حرفای شما درست من به این اقا پسر جی بگم که دل ازم بکنه و منم ارم بشم
نمایش نسخه قابل چاپ
حرفای شما درست من به این اقا پسر جی بگم که دل ازم بکنه و منم ارم بشم
سلام
همیشه به عقلت رجوع کن.
با دیگران و خصوصا افرادی که در این زمینه تجربه دارن مشورت کن. همینی که اومدی اینجا کار خوبیه.
ازدواج محتاج تکامل فکری و احساسی است. آیا به نظر شما کسی که به خودش ضرر میزنه انسانیه که به استقلال فکری رسیده؟
کسی هست که بتونی کل عمرت رو باهاش قسمت کنی؟
باز هم میگم. بشینید فکر کنید. تمام جوانب رو بسنج، احساسی نباش، اگه ازدواج کنی یعنی مستقل شدی و از اون به بعد خودت باید با کمک یکی دیگه زندگیتو بچرخونی. آیا این آقای محترم میتونه همسر و همسفرت باشه؟ببین عقلت چی میگه. تو اونو از همه ما بهتر میشناسی. پس بین احساس و تفکر یکی رو انتخاب کن.
اگر هم انتخاب برات سخته، مشورت و مطالعه بهترین راه به نتیجه رسیدنه.
ما همواره هزینه تصمیم ها و انتخاب های خود را می دهیم....
این هزینه می تواند بسیار آسیب زا باشد ولی باید قبول کرد مسئولیت کار خویش را...
شما نیز باید قبول کنی شناخت درستی نداشته ای و حتی قاطعیت خوبی که به یکباره قید همه چیز را می زنید البته در روابط دوستی هیچ تعهدی وجود ندارد و تضمینی نیست فرد مقابل تصمیمش تغییر نکند.
لذا بهتر است قطع رابطه یکباره باشد و دیگر هیچ راه نفوذ و ارتباطی را برای این آقا باز نگذارید. (البته با ذکر دلیل جدایی)
هر فرد نیز مسئول اعمال و رفتار خویش است........او نیز باید هزینه پرداخت کند آنهم هزینه امید به رابطه سست و عدم کنترل احساسات.
:72:
توصیه می شود برای رفع تردید و تصمیم گیری بهتر حتما به مشاور خانواده مراجعه کنید
من حتما این کارو میکنم اش جدا میشم
ازتون ممنون
من دارم سعی میکنم این رابطه رو تموم کنم و به اون گفتم علت جداییمونو ولی میگه من اشتباه کردم عوض میشم و من بهش میگم دیگه بی فایده است حرفاتون خیلی بهم کمک کرد دارم تلاشمو میکنم خیلی برام سخته که بعد 2 سال از هم جدا بشیم فقط گریه ارومم میکنه اگه میشه راهنماییم کنید چطور فراموشش کنم من دانشجو هستم دیگه حواسم به درس نیست تموم نمرههام اومه پایین.قرار شده با هم بریم پیش مشاوره بهش گفتم اگه مشاوره گفت نه همونجا از هم جدا میشیم.
سلام
شما باید خودتو مشغول کارای دیگه بکنی، با دوستات بگردی، فیلم ببینی، کتاب بخونی، ورزش کنی و ....
کلا کاری بکنی که فکرش سراغت نیاد، اگر هم اومد سریع تغیرش بده، به چیزای بهتر فکر کن. بالاخره یه سری عواقب داره و مهمترینش هم وابستگیه که الان سخته جدا بشی.
بشین پیش خودت فکر کن، با خودت کلنجار برو آیا کار درستیه که جدا شدی؟ وقتی با منطق پیش بری کم کم بر احساساتت غلبه میکنی و فراموشش میکنی.
سلام
بهترين راه اينه كه با خودت مرور كني كه اين كارو واسه موفقيت و سعادتمندي خودت مي كنيدرسته سخته ولي از وقوع يه حادثه بد تو زندگيت جلوگيري مي كنه
و سرتو با بدست آوردن مهارت واسه ازدواج و شناخت خودت گرم كن
شايد زمان ببره شايد اوضاع و احوالت منحنيش سينوسي باشه ولي با تمرين زياد موفق ميشي