا شدم کسانی نبود که کنار خیابون زیر پای دختر ها یی از آن دسته که شما گفتید بوق میزنن و...
اینان کسی هستند که به منظور آشنایی ازدواج به من معرفی شده بودن
این دسته از پسرایی که شما دارید ازشون یاد میکنید فکر نمی کنم زیاد باشن