سلام مطمئن هستيد كه عشق.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مطمئن هستيد كه عشق.
بازم سلام
دوستای عزیز نادیده ام ممنونم به خاطر توجهتون
آرزو خانم گلم،من دخترم!نیازی به دروغ گفتنم نبود.زهرا هم خوابگاهیم بود.
hsh مهربونم مرسی بابت تحویل گیریتون!
اوایل واقعا به همین خاطر بود و لجبازی و پافشاری من کارمون رو به اینجا کشوند!اگه به قول خودش مثل بقیه آدمایی که سوالاشو ازشون پرسیده بود و جوابای سطحی شون اونو راضی نکرده بود از سر خودم واش می کردم!مسلما الان اینجا نبودم!ولی نمی دونم چرا فکر می کردم می تونم کاری بکنم!تا شهریور هم به خاطر همین مسایل بود که نتونستم ترکش کنم و فکر می کردم اگه برم دیگه کسی نمی تونه کمکش کنه و شاید برای همیشه بی خیال دین و مذهب بشه!ولی حالا که بیشتر شناختمش بعضی وقتا جلوش کم میارم!ایمان و توکلش خیلی خیلی بیشتر از منه.
حالا دیگه واقعا نمی تونم بی خیالش بشم!شاید به خاطر اینکه سنگ صبور خوبیه یا فکر می کنم پشت پا زدن به این احساس نامردیه یا اشتباهه یا بهش عادت کردم یا مسکن خوبیه یا مشاور خوبیه یا... . واقعا نمی دونم.
درمورد ارشدم شد دیگه! خیلی سخت بود تا تونستم بپذیرم که روزگار همیشه بر وفق مراد نیست!(البته هنوزم اوضاع روحیم تعریفی نداره،آخه همه آرزو و آینده ام بود... )دعا کن برای آزاد لا اقل بتونم بخونم(فقط یک ماه فرصت دارم!)
کاوشگر جدی!نمی دونم!شما اسمشو چی می گذارید!؟؟؟
شما تنها كاري كه از دستت برمياد اينه كه بشيني درس بخوني و ارشدتو قبول بشي. زهرا اگه درس نميخونه حداقل كنكورشو قبول شده. پس بهتره به جاي اينكه به زهرا درس خوندن رو ياد بدي خودت ارشد قبول بشي.نقل قول:
نوشته اصلی توسط montazer_313
چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است
شيريني قبولي يادت نره:72:
سلامسلامسلامسلامسلامسلامس لامسلامسلامسلامسلامسلامسل امسلامسلامسلامسلامسلامسلا مسلامسلامسلامسلامسلامسلام سلامسلامسلامسلامسلامسلامس لامسلامسلامسلامسلامسلامسل امسلامسلامسلامسلامسلامسلا مسلامسلامسلامسلامسلامسلام سلامسلامسلام
vahidmim باحال!سلام از ماست!نه یکی،صد تا!
fnh63 با منطق!سعی خودمو میکنم ولی نسبت به زهرا نمی تونم بی تفاوت باشم.البته یه ذره می خونه ها، ولی زهرای درسخون کارشناسی کجا و زهرای درس نخون ارشد کجا...!
دعا کن قبول بشم شیرینی که قابل شما رو نداره(البته چون نمی شناسمتون یه شعر خوشگل از من طلبکار میشید!)
از لطف بی دریغ همه دوستای گلم یه عالمه سپاس
جای آقای سنگ تراشان خیلی خالیه!فکر کنم من باهاشون بد حرف زدم!اگه واقعا اینجوریه معذرت میخوام بابایی مهربونم!بابا که از دست دخترش زیاد دلگیر نمیشه!
سلام
صبح به خير
چشم ما خودمون محتاجيم به دعا
جناب سنگتراشان از دست كسي ناراحت نميشن، اگر هم هنوز بهتون جواب نداده به خاطر مشغله زياد و همينطور عدم جهت گيري نظرات اعضا به سمت نظر خودشونه. ايشون اول صبر ميكنن كه اول اعضا نظرشونو اعلام كنن و بعد خودشون نظر ميدن.
بهترين شيريني براي من و تمام اعضاي سايت خبر خوش قبوليه
يا حق
بازم یه عالمه سلام!
و من همچنان در انتظار یک راهکار عملی!!!
فکر کنم باید زیاد منتظر نباشم!
fnh63 عزیز جالب بود:با عشق زمان فراموش میشود، با زمان هم عشق
امیدوارم زمان فراموش بشه ولی ...
من زیاد فرصت ندارم...
از همه دوستان عزیزم ممنونم
برام دعا کنید که فکر کنم بهترین راه حله!به قول مدیر محترم نباید منتظر معجزه باشم(البته از دوستای اینترنتیم!)
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم
دولت صحبت آن مونس جان ما را بس!!!
.
.
.
سلام
چطوری شد ؟
هر دوتاشون دخترن ؟
راز موفقيت، تغيير است نه تقديرنقل قول:
نوشته اصلی توسط montazer_313
انسانهاي ضعيف آرزو ميكنند، انسانهاي قوي اراده
موفق باشي:72:
سلام fnh63 با منطق!
ممنونم که جواب دادین ولی کاشکی یک طرفه قضاوت نمی کردین!
آدم ضعیفی نبودم ولی اعتراف می کنم که کم آوردم!
اراده کاری نکرد!
باشد تا ببینیم تقدیر چه می کند...!
هنوزم خیلی محتاج دعا هستم(هیچ وقت هم حرفمو پس نمی گیرم!)
بازم ممنونم