چی بهت گفت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بهت گفت؟
همونکه تو پست قبلی گفتم:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
مجبور به ادامه نیستی اگه میتونی از خیلی چیزا چشم پوشی کنی
حرف بعدیش مربوط به یه چیز دیگه بود،که ربطی به بحث الان من نداره!
اگه منظورشو متوجه میشین به منم بگین،لطفا
سلام
سرکار خانم design
بنظرم ادامه این تاپیک جز تلف کردن وقت شما و دیگر دوستان نتیجه ای نداره . بهتره شما تصمیم نهایی خودتون رو بگیرید و اونو عملی کنید .
دوستان و مدیر گرامی بطور کامل شمارو راهنمایی کردند و اگر شما میخواستید بدونید که چه کاری بهتره میتونید با یکبار خوندن پستهای دوستان کاملا متوجه بشید .
الان دیگه مشخص نیست که ادامه تاپیک به چه منظوری هست .
در مورد منظور ایشون هم فکر نمیکنم دوستان بتونند کمکتون کنند . اگر واقعا خیلی واجبه که منظور ایشون رو از اون جمله بدونید میتونید از خودشون بپرسید .
موفق باشید .
خیلی جالبه،چه قشنگ بلدین آدمو مسخره کنین،اونم کسی که اومده درخواست راهنمایی کرده ،واقعا ممنوم از همکاریتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
اگه شما لزومی به پاسخگویی اینجانب نمیبینین ،خب ...
منظورشون کاملا واضحه ایشون کاملا فهمیدن که شما چقدر بهشون وابستگی احساسی پیدا کردین و منظورشون از اون خیلی چیزها همون احساسات خودتون هست .
به نظر من این رابطه رو تا وابستگی تون به ایشون بیشتر نشده تمومش کنید . دلیل هم نمی خواد . می تونید بگین من اهل رابطه بی هدف و بدون سرانجام نیستم و دنبال دوستی هم نیستم . اگر الان محکم مقابل دلتون نایستین بعدا سخت تر خواهد بود .
design عزیز
یه زحمت بکش و عنوانی مناسب با مسئله ای که مطرح کرده ای رو تنظیم کن تا جایگزین عنوان درخواست راهنمایی شود ، تاپیکهایی که این نوع عنوان را دارند تغییر عنوان داده می شوند و در صورت عدم توجه کاربران مجبوریم حذف کنیم ، لذا تقاضا دارم شما سریعتر عنوان مناسبی ارائه کنید تا تصحیح صورت گیرد .
این پست بعد از اصلاح عنوان حذف خواهد شد
ببين منم مثل خودت جذب آدماي ميشم که ازم فاصله ميگيرن ولي اين که ميگي هميشه تو اول شروع کننده اي قشنگ نيست و اون آقا نسبت به شما اصلا جدي فکر نميکنه و رو حساب احترام به شما جواب ميده بهتره يه مدتي ازش فاصله بگيري ببين اون چيکار ميکنه شايد هم اون کسي رو دوسش داره و شمارو هم تو آب نمک نگه داشته ولي بهتره يه مدت رهاش کني مطمن باش نتيجه ميگيري
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط design
مراجع گرامي اين 2 راه كه به نظرتون مي رسه كاملا اشتباه هست و نشون مي ده كه شما در دام وابسگي از هم اكنون افتاديد.
اشتباه راه اول اينه كه به اشتباه تصور مي كنيد كه بدون وابستگي خواهيد توانست به اين رابطه ادامه دهيد.
اشتباه راه دوم اينه كه بياييد دليل قطع رابطه را براي او توضيح دهيد. در حاليكه به گفته شما براي او مهم نيست. و اهميتش براي شما از ناخوداگاهتان نشات مي گيرد كه وابسته هستيد.
راه صحيح: قطع يكباره ارتباط و تحمل آن.
اين هم دليل من بر اينكه شما از هم اكنون علائم وابستگي را نشان مي دهيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط flag
دقت كنيد دوستي دختر و پسر جوان قبل از ازدواج بدون ايجاد احساسات و وابستگي از نظر تئوري و ذهني انجام پذير هست. ليكن در اكثر قريب به اتفاق اين دوستي ها در عالم عمل و واقعيت توام با احساسات و وابستگي هايي هست كه هم دوستي ساده را از مسير خود خارج مي كند و هم شناخت براي ازدواج را مختل مي سازد.
در واقع يك «اگر» در اينجا قيد مي شود كه در حال حاضر و در جامع ما و با وضعيت دختر و پسر ما اين «اگر» محقق نمي شود.
يعني اينكه مي گوييد: اگر دوستي بدون احساسات و وابستگي و فقط از روي جنبه انساني باشد و .....
اين اگر كه من قرمزش كردم،در اكثر قريب به اتفاق مواقع عملا و در عالم بيرون اتفاق نمي افتد و فقط در ذهن شدني هست.
نمونه اش همين تاپيك كه اين مراجع بسيار گرامي ، اول تاپيك با اين جمله شروع كردند:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
و اما در آخر پست خود هم اين عبارت را آورده اند:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
چه جالب. اتفاقا صحبت شما بايد زير نمونه عملي مي آمد تا با مثال برايتان روشن شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط flag
در اينجا قرباني وابستگي disign هست، در حاليكه هميشه معادله احساسي دو بخش دارد:
الف: قرباني يا وابسته
ب)قرباني كننده يا وابسته ساز.
در واقع مخاطب disign همانطور كه در متن سئوال هم آمده است قبلا هم چنين مهارتهايي در وابسته ساختن دختران داشته هست.1
يعني فاعلانه در مسائل احساسي موجب انفعال احساسي شخص وابسته مي شوند.
البته گاهي اين تعاملها به صورت دو طرفه انجام مي گيرد. ولي اكثر مواقع يك طرف وابسته كننده و يك طرف وابسته شونده هست.
============
خلاصه:
شدت نيازهاي عاطفي و جنسي و عدم آگاهي،عدم مهارت و عدم قدرت خودكنترلي درجوانان جامعه ما موجب مي شود كه ما از اشاعه ذهني نظراتمان در مورد ارتباط دختر و پسر دست بكشيم.
حالا اگر يك مورد چنين مهارتها،آگاهي ها و خودكنترلي هايي را داشت كه به راحتي بتواند رابطه را كنترل كند و وابسته نشود و وابسته نكند و مسائل احساسي مبتني بر بعد جنسيتي را وارد رابطه نكند مورد استثناء هست .
================================================== ===========
پاورقي: 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط design