RE: لطفا کمکم کنید به همفکری احتیاج دارم.
آقای امپراطور
عجب اسم کاربری ای!
اگر زندگی ات رو با همسرت می خواهی پس سعی کن زندگی ات رو بسازی ...دلیل مشکل را پیدا کنی .... اون رو حل کنی
چرا یا صورت مسئله رو پاک می کنی و یا سعی در کات کردن داری؟
مشخص هست که خانومت رو دوست داری
این تهدید به طلاق انگیزه ای خوبی برای قطع ارتباط و ادامه زندگی مشترک نیست خصوصا اینکه با این تهدیدی که کرده چنانچه خانومت ادامه بده ... می خواهی حرفت رو واقعا عملی کنی؟
بهتره حالا که همسرت خودش بیان کرده این ارتباط هست و میخواد قطعش کنه اما طرف اصرار داره . کمکش کنی که قاطع باشه ، اون ضعف قاطعیت داره و اون آقا داره از همین سوء استفاده می کنه ، بهتره کمکش کنی بهش محکم پیام قطع ارتباط رو بده ، ارتباط خانوادگی خود را با این دوست قطع کنید تا هیچ مجاورتی و دیداری ولو رسمی و خانوادگی پیش نیاد و این هم از طرف همسرت صورت بگیره ، یعنی قاطع به این آقا بگه حق نداری که تماسی بگیری و حتی نمیخواد رابطه خانوادگی هم داشته باشید .
و از همسرت بخواه که خط رو عوض کنه ، کمکش کن که از وابستگی ایجاد شده بیرون بیاد .
سعی کنید او را نزد مشاور ببرید تا بهتر بتونه وابستگی را از بین ببره و ضمناً به کمک مشاور علت این جذب را در یابید و تغییراتی که نیازه در روابطتتون و زندگیتون بدید را به این وسیله بفهمید .
در کنار همسرت باش او را مهربانانه و در عین قاطعیت یاری کن تا از این رابطه بیرون بیاد، این را به دید یک مسئله و مشکل نه خباثت نگاه کن در این صورت کمکش خواهی کرد مسئله را حل کنه .
موفق باشید
سلام اقای امپراتور
به نظرم اخطارت یه ذره زیادی محکم بوده چون به قول دوستمون اگه همسرتون ادامه بده شما باید روی حرفتون واسید. ازش محکم بخواهید که به اون رابطه پایان بده. بهش محبت کنید تا جذب شما بشه تا دیگران چون احتمالا اون اقا از ترفندی استفاده می کنه تا همسرتون و نگه داره بالاخص محبت می کنه پس شما بیشتر محبت کنید. محکم اخطار بدید که خاتمه پیدا کنه. و پشتش باشید تنهاش نذارید نگذارید از شما بترسه بذارید اوقدر با شما احساس راحتی کنه که شما را در جریان همه چیز قرار بدهد.
موفق باشید.