به نظر من اخلاقش مهم بود تا تيپ و قيافش اما ديگه نه تا اون حد كه وقتي باهاش ميرم بيرون اگه دوستام ببينند خجالت بكشم
خدا را شكر تيپش عاليه قيافشم متوسطه تقريبا مثل هميم
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من اخلاقش مهم بود تا تيپ و قيافش اما ديگه نه تا اون حد كه وقتي باهاش ميرم بيرون اگه دوستام ببينند خجالت بكشم
خدا را شكر تيپش عاليه قيافشم متوسطه تقريبا مثل هميم
به نظر من ظاهر نسبت به باقي شرايط جهت ازدواج در الويت هاي آخر بايد باشه .
در حد معمولي و همين كه شيك و تروتميز باشه كافيه .براي خود من داشتن ظاهر مناسب طرف مقابلم بعد از اخلاق و ايمان و ميشه گفت در درجات آخر قرار داشت .
الان كه حدود دو ماهي از عقدمون ميگذره علاوه براينكه عشقم ظاهر زيبايي داره اخلاق و ايمانش زيباييش رو چند برابر كرده و عاشقش هستم.
ميتونم بگم خدا هموني رو كه هميشه تو ذهنم از يه همسر درنظر داشتم سرراه من قرار داد و صد البته سرنوشت همه ما به دست خداوند رقم خواهد خورد .
من خودم شخصاً دوست دارم که مرد خوش تیپ و منظم باشد چه داخل و چه بیرون. اما متأسفانه بعضی از مردها در بیرون خوب و در داخل شلخته هستند. بعضی دیگر که اصلاً به هیچ موردی نمی رسند چه بیرون و چه داخل. ما زنها باید آنها را همه جوره تحمل کنیم ولی اگر زن دو روز بد بگردد سریع و فوراً یک جایگزین پیدا می کنند.:316::302:
قیافه زیاد مهم نیست اون شخصیت واحترامه که قیافه را می پوشونه اگه شخصیت محترمی باشه و پاکیزگی آراستگی وجود داشته باشه قیافه جای خیلی کمی داره
من به عنوان يك پسر بر اساس شناخت و تجربيات خودم به اين نتيجه رسيدم كه همون اندازه كه ظاهر براي آقايون مهمه براي خانوم ها هم مهمه. اما خوب خانم ها معمولاً هميشه سعي دارند كه كسي از افكارشون و علايق واقعيشون سر در نياره. مثلاً در مورد روابط جنسي هميشه زن ها اينطور نشون ميدهند كه تمايل شديدي ندارند ولي در واقعيت اينطور نيست. به هر حال خصلت انسان اينه كه زيبا پسنده و به زيبايي گرايش داره چه زن باشه چه مرد.
به اندازه ی آدمهای روی کره ی زمین برای هر سئوالی سبک و سیاق سلیقه ای و بیولوژی وجود دارد . پس با یک نظر و دو نظر گرفتن انسان به جواب قاطع و صد در صد ی نمی رسد .
به قول قدیمی ها به خوشگلی دوزار هم کف دست آدم نمی گذارند !!!
به شخصه به هیچ عنوان قیافه و قد و بالا برایم مهم نبوده و نیست و تراوشات فکری و ذهنی و مهارتهای عملی و هیجانی فرد برای من از اهمیت بیشتری برخوردار است . و از آنجا که در جهان هیچ چیز پایدار نیست از جمله زیبایی و ظاهر پس به دنبال ان هم نمی دوم اما پایداری افکار و قدرت ذهن و مهارتهای عملی تنها در اثر بیماری و پیری از دست می روند که برای این بخش نیز یا می توان کاری انجام داد و یا خیر . اما اگر پروژه بیماری لاعلاج عارض نشود با پیری اش می سازیم .
کسی می تواند بگوید مولانا خوشگل بود یا نه ؟ خوشگلی اش از بین رفت اما از ماندگاری راه و دیدگاه های او در طی قرون کم شده است ؟!
انتخاب زوج و زوجه هم همینگونه است . در لول و اشلی کوچکتر . شانس بیاوری مولانا ی قرن با تو زیر یک سقف قرار بگیرد !:311:
دوست عزیز تامنظورشما از ظاهر چی باشه؟صرفا زیبایی یا جذابیت
نمیشه منکر این شد که کسی به زیبایی (حالا درهر موردی) اهمیت نمیده...چرا! طبع انسان کمال گراست و قطعا دوستدار هرنوع زیبایی اما این با جذابیت فرق میکنه وتازه از شخصی به شخص دیگه هم متفاوته...مثلا یه خانوم یا اقا.....( فرقی نمیکنه)..... ممکنه جذابیت طرف مقابلش رو در ظاهر اون شخص جستجو کنه ولی یه کس دیگه جذابیت طرف مقابلشو در طرز تفکر ...اخلاق ...رفتار ..مهارتهاومسائلی از این قبیل جستجو کنه...این بسته به هرکسی فرق میکنه...هرکسی بسته به نوع نگرشو بینشش جذب خصوصیاتی از طرف مقابلش میشه چون اون خصوصیات آیتمهایی هستن که اون شخص رو به نظر شما جذاب و خواستنی جلوه میدن
حالا اگه حتی جذابیت رو هم بخوای فقط از بعد ظاهری مدنظر قرار بدی باز همین قضیه تعمیم پیدا میکنه...بذار برات با یه مثال توضیح بدم...مثلا ممکنه ازنظر من نوعی زیبایی ظاهری شامل چهره ای کامل و بی نقص باشه اما به نظر شمای نوعی زیبایی میتونه دریک نگاه گیرا ...یه یک لبخند ملیح یااندامی موزون ووو....خلاصه بشه.....این هم بسته به سلیقه افراد کاملا متفاوته
امیدوارم تونسته باشم منظورم برسونم چون خیلی کلی پرسیده بودی مجبور بودم کلی جواب بدم[/color]
سلام دوست عزیز
قیافه خوب مرد و خوش پوشی اش می تونه تو نگاههای اول برای یه زن جذاب باشه ولی در طولانی مدت شاید اصلا مهم نباشه یعنی عادی میشه ولی همونطوری که خیلی از دوستان هم گفتن اینکه در یه حد قابل قبولی باشه لازم است
من نفهمیدم که شما از این سوال دنبال چی هستین و سوال اصلی شما چیست:question:
سلام
خداوند زیباست و زیبایی رادوست دارد
افشین عزیز ذات اقدس الهی حس زیبا دوستی را در نهاد هر انسانی گذاشته است . اما این بدان معنی نیست که که برای بانوان فقط قیافه ملاک باشد اولین چیزی که برای یک زن مهم است متانت و نوع نگاه مرد است که باید همراه با عشق و متانت باشد . به همین دلیل است که هیچ خانمی از مردانی که خیره به خانمها نکاه میکنند خوششان نمیاید
سلام
برای من قیافه مهمه...اما اگه طرف معیارهای اصلی دیگه رو داشته باشه قابل اغماضه ...البته نه اینکه کاملا نادیده بگیرم.... ولی خوب ... تاحدی می تونم کنار بیام....لباس پوشیدن طرف فوق العاده مهمه...... شیک پوش اما متین و سنگین...
ولی ما یه نفر داریم ظاهرش خیلی معمولیه ( البته لباس پوشیدنش خوبه) اما اخلاقش و ادبش رو عشق است، بنده شخصا احترام فوق العاده ای براش قائلم و واقعا دوستش دارم...اینه که اگه از طرف خوشت بیاد اهمیت ظاهر خیلی میاد پایین... حب الشیء یعمی و یصم... عشق کور و کر می کنه....