سلام
موضوع خوبی به نظر میرسه ولی نمیدونم چرا ازش استقبال نشد . آرزوی شما چیه ؟
آرزوی من اینه که همه به آرزوهاشون برسن .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
موضوع خوبی به نظر میرسه ولی نمیدونم چرا ازش استقبال نشد . آرزوی شما چیه ؟
آرزوی من اینه که همه به آرزوهاشون برسن .
آرزو دارم میلیاردر بشم
کلا آرزو های مادی زیادی دارم
سلام
بزرگترین آرزوی من اینه:
یه اربعین کربلا باشم بعد یه بمب بخوره تو سرم و در یک لحظه جان بدم... در یک لحظه... چون از جون کندن سخت می ترسم:302:...ولی اگه اینجوری بمیرم دیگه چه باک!:310:
در ضمن چه جالب! بزرگترین آرزو از کی تا حالا رفته تو انجمن مشکلات خانواده!:311:
سلام
موضوع جالبه بزرگترین اروزم اینه که خدای خوب و مهربونم شیطان و وسوسه هاش و از سر راه خودم و خانوادم برداره تا سالم زندگی کنیم.:310:
اما 1 ماهه یه اروزی بزرگ و جدید دیگه هم دارم. یه ارزوی محال. که چی می شد بابام مثل هزاران نفری که زیر اوار سالم بیرون اومدن زنده بشه؟! کاش می شد................. حیف
:72:
من یکی از آرزوهام اینه که تو یه استخر زیبا با همسرم شنا کنم. :310:
بزرگترین آرزوی من اینه که شوهرم به اهداف بزرگ و رویاهاش برسه...اهدافی که به خاطر ازدواج زود بورسیه اتریش رو زیر پا گذاشت و چشمش رو به روی تمام آرزوهاش بست........رویاهایی که اگه من نبودم بهشون میرسید...... واقعا بزرگترین آرزوم اینه که اونقدر تو موفقیت هاش غرق بشه که حتا واسه یه لحظه احساس نکنه دوستای مجردش ازش جلوترن....:321:
ای خدا،
یعنی می شه؟
بزرگترين ارزوم اينه كه با شوهرم و دختر م صحيح و سالم تو يه خونه كه مال خودمون باشه زندگي كنيم .و از اجاره نشيني رهايي يابم امين
بزرگترین آرزوهام اینه که
با کمک خدا جواب مثبت رو از دختر مورد علاقم و خانوادش بگیرم و یه زندگی آروم و سرشار از صفا و صمیمیت و وفا و همدلی و صداقت و پاکی و عشق و علاقه متقابل و مشترک با همسر و همراز و همپرواز آیندم داشته باشیم و باهم و در کنار هم و با تشویق هم بتونیم قله های آرزوهامون رو یکی یکی فتح کنیم .
ایاک نعبد و ایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم .
اجازه هست ؟
چون اولین باره که میخوام از خودم اینجا چیزی بگم ، شرط ادب حکم میکنه که اول از مدیر همدردی یه تشکر درستو حسابی داشته باشم .
مدیر همدردی عزیز از اینکه این امکان رو فراهم کردید ، تا ما جوونها بتونیم حرفها ،درد دلها ،مشکلات وخیلی از مسائل دیگر ،رو اینجا بزنیم واز کمک ها وراهنماییهای شما و اهالی مهربونه این کلبه ، بهره مند بشیم ، ممنون ومتشکرم .
انشاءالله همیشه سربلند ، سلامت ،پیروز وموفق باشید.:203
:310::310:
من آرزو زیاد دارم ،ولی خوب دو تا از بزرگترینها شو میگم : دلم میخواد به سرزمین ها وکشورهای مختلف سفر کنم ، با آدما وزندگی اونها و رسمو روسوماتشون آشنا بشم .
وبزرگترین آرزوم ، بعد از عاقبت به خیری رو با یه بیت شعر میگم :
تصّور کن ، اگه حتّّا تصّور کردنش سخته
جهانی که هر انسانی تو اون خوش بخته خوشبخته .