RE: ابهام در رفتار ( سردرگمی )
سلام دوست گرامی:
نمی دونم با توجه به هم رشته بودن با خانم مورد نظر شما دوست داشتم نظرمو بگم هرچند چندین بار این نظرها رو مطرح کردم در تالار و البته نظر شخصی منه و شما خود در تصمیم گیری مختارید..
از نظر من این خانم رفتارشون ابهامی نداره ..این خود شما هستید که دارید رابطه را ابهام آمیز می کنید دوست من..
می دونید چرا..
من معتقدم که شغل و تحصلات نمی تونه معیار صحیحی برای انتخاب باشه ولی با وجود این اعتقاد که دارم دوست داشتم همسر خودم مثل خودم هم رشته من باشه ..ولی کم نیستند خانمهای پزشک که شوهران دیپلم و ..دارند چون سطح تحصیلان معیاری برای عشق نیست ولی در رکاب اون هست ...
آقای باقری گرامی ..شما تا خودتون از ابهام رابطه خارج نشید این رابطه مبهم باقی می مونه..
به نظر من اصلا ربطی به پزشک بودن اون و دیپلم بودن شما این مطلب نداره ..بیشتر حرف من روی رابطه هاست...
اگر مقوله سطح تحصیلات رو کنار بذاریم..عشق شما ستودنیست..
عشق یعنی شما طرف مقابل رو بدون در نظر گرفتن داشته ها و نداشته های اون تنها به خاطر وجود خودش دوستش دارید ..آیا دختر خاله شما این حس را به شما دارد؟
عشق مقدس است و نباید آلوده بشه..
شما عشقی به طرف مقابل خودتون دارید که من فکر می کنم تنها بر پایه احساسات شما شکل گرفته و هیچ منطقی در آن وجوذ نداشته است..می شه بفرمایید شما چقدر دختر خاله امروزتون را می شناسید؟چقدر دیدگاهش به زندگی رو می دونید؟چقدر بهش اعتماد داردی؟چقدر برای آینده هردوتون برنامه دارید؟از ایشون و اعتقادات امروزشون چقدر آگاهید؟دوست من ازدواج فقط دوست داشتن نیست..
به نظر من شما هنوز همبازی قدیمتون رو می بینید و فکر می کنید همون دختر کوچولوست ولی شما هردو بزرگ شدید..چقدر ایشون معیاراتونو دارند دوست من؟معیارهای منطقی نه دوست داشتن..
به تمام مطالب بالا با دقت فکر کنید ..بنویسید و ببینید داردی برای چه رابطه ای با چه هدفی بهایی می پردازید..
آیا این بها ارزشی دارد؟
عشق در فنا شدن نیست در جاودانه موندنه..آیا شما جاودانه شدید؟
من این طور فکر نمی کنم..
من از خانم صحبتی نمی کنم چون دیدگاه ایشون رو نمی دونم ولی می دونم خانمی با این شرایط اگر ایده آل باشد عشق شما را ارج می نهد و هر از گاهی این چنین شما را نمی آزارد..
از نظر من این رابطه قطع بشه خیلی بهتره چون معلوم نیست این خانم دقیقا هدفشون چی هست..شما هم عزت نفس دارید نمی تونید صبر کنید هروقت ایشون خدای نکرده ازدواج نکرد و ..به سمت شما برگرده..می تونید؟
این عشقه؟نه نیست..
از نظر من به دختر خاله محترم بفرمایید من در قلبم شما رو دوست دارم ولی خواهان ارتباط یک طرفه نیستم ومی خوام برای آینده خودم برنامه ریزی کنم چون می بینم شما هم همین برنامه را دارید و در دنیای فامیلی ارتباط حتی اس ام اسی منو شما صحیح نیست ...و رابطه را در کمال متانت و ادب قطع کنیدو هرگز هرگز آغاز مجدد نکنید مگر اتفاقات خاصی رخ بده..ولی رابطه این چنین پا در هوا با کسی که در دنیای خودش فعلا ..تاکید می کنم فعلا جای برای شما در نظر نگرفته جز لطمه زدن به اعتماد به نفس و عزت نفس شما هیچ سودی نداره و حتی می تونه عشق شما رو تبدیل به یک نقطه تاریک در قلبتون بکنه...
این رابطه می تونه با خود شما از ابهام خارج بشه...ابهامی هم نداره .ایشون فعلا هیچ برنامه ای برای شما در ذهنش نیست...اینو حدلاقل من که خودمم دخترم هم پزشک می تونم به شما بگم که ایشان منتظره اگر در بین همکاران خودش فردی ایده آل تر پیدا کرد ازدواج کنه آنوقت شما می مانید و سالهایی که بیهوده سپری کردی..
به جای فکر کردن به ایشان رابطه را کامل قطع کن.خودتو به خدا بسپار..می دونم سخته ولی سعی کن فراموش کنی و به فکر ادامه تحصیل و .....باشی..
شاید روزی رسید که او ازدواج نکرده بود و شما هم مدرک بالاتری داشتی و ایشان خودش به سمت شما اومد ولی الان به نظر من البته این رابطه تنها مثل یک بازی ست و داره به عزت و اعتماد به نفس شما لطمه می زنه..با غرور خودتونو کنار بکشید و با آرزوی خوشبختی برای اون کناربکشید..حتی این کار می تونه در نظر اون جذاب باشه و باز برگرده ولی به نظر من پاسخی ندید وقتی پاسخ بدید که مطمئنید او از دید بالا به شما نگاه نمی کنه و خودشو هم راستا شما می دونه...
صبر کنید..
گاهی خدا کارهایی می کنه که شاید در لحظاتی حتی ماهها یا سالها سختی باشه ولی نهایتش خیلی شیرینه..
موفق باشید..
سارا:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
سلام دوست گرامی:
به تمام مطالب بالا با دقت فکر کنید ..بنویسید و ببینید داردی برای چه رابطه ای با چه هدفی بهایی می پردازید..
آیا این بها ارزشی دارد؟
عشق اتش در فنا شدن نیست در جاودانه موندنه..آیا شما جاودانه شدید؟
به این موردی که خانم دکتر مطرح کرد هم دقت کن..... ایا جاودانه شدی و باقی خواهی ماند؟
قاطعیت رو فراموش نکن و صدالبته احترام ایشان رو هم بجا آور
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام k_bagheri
انتظار شما از دخترخالتون زیاد است......او هم فردیست دارای قدرت انتخاب به مانند شما،،،،
همان گونه که شما حق انتخاب و دوست داشتن او را دارید ...او هم در مقابل می تواند حق انتخاب داشته و کسی غیر از شما را دوست بدارد
از آنجا که اگر رابطه ای هم شگل بگیرد یک طرفه خواهد بود احتمال اینکه در این رابطه اسیب ببینید بسیار است زیرا در روابط دوستی(اشنایی) قبل از ازدواج هیچ تعهد و تضمینی وجود ندارد و ایشان می توانند در حالی که با شما رابطه دارند به فکر خواستگاران دیگری هم باشند.
توصیه>> اگر دخترخالتون قصد ازدواج با شما را ندارند برقراری رابطه با ایشان چه بصورت حضوری چه غیر مستقیم به صلاح هیچ کدام شما نیست.
در این بین خانواده ها نیز می توانند شما را بهتر راهنمایی کنند.
در ضمن در مقام یک مرد باید آنقدر قاطعیت نشان دهی که ایشان اگر قصد ازدواج ندارند به شما پیام ندهند و شما را سردرگم نسازد..اتفاقا یکی از جذابیت هایی که اقایان می توانند از خود نشان دهند قاطعیت آنان است.
موفق باشی:72:
ضمن تایید حرفهای نقاب عزیز
گاه ممکنه بعضی دختران بی قصد جدی از این که مورد توجه باشند خوششون بیاد . این که شما کنار می کشی ایشون به نوعی پیام میده یا ( غیر محسوس ) مایله حرف علاقه و ازدواج رو بزنی شاید از همین روحیه ناشی بشه ، و از این که کسی دوستش داره لذت ببره اما در عین حال خودش وارد رابطه عاطفی نمیشه چون نمیخواد ازدواج کنه . لذا شاید بدش نمیاد هر از گاهی از شما خاطرخواهیتان را بشنوه . چاره اینم اینه که شما جدی باشی و ارتباط را قطع و از فکر ازدواج با ایشون بیرون بیایی و قاطع بهش بگی هرگونه ارتباطی داشتن درست نیست و بهتره ما همون روابط فامیلی خانوادگی را در کنار و با حضور بقیه داشته باشیم ، روابط پنهانی حتی در حد پیامک را هم برای خود ممنوع کنیم .
.
ارسالها همزمان شد
با تشکر از کلیه دوستان مخصوصا سارا خانم
همون کاری که گفتین رو انجام میدم و بهش میگم که "من در قلبم شما رو دوست دارم ولی خواهان ارتباط یک طرفه نیستم ومی خوام برای آینده خودم برنامه ریزی کنم چون می بینم شما هم همین برنامه را دارید و در دنیای فامیلی ارتباط حتی اس ام اسی منو شما صحیح نیست ".
واقعا این جملات بهترین جملاتی که میتونم در این موقعیت بهش بگم. واقعا ممنون سارا خانم
بازم سلام:
نکته ای به ذهنم رسید که فقط جهت تاکید می گم...
دوست من صبر کن...با طمانینه همه جوانب رو بسنج و به صرف پاسخ من یا غیره تصمیم نگیر که بعدا ها خدای نکرده پشیمان بشی..قبل از هر پاسخی به رفلکس ایشون به خودت ..اندیشه هات و عواقب خوب فکر کن و خودت بخواه ..از عمق وجودت بخواه....با توکل به خدا بخواه و راه درست رو در پیش بگیر که فردای روز با اندیشه درست به حرفی که من گفته باشم رسیده باشی دوست من..
انسان ها جایز الخطا هستند و شما در متن ماجرا هستید و ما همگی دور...
پس ..خوب فکر کن..خوب تصمیم بگیر..توکل کن و خودت بر راستای تفکر خودت فاعل باش....
ما هم بی خبر نذار...
موفق باشی..
سلام
با تشکر مجدد از دوستان مخصوصا سارا خانوم.
باید به عرضتون برسونم که من همون حرفارو که بالا نوشتید تحویلش دادم و اونم ظاهرا که خیلی خوشحال شد و گفت که خیلی خوشحالم به این نتیجه رسیدی. ظاهرا که همه چی خوب پیش رفت. هرچند که واقعا دوریش برام سخته ولی خوب این اتفاق هر چی زودتر باید میافتاد وگرنه عواقب خوبی نداشت.
خیلی ممنون که پیگیری کردید.
سلام
خبر جدید اینکه دیروز بهم اس ام اس دات که "اون قضیه خواستگاری که بهت گفته بودم دروغ بود"(این اواخر به من گفته بود که یه خواستگار داره و هنوز جوابی بهش نداده).بعدشم گفت که:" من غیر از این قضیه (خواستگاری) هیچ دروغی بهت نگفتم تا حالا" . منم گفتم اشکالی نداره و خداحافظی کردم. به نظر شما چه منظوری از این حرفا داشته؟
شما كاري نداشته باشيد كه ايشون چه منظوري دارن همين روند را ادامه بدين[b]
صبر داشته باشين و مسير زندگيتونو با فرض نداشتن ايشون ادامه بدين تا هم اولا ضربه نبين و هم اين خانم اگه واقعا شما رو دوست دارن سنگاشونو با خودشون وا بكنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
شاید روزی رسید که او ازدواج نکرده بود و شما هم مدرک بالاتری داشتی و ایشان خودش به سمت شما اومد ولی الان به نظر من البته این رابطه تنها مثل یک بازی ست و داره به عزت و اعتماد به نفس شما لطمه می زنه..با غرور خودتونو کنار بکشید و با آرزوی خوشبختی برای اون کناربکشید..حتی این کار می تونه در نظر اون جذاب باشه و باز برگرده ولی به نظر من پاسخی ندید وقتی پاسخ بدید که مطمئنید او از دید بالا به شما نگاه نمی کنه و خودشو هم راستا شما می دونه...
صبر کنید..
سلام مجدد:
پیش بینی من درست از آب در اومد..کاملا مشخص بود که ایشون دوست دارند تنها شما رو مشتاق تر کنند و از درخواست های مکرر شما به خودشون احساس غرور و برتر بودن می کنند..
شما اگر در راه ترک هستید که دیگر نباید هیچ سوال ایشان را حتی جواب دهید و در پاسخ ایشان اگر تمایل دارید همین کافی بود که بزنید آرزوی من خوشبختی شماست .خواهش می کنم به من اس ام اس ندهید .خدانگهدار....
بگذارید اگر قراره خدا خواست و روزی سرنوشت کاری کرد که ایشون زن شما بشه حرمت های بینتون باقی باشه و همین طور شخصیت و عزت نفس هردو طرف حفظ شده باشه و حتی اگر ایشان به شما ابراز علاقه کرد صبر کنید و مجال ندهید..
البته شما او را دوست دارید ولی این حرکت با این اس ام اس ها که به نظر من اصلا صحیح نیست معذرت می خوام و قصد بی حرمتی ندارم انگار تام و جری شده...
این کار صحیح نیست نباید اجازه این کار داده بشه این بازی با احساسات یک نفر هست ..حتی اگر اون حرف خواستگار دروغ بوده کار ایشان اصلا و ابدا برازنده یک خانم یا حتی آقا نیست که با شخصیت و احساس دیگری با دروغ بازی کند...
شما صبر پیشه کنید و سکوت...
حتی رفلکس به دروغ ایشان هم از جانب وی توجیه به توجه و علاقه می شود..
بهترین کار بی تفاوتیست تا روزی که احساس کنید کاخ غروری بین شما حاکم نیست و عشق شما ارزشمند شده است...
البته بازم می گم نظر من اصلا کارشناسی نیست و کاملا شخصیست..
خود شما مختار به انتخاب مسیر زندگی خود بر پایه توکل و منطق و نهایت احساس هستید.
موفق باشید..
سارا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
گاه ممکنه بعضی دختران بی قصد جدی از این که مورد توجه باشند خوششون بیاد . این که شما کنار می کشی ایشون به نوعی پیام میده یا ( غیر محسوس ) مایله حرف علاقه و ازدواج رو بزنی شاید از همین روحیه ناشی بشه ، و از این که کسی دوستش داره لذت ببره اما در عین حال خودش وارد رابطه عاطفی نمیشه چون نمیخواد ازدواج کنه . لذا شاید بدش نمیاد هر از گاهی از شما خاطرخواهیتان را بشنوه . چاره اینم اینه که شما جدی باشی و ارتباط را قطع و از فکر ازدواج با ایشون بیرون بیایی و قاطع بهش بگی هرگونه ارتباطی داشتن درست نیست و بهتره ما همون روابط فامیلی خانوادگی را در کنار و با حضور بقیه داشته باشیم ، روابط پنهانی حتی در حد پیامک را هم برای خود ممنوع کنیم .
:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104: