RE: دختر مورد علاقم امروز روز آزمایش ازدواجش با کسی دیگست؟خواهشا کم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
[size=small]یکسال تمام اون خانوم به شما اصرار کرده شما هی گفتی نه و ما به درد هم نمیخوریم! انتظار داشتی چیکار کنه؟
حالا هم که رفته داری زنجه موره میکنی که چی؟
نخواستیش!
همین برای یک دختر یعنی شکست!
بذار بره زندگیشو بکنه. پیشنهاد عروسی دادن در این روزهای آخر و... نامردیه! دلت میخواست تو معذورات قرارش بدی؟ اگه میگفت باشه بیا خواستگاریم باز چی بهش میگفتی؟
اون دختر همه اشک و آهش رو ریخت و آخرش هم بهت اولتیماتوم داد که پسره داره میاد خواستگاریش.
پس دیگه چه خورد شدنی؟!!!
رفتی مکه و مدینه بعد از اونجا زنگ زدی به یک دختر نامحرمی که قصد ازدواج باهاش رو هم نداشتی که چی؟
[/quote]
«رفتی مکه و مدینه بعد از اونجا زنگ زدی به یک دختر نامحرمی که قصد ازدواج باهاش رو هم نداشتی که چی؟»
اگه من از مدینه با دختره تماس گرفتم حقیقتش این بود که من هنوز تصمیمی نگرفته بودم...
چون از نظر عقلانی میدونستم به هم نمیخوریم...
اما دلم چیز دیگه ای میگفت...
من بین دوراهی عقل و دل بودم...
« اگه میگفت باشه بیا خواستگاریم باز چی بهش میگفتی؟»میفهمیدم عشقش واقعیه و به خاطرش از همه ی معیارها و ملاکهام میگذشتمو...
مطمئنا علیرغم میل باطنیه خانوادم باهاش ازدواج میکردم...
میدونستم علیرغم میل باطنیه خانوادمه چون
1-از نظر قدی به من نمی خورد 2-از نظر سنی هم سن من بود3-تو جایی کار میکرد که پدرم دید خوبی نسبت به آدماش نداشت 4-خانوادشون گیلانی بودنو با هم تفاوت فرهنگی فوق العاده ای داشتیم...
ولی باز دلم آروم نمیگیره...
واقعا نیازمند کمکم...
همه ی اینارو میگمو میدونم ... اما باز آروم نمیشم...
واقعا میسوزم از کاری که باهام کرد...
ای کاش سری پیش که اشک و زاری انداخته بود میرفتم تا من همیشه تو دلش بمونم...نه اینکه اون همیشه تو دلم بمونه...
میخوام بدونم کسی از عزیزان شماره ای آدرسی از یه روانشناس متخصص خوب داره که برم پیشش؟
نقل قول از مدیر همدردی :
شما می توانید به مراکز ذیل در تهران مراجعه فرمائید:
مرکز مشاوره پویا
تهران خيابان انقلاب، ابتداي خيابان وصال شيرازي، جنب بيمارستان البرز، پلاك 23
تلفن 66963946 ، نمابر 66963947
مرکز مشاوره توحید
تهران خیابان نصرت شرقی - روبروی دانشکده پرستاری شماره تلفن66938833
مرکز مشاوره راه بهتر
چهارراه پاسداران خیابان دولت خیابان شهید کلاهدوز- خیابان شهید یارمحمــــــدی بن بست بهار تلفن 22541434
این مراکز متخصصین برجسته ای در مورد مشاوره خانواده دارند به خصوص مرکز مشاوره پویا.
در ضمن بنده خانم دکتر اسماعیلی که از اساتید برجسته دانشکده هستند و از نظر سابقه و تخصص بسیار حاذق بوده، را در مراکز فوق می شناسم و به شما معرفی می کنم.
نقل قول:
ولی باز دلم آروم نمیگیره...
حسین جان کار دل همینه که آروم نگیره...عاشق بشه...احساسی عمل کنه..
شما الان در مرحله ای نیستی که به دلت روجوع کنی.بذار اون کار خودشو بکنه.
هر چند با یادآوری و تجدید خاطراتی که می کنی این دل باهات کارا داره......
نقل قول:
ای کاش سری پیش که اشک و زاری انداخته بود میرفتم تا من همیشه تو دلش بمونم...نه اینکه اون همیشه تو دلم بمونه
مسئله اینکه شما از طرد شدن و از کم توجهی قرار گرفتن ترس داری...دنبال تایید می گردی
اگر هم می بینی احساساتت به این گونه دگرگون شده بیشتر بخاطر اینکه فکر می کنی فردی شما را تایید نکرده و همین عدم تایید رو نسبت میدی به بی کفایتی خودت.
در صورتی که هر کسی بر حسب منافع شخصی خودش عمل می کنه... منفعت آن دختر خانم در شرایط کنونی هم این بوده که دنبال یک کیس دیگری باشه. و این به معنی بی کفایتی تو نیست.
حسین جان حالا بهتره تو هم قدری به خودت ارزش بدی...البته شرط این ارزش دادن اینکه که در اولین گام اشتباهات خودت رو قبول کنی و در صدد اصلاح و تغییر باشی.
بسمه الله آدرس هم رو که بی دل عزیز داد...منتظر چی هستی. البته ما حالا حالاها باهات کار داریم :72:
[quote=بی دل]
«رفتی مکه و مدینه بعد از اونجا زنگ زدی به یک دختر نامحرمی که قصد ازدواج باهاش رو هم نداشتی که چی؟»
اگه من از مدینه با دختره تماس گرفتم حقیقتش این بود که من هنوز تصمیمی نگرفته بودم...
چون از نظر عقلانی میدونستم به هم نمیخوریم...
اما دلم چیز دیگه ای میگفت...
من بین دوراهی عقل و دل بودم...
« اگه میگفت باشه بیا خواستگاریم باز چی بهش میگفتی؟»میفهمیدم عشقش واقعیه و به خاطرش از همه ی معیارها و ملاکهام میگذشتمو...
مطمئنا علیرغم میل باطنیه خانوادم باهاش ازدواج میکردم...
میدونستم علیرغم میل باطنیه خانوادمه چون
1-از نظر قدی به من نمی خورد 2-از نظر سنی هم سن من بود3-تو جایی کار میکرد که پدرم دید خوبی نسبت به آدماش نداشت 4-خانوادشون گیلانی بودنو با هم تفاوت فرهنگی فوق العاده ای داشتیم...
برادر عزیز ،واقعا باید شاکر خدا باشی که اون دختر خانم ازدواج کرد تا شما مجبور باشی ترکش بکنی ،من واقعا در عجبم ،انگار شما با ازدواج شوخی دارینا
اخه ازدواج که گفتن دو تا جمله دوست دارم نیست که شما به خاطرش تمام معیار هاتون رو زیر پا بذارید
واقعا نیاز میبینم که شما حتما مقالات در مورد ازوداج این سایت رو بخونید
با این توصیفاتی که کردین شما واقعا در شرایطی نیستید که بخواید فعلا تصمیم به ازدواج بگیرید ،مطالعاتتون رو در زمینه ازدواج حتما بالاتر ببرید
:72:
hosi64 گرامی
تکنیک توقف فکر چاره کار شماست .
هر وقت در این رابطه احساس طرد شدگی بهت دست داد ، یا یاد مهر اون دختر به ذهنت اومد به فکرت توقف بده و سریعاً از این یاد آوریها بیرون بیا و خودت را مشغول کاری کن . آنقدر این روند را تکرار کن تا به مرور ذهنت به طور طبیعی از یادآوری اون باز بمونه .
بهتره برنامه های مفیدی برای خودت تنظیم کنی و به آنها مشغوی شوی . چون اهل اعتقادی این فضای ماه رمضان و معنویت جاری در آن موقعیت خوبی است که روی ترک یاد و خاطره این موضوع کار کنی به عبارتی بستر سازی طبیعی اینگونه پیش آمده . و فقط کافیه استفاده کنی .
سلام
من ميتونم دركت كنم ولي باور كن اصلا بهت حق نميدم چون شما يك سال رابطه ي با ترديد با هم داشتين
قبول كن كه تو هم اگه جاي اون بودي اين كارو ميكردي :305:
يك بار خودتو بذار جاي اون و از زاويه ي اون به ماجرا نگاه كن مي فهمي اون هم به اندازه ي خودش حق داشته
روزي به اين نتيجه مي رسي كه بايد همچنان براي زندگيش آرزوي خوشبختي كني ( مثل گذشته )