RE: تردید در انتخاب بین دو دختر با دو شرایط متفاوت
سلام دوباره hamed_pesfan عزیز.
با تشکر از کنجکاو بله می توانید از کارشناسان تالار(مدیران و مشاوران)""مدیر همدردی و سایر مدیران " ارتباط برقرار کنید.
اما حامد جان من هم قصد اذیت شما را ندارم بلکه می توانم بگویم شما انتخاب اول یا دوم را انجام بده و هم رضایت شما را جلب کنم و هم کار خودم را آسان....
ولی دقت کن اگر می گویم وقت انتخاب هم اکنون نیست نه اینکه بر شما برچسب کم سن بودن یا عدم آگاهی بزنم بلکه می خواهم به خطاهای خود آگاه باشید
ببینید شما ابتدا وارد رابطه ای می شوی(در واقع انتخابی می کنی)....ولو چه می شود که از انتخاب خود تنها با دیدن یک کیس و مورد دیگر پشیمان شده و روی برمی گردانی و درصدد انتخاب بهتر برمی آیی؟؟چرا؟؟
جواب کاملا مشخص است چون در این سنین معیارها به آن حد پخته نشده است...احتمال اینکه بعد از انتخاب یکی دوباره گزینه بهتری بیابی و پشیمان شوی زیاد است.
:305:
ما راحتی تو را می خواهیم و دوست داریم برترین و بهترین انتخاب را در زمان مناسب و با پخته تر شدن معیارهایت بدست آوری.
در هر صورت بازهم می گویم هم اکنون وقت انتخاب نیست.
موفق باشی:72:
RE: تردید در انتخاب بین دو دختر با دو شرایط متفاوت
سلام
حامد جان به نظر من هم شما هنوز شرایط ازدواج و وارد شدن به یک زندگی مشترک را نداری
ناراحت نشو
اصلا هم عجله نکن. سن شما واقعا سن بحرانی هستش و تصمیم گیری تو این سن بر پایه احساسات زود گذر انجام میشه( اینو میگم چون خودم تو حوالی 19 و 20 سالگی تجربه کردم و کلی اسیب دیدم)
بزار بگذره...
انشالله دانشگاه که قبول شدی و تحصیلات رو تموم کردی اونوقت میفهمی که احساسات اون موقع با احساسات الان کلی فرق میکنه.
امیدوارم موفق باشی:72: