RE: ادامه دوستی یا قطع ارتباط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط teddy
آقای مدیر همدردی لطفا اگه امکان داره درباره این گفتتون که فرمودید"همچنين نكته بسيار مهمي هم كه تلويحا اشاره كرديد، احساسي بودن ايشون هست كه حتما سرنخهايي از ايشون ديديد. اين نكته هم بسيار مي تواند منفي ارزيابي شود. " بیشتر توضیح بدید.(مخصوصا اینکه جنبه منفی داره)
ممنون
سلام
به عنوان مثال توجه كنيد،الان حتي براي اينكه رابطه را رها كنيد، به خاطر احساسي بودنش نگران اين هستيد كه صدمه نبيند.
اگر واقعا احساسي باشد(البته اين مفهوم را مستند به صحبتهاي خودتون مي گويم)، فرض كنيد با او ازدواج كنيد. هر روز و هر ساعت و هر دقيقه بايد نگران باشي با كارت ، حرف و رفتارت و ... صدمه نبيند. چون يك فرد احساسي سريع صداي آژيرش بلند مي شود. و اين مي تواند نقطه منفي در همسر گزيني تلقي شود (كه البته به معيارهاي ديگر هم مرتبط مي باشد.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط teddy
حالا نمیدونم که رابطمون رو قطع کنم یا نه؟؟؟و اگه قطع کنم چون ایشون احساسی هستن چطور عمل کنم که کمتر صدمه ببینن؟
RE: ادامه دوستی یا قطع ارتباط
جسارتا مدير جان به نظرم اكثر دختر ها در اوايل رابطه احساساتي هستن و اين دليل بر تداوم اين حالت در تمام طول زندگي نيست...و با عرض پوزش به نظر اين نميتونه نكته منفي باشه...
به احتمال زياد هم اين خانم در اولين رابطه خودشون هستن و همين هم يكي از عوامل احساسي بودن ايشونه...