RE: تصمیم شوهرم برای جدایی
سلام
من نمی تونم دقیقاً بگم که برآورده کردن نیازهای جنسی شوهرتون می تونه اوضاع رو بهتر کنه یا نه، احتمالاً به خیلی از شرایط مثل شدت مشکلاتتون و شخصیت شوهرتون بستگی داره.
اما مطمیناً اگه نیازهای شوهرتون رو بر طرف نکنید اوضاع رو بدتر می کنید. ضمن اینکه به نظر من خود رابطه جنسی می تونه محبت بین زن و شوهرو بیشتر کنه.
از لحاظ شرعی هم واجبه که شما از این کار سر باز نزنید.
من یه نقل قولی از یه مشاور می کنم:
"هر وقت همسر به قصد برقراری رابطه سمت شما آمد، هرگز او را پس نزنید."
نظر شخصی خودم هم اینست که اگر ارتباط جنسی زن و شوهر اوضاع را بهتر نکند، بدتر هم نمی کند. و لااقل باعث می شود که مرد برای ارضای خودش سراغ خارج از منزل نرود!
می توانید اگر فرضا بعد از اتمام رابطه از شما سوال کرد که آیا لذت بردید، در جواب بگویید که روحتان و احساستان از رفتار او آزرده است و این مانع لذت بردن کامل شما می شود.
دوست عزیز و نازنین
نیازه به اصل مشکلاتون اشاره کنید ، به عبارتی بیان کنید بین شما و همسرتون چه مشکلی هست ؟
ابراز این که شوهرم میخواد یک طرفه منو طلاق بده جز این سئوال از طرف دوستان که چرا ؟ و چه مشکلاتی دارید ؟ هیچ راهنمائی را در پی ندارد . پس لطفاً شفاف بفرما که مشکلات شما چیه و از کجا آغاز شد ، شاید بتوانیم با راهنمائی کمک کنیم شما طوری عمل کنید که زندگیتون بهبود پیدا کنه و به جدایی نکشه .
متاسفانه مشکل من از جنس همون مشکلات رایج در جامعه است
همون داستان همیشگی مادرشوهر و خواهر شوهر مادر زن و......+ عدم استقلال همسرم+ عدم اطلاع من و همسرم از نحوه حل مشکل و ....
همسرم بعد از یک اختلاف بین من و مادر شوهرم تصمیم می گیرد برای بدست اوردن دل مادرش درخواست طلاق بدهد
در حال حاضر مشکل من اینه که من نمی دونم درخواست های که ایشان از من برای رابطه جنسی دارد راچگونه باید پاسخ گو باشم ؟ دلم می خواد بدونم ایا می شه مردی بخواد زنش رو طلاق بده ولی هنوز دلش بخواد که رابطه جنسی داشته باشه ؟
سلام دوست خوبم
لطف کنید مشکلاتتون رو با شوهرتون واضح تر توضیح بدهید. چه مشکلی دارید؟ تا بتوان راه حل داد یا راهنمایی کرد. اما شما متاسفانه هرچی دوستان اصرار می کنند که مشکلتون رو واضح بگید تعریف نمی کنید فقط و فقط می خواهید دو تا موضوع رو بدونید و جواب این دو موضوع با توجه به اینکه ما نه از خودشما می دونیم و نه از شوهرتون ولی جواب شما بله است.
چون هم مرد می تونه زنش رو یکطرف طلاق بده و هیچ منعی نداره و هم تا موقعی که از لحاظ شرعی زنش باشید می تونه درخواست زناشویی داشته باشد حتی تا 1 ساعت قبل از طلاق.
امیدوارم موفق باشید.:82:
آناهیتای عزیز
ضمن تاسف از اینکه درگیر چنین مشکلی هستید. متاسفانه گاهی و بدلایل مختلف زن و شوهرهای جوان به راحتی از این کلمه خانمان برانداز استفاده می کنند (بر اساس غلیان احساسات) و نمی دانند که چه ضربه ای به روح و روان طرف مقابل و شریک زندگیشان می زنند.
حدی از رابطه رو برا خودتون تصور کنید که اگرچه دارید به خواسته همسرتون جواب مثبت میدید ولی نشون بدید که با کراهت و نه با لذت دارید این کار رو می کنید.
اگه محور مختصاتی در نظر بگیرید که عدد 100 میشه یه رابطه خیلی خوب و ایده آل که هردو به اوج لذت عاطفی و جسمی می رسن و منهای صد هم هیچکدوم نمی رسند ، شما چیزی بین صفر تا ده باشید.
به مرور اگر او محبت کرد و دل شما رو بدست اورد تلاش بیشتر کنید و زندگیتون رو کلا در مسیر درست خودش برگردونید.
و اما اگه فقط هدفش ارضای جنسی بود تا زمانی که همسر شماست ، برای شما این حسن رو خواهد داشت که متهم به عدم تمکین نخواهید بود.
باز هم براتون آرزوی زندگیی همراه با سعادت و بهروزی دارم.:72:
نقل قول:
اما مطمیناً اگه نیازهای شوهرتون رو بر طرف نکنید اوضاع رو بدتر می کنید. ضمن اینکه به نظر من خود رابطه جنسی می تونه محبت بین زن و شوهرو بیشتر کنه.
من هم کاملا موافقم.شاید بعد از برقراری رابطه ، شوهرتون نرم تر بشن
از همه دوستان که زحمت کشیدند و پاسخ دادن ممنون
من می خوام به همسرم کمک کنم تا از طلاق منصرف بشه من هنوز دوستش دارم من می خوام تمام تلاشم را برای حفظ زندگی ام بکنم
چطور می شه یه مرد رو از تصمیمش منصرف کرد ؟
یه زن چطور می تونه برخورد کنه تا تنش ها کمتر و برطرف بشه؟
بعضی از دوستان خواسته اند که من مشکلم را ریزتر عنوان کنم حقیقت اینه که من با مادر شوهرم اختلاف داشتم و خیلی من رو اذیت می کرد و نیش و کنایه می زد من هم می ترسیدم جواب بدهم و اوضاع را بدتر کنم برای همین سکوت می کردم ولی چون نمی توانستم فراموش کنم با شوهرم دعوا می کردم
این مساله بارها تکرار شده و همسرم بین من و مادرش او را انتخاب کرده و درخواست طلاق داده
حالا از شما تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید تا زندگی ام را نجات دهم
آناهیتای عزیز :
شما و همسرتون چند سالتون هست و چند سال که ازدواج کردین ?ا
لان رابطتون با هم دیگه چطوری هست ؟
با مادر شوهرتون رابطه درین یا نه ?
من 32 و شوهرم 33 سال سن داره و از رابطه ما همین رابطه زناشویی باقی مونده البته من با وجود توصیه های دوستان تمایلی به این کار ندارم چون خیلی شکسته ام از نظر روحی و دوست ندارم با احساساتم بازی بشه- نخیر با مادر شوهرم ارتباطی ندارم و کمر به طلاق من بسته