RE: معلمم بهم علاقه مند شده چطوری میتونم کمکش کنم.
سلام باران عزیز
به نظر من شما کار درستی را انجام دادی و مهمترین چیز الان این است که از روی دلسوزی دوباره وارد این بازی نشوی چون خیلی ها به خاطر دلسوزی یا عذاب وجدان به غلط دوباره وارد این بازی می شوند.
وقتی شما علاقه ای نداری دلیلی ندارد که دلت برای ایشان بسوزد و بیشترین کمکی که می تونی به او کنی این است که کلا رابطه را قطع کنی و هیچ ارتباطی از هیچ طریقی نداشته باشی حتی حال او را هم از کسی نپرس
زمان همه چیز را حل می کند.
موفق باشی:72:
خانوادم خبر ندارن اما اون ول کن نیست همش دنبالمه.حالش هم داره بدتر میشه.کارهاش عجیب تر شده.خونمونم پیدا کرده میاد همش میاد جلو خونمون.نمیخوام مامان بابام بفهمن.چی کار کنم؟اگه منم ولش کنم که اون ول نمیکنه تازه حالش هم بدتر میشه.
ببين باران جان
"شتر ديدي ، نديدي"
آن را كه حساب پاك است از محاسبه چه باك است؟؟
اخه واقعا حالش بده بهم گفته حتما خودشو میکشه.خوب منم نمیونم همینجوری بشینم تا ببینم خودشو کشته.خودکشی هم ازش بعید نیست.یکی از دوستام که با خواندوادش اشناس میگفت تازگیا همش مشروب میخوره و... . به من میگه اگه از اول با من دوست میشدی یا ازدواج میکردی اینجوری نمیشدم.حالا هم خودمو میکشم.فقط کافیه مطمئن شم که دوستم نداری.
خانواده ات را درجریان بگذار ، چون خوب عمل کردی نگرانی هم نباید داشته باشی .
همین که حالش خرابه بیانگر اشکاله . شما هم سرت به کار خودت گرم باشه و اصلاً از دریافت خبر از اون دوری کن
.
این روزا بیشتر مواظب خودت باش.اینکه میاد دم خونتون،می تونه از لحاظ امنیتی برات مشکل ایجاد بکنه.(بدزدتت)
سعی کن مواقع خلوت از خونه خارج نشی.شاید دارم غلو می کنم ولی کسی که تعادل نداره این کار ازش بعید نیست.
خانوادتم در جریان بذار.
باران جان تا اینجا کارت عالی بوده. نگران حال اون هم نباش تو که نمی خوای بخاطر اون زندگی خودتو خراب کنی. روانشناسان، عشق یکطرفه را نوعی بیماری روانی میدونند.
به نظر من هم باید بی خیال شی و یکی از اعضای خانواده ات رو که باهاش راحتی در جریان بذار . چون هدف معلمت به دست آوردن توجه و عشق تو هستش و بر حسب تجربه چند هفته و یا چند ماه بعد از اینکه بهش ابراز علاقه کردی میره و پشت سرش رو هم نگاه نمی کنه . بهت قول میدم