RE: بچه ها هر کسی تجربه ای داره لطفا کمک کنه
سلام دوست عزیز
خواهر شما مشکلات خاص خودشو دارد که باید مشاوره برود و حل شود ولی من فکر نمی کنم الان مشکلش در حدی باشد که بخواهید اون را به آسایشگاه روانی ببیرید
راستش به نظر من خیلی بهش گیر میدید،به همه چیزش گیر دادید اونهم کسی که هزار مشکل دارد و می خواهد با این کارها کمی خودشو آروم کند.
به اعتماد به نفسش،قرص خوردنش،خوابش،ارتباط های اجتماعیش و دوستاش،همسر آیندش و ارتباطش با اون و کارهایی که برای اون می کنه...من مطمئنم که همین خودخوری ایشان به خاطر ازدواج نکردنشم به خانواده شما و دیدگاه های شما یا مادرتان یا پدرتان بر می گرده.
باور کنید به کسی که هیچ مشکلی ندارد این همه گیر بدهند مریض میشه چه برسه خواهر شما که مشکلات ریشه ای هم دارد.
به نظر من روی فقط یک مسئلش اونهم اعتماد به نفسش مستقیم کار کنید و بقیه مسائل را از دور کنترل کنید و به سایر مسائل مستقیم گیر ندید،مطمئن باشید که اگر اعتماد به نفسش ترمیم نشود هرچقدر بیشتر گیر بدید که با این پسر نرو بیشتر باهاش میره.
سلام
و ممنون از همه دوستان شکر خدا خواهرم بهتره و داره دوران نقاهت خودش رو میگذرونه چند هفته تو بیمارستان بستری بود و از نظر جسمی در حال بهبودیست فقط نیاز به یه روانشناس مجرب داریم هر کسی میشناسد لطفا به ما معرفی کند .
ممنون
برای ازدواج ما هیچ وقت بهش فشار نیاوردیم و اصلا صحبت نمی کنیم خودش خودخوری می کنه و این افکار بچه گانه رو داره .
مگه خواهرتون مشکله جسمی داشت که بیمارستان بستریش کردین ?????!!!!!!
برای ترک قرص تحت نظر پزشک متخصص مغز و اعصاب بود . که خیلی هم سخت بود .
چند بار دچار تشنج شد ولی به لطف خدا الان بهتره براش دعا کنید بقیه مراحل درمان رو هم راحت بگذرونه .
تا اونجا که من میدونم میبایستی خواهرتون تحت نظر روانپزشک قرصشونو کم و ترک میکردند نه متخصص مغز و اعصاب .و اینکه ترک ناگهانی آنها باعث تشنج میشه ولی وقتی به آهستگی دوز دارو رو کم کنه مشکلی براش پیش نمیاد و این قرصها باید به آرامی و در طول ۲ یا ۳ ماه قطع شه .امیدوارم که هر چه زودتر خوب بشند :323:
بله خواهرم تحت نظر دکتر طی سه ماه آینده به کل قرص رو ترک میکنه و علاوه بر متخصص مورد نظر بایستی تحت نظر روانپزشک هم باشه که بدنبال یه روانپزشک خوب در کرج میگردیم اگه کسی رو میشناسید لطفا من رو راهنمایی کنید .