RE: فایده خوب بودن در این اوضاع بد جامعه چیه؟
سلام designعزیز
سوال شما درست همان جوابی است که به دنبالش می گردی
فایده خوب بودن در این اوضاع بد جامعه چیه؟
"خوب بودن" در همین به قول شما دنیای بد هنر است...
البته نباید دچار خطای شناختی شده... دنیا بد نیست..همان گونه که تنها خوب هم نیست
یک حقیقت داریم...یک واقعیت
واقعیت این است روابط نادرستی در جامعه وجود دارد یا در حال شگل گیری است
حقیقت این است که نباید وجود داشته باشد و سعی شود رو به تعالی رفت برای راحتی زندگی خویش
بهتر است واقعیت را ببینیم و درک کنیم ولو تنها حقیقت را بپذیریم و انجام دهیم.
و یادمان باشد دلیل فراوانی پدیده ای در جامعه سند و حکمی برای صحیح بودن یا پذیرش ان تلقی نمی شود
.......................................
سلام
کاری به شیوه تربیتمون ندارم
الان که بالغ و عاقل شدیم تصمیم گیرنده خودمونیم
اولا به عنوان یه پسر میگم نمیدونم این 90% رو از کجا در آوردید؟ شاید شما مشاهدات اطراف خودتونو میگید.
حالا فرضا این رابطه رو هم تجربه بکنید، به نظر شما فایده اش چیه؟
اگه هدف ازدواج باشه، چون تو این رابطه ها وابستگی پیش میاد پس عقل و منطق تعطیل میشه. با تعطیل شدن عقل و منطق انتخاب درست نخواهد بود.
اگه هدف دوستی و تجربه باشه، باز هم به خاطر وابستگی، پایانش تلخ و خدایی نکرده باعث بر هم خوردن زندگی شما هر چند به صورت موقت خواهد بود.
هنوز همه هم بد نشده اند. خوب ماندن برای وجود خدایی شما است. مابین کالبد خاکی و وجود خدایی همیشه کشمکش و درگیری هست، انتخاب با خودتان است. خاک لجن یا خدا!
اگه همه خودشونو انداختن تو چاه ما هم باید بندازیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
دسیگن عزیز چرا لنز دوربینو رو به خوبان نمی کنی؟
چون اونقدر کمند که دیده نمیشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
با وضعیت امروز جامعه ما، وجود چنین تعارضهایی برای افرادی چون شما، هر از چند گاهی طبیعی هست، اما خوبی آنها این است که گذرا هستند و وقتی تو را به چالش میکشند، باورهایت را مستحکم تر میسازند،
قصد منم همینه-اطمینان خاطر پیدا کردن از کاری که تاکنون کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط imanco
در مورد اینکه فردا با یکی ازدواج میکنی که بد بوده و خوبی تو این وسط به هدر میره هم میتونم بگم تحقیق کن و بعد ازدواج کن . تاریخ نشون نداده کسی درست و حسابی تحقیق کنه و سرش کلاه بره .
آخه نظر ملت داره به سمتی میره که داشتن ارتباطای قبل از ازدواج رو نه تنها بد نمیدونن (مخصوصآ واسه پسر) ،بلکه لازم میدونن،
یعنی این رفتار داره طبیعی میشه ،نمیشه ؟
اونوقت منی که همچین رابطه هایی رو نداشتم باید با خودم کلنجار برم -با خودم کنار بیام مخاطبم که با چند نفر قبلأ یه دوستی داشته-اشکال نداره-تموم شده دیگه-نمیخواد که بعدأ هم تکرار شه - یاهم باید خودمو به کوچه علی چپ بزنم و وانمود کنم که از چیزی خبر ندارم.
آخه این درسته؟ عادلانه است؟
راه حلش این نیست منم عین اونا بشم؟
فکر میکنین چرا سن ازدواج رفته بالا،پسرای محترم وقتی دختر بازیشونو دارن ، وقتی همیشه هستن کسایی که بهشون پا بدن،تا اونجائیکه بتونن ازدواجشونو به تأخیر میندازن
چرا دیگه مامانا کمتر پیش بیاد برن خواستگاری،چون خود پسرا میخوان انتخاب کنن،خودشون دوست بشن،اگه طرف خوب بود شاید قصد ازدواجی بشن !
دوست گرامی هدفتون از دوستی قبل از ازدواج چی هست؟
اینکه مورد خوبی برای ازدواج پیدا کنید؟
حرف مامانم هیچوقت از یادم نمیره
انصافا که نصیحت خوبی کرد و همیشه برایم کارساز بود
بهم گفت :" پسرها با صد تا دختر می گردند ولی وقتی می خواهند زن بگیرند میرن دختری رو می گیرن که آفتاب مهتاب ندیدتشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
بله،رابطه هدفدار-نه دوستیهای بی هدف باقصد خوشگذرونی
نقل قول:
بهم گفت :" پسرها با صد تا دختر می گردند ولی وقتی می خواهند زن بگیرند میرن دختری رو می گیرن که آفتاب مهتاب ندیدتشون
این حرفتون به جای اینکه ادمو اروم کنه و از سردرگمی دربیاره-بیشتر ادمو آشفته میکنه
-چرا باید پسرا به خودشون اجازه بدن هر كاري میخوان بکنن؟
ومن نوعی چرا باید به خاطر امثال این ادما آفتاب مهتاب نبینتم؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
نقل قول:
بله،رابطه هدفدار-نه دوستیهای بی هدف باقصد خوشگذرونی
نقل قول:
این حرفتون به جای اینکه ادمو اروم کنه و از سردرگمی دربیاره-بیشتر ادمو آشفته میکنه
-چرا باید پسرا به خودشون اجازه بدن هركاري میخوان بکنن؟
ومن نوعی چرا باید به خاطر امثال این ادما آفتاب مهتاب نبینتم؟!!
با سلام
اولا در باره قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم باید خدمتون عرض کنم به تعداد پسرایی که همچین كارهايی رو میکنن دخترهایی هم هستند که همین کار رو میکنن.
دوما چرا فک میکنید خوبی اینقدر کم شده؟؟؟ من به عنوان یه پسر که با افراد زیادی بودم به جرات به شما میگم حداقل حداقل 50 در صد پسرا با هیچ دختری حتی یه رابطه ساده هم ندارن .
در ضمن سعی کنید خودتون رو گول نزنید و به بهانه ازدواج تن به دوستی های بیهوده ندید . خیلی از آدمها رو دیدم که اولش با همین نیت رفتن جلو بعد کم کم درگیر یه رابطه عاطفی شدن و......آخرشم با هم ازدواج نکردن وتنها سیاهی بود که موند براشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط matrix_14
اولا در باره قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم باید خدمتون عرض کنم به تعداد پسرایی که همچین كارهایی رو میکنن دخترهایی هم هستند که همین کار رو میکنن.
بله،صددرصد،من اصلا جزء ادمهایی نیستم که بگم پسرا بدترن یا دخترا-چون همه جوروهمه مدل ادم در بین دو جنس وجود داره ونمیشه تقسیم بندی کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط matrix_14
دوما چرا فک میکنید خوبی اینقدر کم شده؟؟؟ من به عنوان یه پسر که با افراد زیادی بودم به جرات به شما میگم حداقل حداقل 50 در صد پسرا با هیچ دختری حتی یه رابطه ساده هم ندارن .
نه قبول ندارم -به نظر من خیلی بیشتر از 50% هست -ولا تو دانشگاه هم کور نبودم که میدیدم 90% نه تنها بایکی بلکه با چند نفر رابطه دارن :163: -که اسمشم میشه دختربازی (باز کاش قصدازدواجی باشن )
سلام دیزاین گرامی
شما درست میگی، واقعیت در جامعمون تلخه...
عزیزم بذار حرف آخرم رو اول بهت بزنم" هیچ تضمینی برای هیچ چیز وجود نداره"
آره، مجبوریم ببینیم،بی عدالتی آدما رو ببینیم ... مجبوریم ببینیم که فردی با داشتن n بار رابطه در گذشته دنبال چه کسی هست! و به خاطر رسیدن به این هدف مقدسش چه زندگی هایی رو نادیده میگیره و خودخواه میشه.
آره دوست من ، مجبوریم ببینیم داره حق و ناحق میشه و خیلی وقتا کاری هم از دستمون بر نمیاد......نمیدونم ...
ولی چرا،انگارفقط یه راهی هست ،باید هوشیار باشیم،همیشه ،مخصوصا بعد از دیدن همه این واقعیت ها ی غیر قابل انکار
عزیزم همیشه درد بد نیست، بعضی وقتا دیدن همین تصمیم های نا عادلانه دردی رو به آدم میده که چشم و دل رو روشن میکنه،به شرط اینکه تشنه حقیقت باشیم
باید از خدای مهربونی که خودش شیطان را کارگزاری قرار داد کمک بخوایم، بخوایم که بر حسب تلاشی که میکنیم تا راه درست و کار درست رو تشخیص بدیم کمکمون کنه تا تسلیم نا پاکی راه شیطان نشویم
عزیزم اینو بدون که شیطان هیچ وقت از راههای پر واضح (در نادرستی) افراد معتقد رو گمراه نمیکنه،اول سعی میکنه راههای ناسالم رو عادی نشون بده،بعد سعی میکنه گذشته خوبت رو هدر رفته جلوه بده ،بعد هرچه بیشتر توجه تو رو به سمت چیزی که بد میدونستی میبره،طوری که میگی ای بابا اگر بده چرا همه انجام میدن و خوب بودن چه فایده ای داره!و خدایی نکرده نا امیدی از خوب ماندن. اگر نادرستی در نظرت سبک بشه و هر لحظه هوشیار نباشی ....!!!
خلاصه اینکه شیطان هم وسیله است...
دنبال تضمینی برای رعایت مساوات نباش که اذیت میشی،تو سعی خودتو بکن که هوشیار راهت باشی، یادآور گذشته خوبت باش،آگاهیت رو بالا ببر ،...و توکل کن به خدا...
من کل تاپیک شما رو نخوندم
اول از همه که خیلی بدبینانه دارین قضاوت می کنید و کل جامعه اینطور نیست و اگر درصدی از جوون های ما راه غلط رو انتخاب می کنند هردو جنس ، هم دختر هم پسر مقصرند . اگر دختر اجازه ارتباط نده چطور پسری می تونه ارتباط برقرار کنه و همینطور پسری تا خودش نخواد وارد رابطه ای نمیشه .
درضمن برای شخصیت خودتون ارزش قائل باشید و از ارزش پاکی کم نکنید که پاک بودن همیشه و در هر شرایطی با ارزش هست . برای خودت پاک باش و پاک بمون نه به خاطر اینکه دیگران ارزشت رو بدونند .
هیچگاه نمیتونی سرانجام یک رابطه رو بدونی که به ازدواج ختم خواهد شد یا خیر حتی اون هایی که درش قول 100% ازدواج به هم میدن 2% هم نمیتونی به ازدواج مطمئن باشی اگر هم ختم بشه معمولا انقدر تو رابطه قبل از ازدواج ارزش ها زیرپا گذاشته شده که اصلا اون قشنگی که باید داشته باشه رو نداره و همینطور اون حرمت هایی که باید در زندگی مشترک باشه اغلب رعایت نمیشه و همینطور حس بدبینی که در این نوع ازدواج ها هست غیر قابل انکاره .
اکثر پسرها در اوایل رابطه حرف ازدواج میزنند تا دختر راضی به ارتباط بشه اما به دلیل اون حس بدبینی که وجود داره نمیتونن اون دختری که حاضر به رابطه شده رو به عنوان شریک زندگی انتخاب کنن و اگر دختری رو بپسندند که پاک بوده باشه و شرایط ازدواج هم داشته باشند اون رو ترجیح میدن . بنابراین در جواب عنوان تاپیک شما میشه گفت خوب بودن به شما ارزش میده ، اعتبار میده و بد بودن به دنبالش بد زندگی کردن و آینده بد داشتنه .
گذشته از تمام این حرف ها همونطور که گفتم اغلب این رابطه ها بی هدف هست اگر مثلا هدفی باشه معمولا دروغین هست و هیچ تضمینی برای رسیدن به اون نیست و اگر هدف ازدواج باشه و طرف راست بگه مطمئن باش درنگ نمی کنه برای جلو اومدن اون هم به صورت رسمی .
در نهایت مهم ترین نتیجه این رابطه ها به خود فرد برمی گرده اون هم ضربه روحی و عاطفی و احساسی و... هست .
فایده خوب بودن در این اوضاع بد جامعه چیه؟
از لحاظ روحی و روانی سالم میمونی و میتونی در آینده یک زندگی سالم رو تجربه کنی این بزرگ ترین فایدشه.
ببین design گرامی، به قول امریم " هیچ تضمینی برای هیچ چیز وجود نداره"
اصلا چه تضمینی وجود داره که همسر آدم بعد از ازدواج با کسی دیگه رابطه نداشته باشه(باور کن راست میگم، خیلی ها رو من شنیدم شاید هم شما) آیا ما باید باز تلافی کنیم!:163:
شما چون احتمال میدید که احتمالا همسر آینده تون با کسی ارتباط داشته پس من باید از همین الان تلافی کردم!
به نظر خودت منطقی هست، شاید همسرت پاک بوده، آیا این ظلم نیست.
خیلی ها تو جامعه دروغ میگن، یا حداقل به قول خودشون تو موارد اضطراری! خوب من هم باید این جور باشم.
به نظر من نباید ناامیدانه به قضیه نگاه کرد. من از همین الان به خودم اطمینان میدم که همسر آینده ام به هیچ پسری تو زندگیش پا نداده. :227:
ماردم یه بار واسه دیدن خواهر یکی از دوستام رفته بود(البته نه دوست صمیمی)، فرداش یکی از افرادی که با دختره تلفنی رابطه داشت خودش به من اس ام اس داد که فلانی به درد تو نمیخوره. باور کردنش سخته، ولی من اینو به پای پاک بودن و دعاهام و توکلم میذارم.
به نظرم اگه (1)هرکس خودش پاک باشه (2)و چشم و گوشش رو باز کنه (3)و با آگاهی و تحقیق (4)و دعا و توکل اقدام کنه؛ حتما جفت شایسته اش رو پیدا میکنه.
امیدوارم همه همسر شایسته خودشون رو داشته باش.