RE: مشکل در تصمیم گیری برای ازدواج
سلام .
می دونین این که مقالات روتون تاثیر گذاشته تا حدی خوبه و تا حدی بد !!! البته به نظر من بد بودنش به این دلیل که اگه فرد آدم خیلی تاثیر پذیری باشه یعنی حتی خودش فکر نتونه بکنه خوب فکر می کنم یکم تاثیر خوبی براش نداشته باشه...
من نمی تونم هیچ قضاوتی کنم شاید اما چرا این طوری فکر نمی کنین که اون خانم شاید به خاطر شما باهاتون رابطه داشته که البته می دونم کار درستی نبوده ولی الانم فکر می کنم فکر کردن به این موضوع که اون کس دیگه ای هم به حریمش راه بده تا حدی بی انصافی باشه .. . و این که فکر نمی کنم اون خانم بهتون پیشنهاد برقراری رابطه داده باشه یا مجبورتون کرده باشه قبول کنین اگه اشتباهی هم کردین هر 2 تاتون مقصر بودین ( البته ببخشین )
می دونین مشکل ما چیه !!! همیشه کاری که نباید بشه را می کنیم بعد می آیم به آخر عاقبتش فکر می کنیم بعدم دنبال مقصریم و با بهونه های مختلف خودمون را توجیه می کنیم...
امیدوارم درست ترین قضاوت را کنین ...
مراجع بیش از یک ماهه که به تاپیک سر نزده ،
لطفاً از ارسال پست تا زمانی که مراجع پست جدید نزده خود داری کنید .
با تشکر
[size=medium]باسلام خدمت دوست عزیزم.
من تمام مشکلات شما رو خوندم.
البته باید قبل از هر چیز بگم مشکلات هم رحمتی از جانب خدا هستن ، پس با اونها دست و پنجه نرم کنید.
شما غالب شید بر مشکلات و نگذارید بر شما غلبه کنن.
اگر واقعا اون دختر خانم رو قبول دارید و تمام جوانب رو در نظر گرفتید پس میتونه کیس مناسبی باشه نسبت به قبلی
از صحبتهای شما معلومه که واقعا شما رو دوستداره.در رابطه با اون سکس هم 2 تاییتون از درگاه خدا طلب مغفرت کنید که انشالله شما رو ببخشه
همه این چیزارو نگه دارید برای بعد از ازدواج انشاالله.
بچسبید به درسها و تمومش کنید ، راهی تا پایان نمونده.تا برنده شدن.از همسر آیندتون هم کمک بگیرید.
یک نکته کوچولو : لازم نیست تمام مسائل رو به همسرتون بگید از قبیل تمام ارتباطاتتون با اون خانم قبلی.
اگر نسبت به هم باگذشت و مهربون باشید مشکلی پیش نمیاد.
تمام ازدواجها که نباید به سبک سنتی باشه ، شما به سبک امروزی با هم آشنا شدید.و بسیار هم جالبه ولی خوب ما مسلمان هستیم و در یک جامعه اسلامی
زندگی میکنیم ، پس اگر رعایت کنیم ، ضرری نمیکنیم.
اگر واقعا دوستش دارید اول تلاش کنید که درستون تمام شه ، بعدش هم به امید خدا حلقه دست دختر خانم بکنید و شیرینی خورون.
کار یادت نره ، همسرتون نیاز به پول تو جیبی ، لباس ، خوراک ، پوشاک و از این قبیل چیزا داره.مطمئنم خانواده هم حمایتت میکنن
اول و آخر یار....:323::323:[/size]