RE: حس بد , سردرگمی...اشتباه گذشته! کمکم کنید..
از راهنماییاتون ممنونم.کاش همیشه پیشم بودین و دلداریم میدادین.اصلا نمیدونم چه خوره ایه افتاده به جونم.انگار که یه وزنه از قلبم آویزوون کرده باشن.باور کنید از بس فکر میکنم گاهی احساس میکنم مغزم داره قفل میشه و دارم سکته میکنم.نمیدونم با خودم چطور کنار بیام.از دست خودم خسته شدم.حالا به فرض اگه بعد چند سال قضیه رو بشه اونوقت چی بگم؟
چی بخواد رو بشه؟یه عکس دادی دیگه.کاری دیگه ای نکردی که.چرا انقدر قضیه رو بزرگ می کنی؟
مهم اینه که شما درس گرفته باشی و دیگه تکرار نکنی . بیشتر از این دیگه میشه همون وسواس فکری که مدیر محترم اشاره داشتن که وسواس فکری هم صرفاً به این مربوط نمیشه در بقیه مسائل زندگیت هم اگه دقت کنی این وسواس هست پس بهتره نزد روانشناس بری و از این جهت خودت را بررسی کنی و درصورت تایید وسواسی بودن برای برطرف شدنش از روانشناس کمک بگیری .
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
اين روزها كپي و سيو كردن يك عكس در اينترنت كار مشكلي نيست.
ممكن است شما عضو يك فروم باشي و عكست را آنجا گذاشته باشي يا در پروفايلت در ياهو عكست را قرار بدهي و بعضي ها ذخيره كنند.
اگر هم روزی خدایی نکرده همسر آینده تون متوجه شد(که احتمالش تقریبا" صفره)
این پیشنهاد آقای مدیر عالیه
میتونین بگین از پروفایل یاهو یا چنین چیزی از اینترنت برداشتن
یا اینکه بگی شاید دوستانت(دوستای دختر) که عکستو داشتن ،این کارو کردن
زیادی داری سخت میگیری
بقول غزاله کسی ندونه فکر میکنه حالا چیکار کردی
گاهی شک میکنم میگم نکنه قضیه بیشتر از اینی بوده که گفتی،واسه همین اینقدر بیش از اندازه نگرانت کرده
بابا بی خیال
با این وسواس فکری که شما داری اگه نری پیش روانشناس در آینده از خیلی جهات به دردسر می افتی و میتونه حتی برای زندگی فردی یا مشترکت ریسک باشه
فقط این مورد نیست که
تو زندگی به هزار و یک مشکل مهم تر از این برمیخوری
اگه اینجوری پیش بری نمیتونی دووم بیاری.حتی اگه این موضوع به زندگیت آسیب نزنه،سر موضوعات دیگه طرف مقابلتو عاصی میکنی
مواظب باش خانمی:72::72::72:
نوع پوششت توی عکس چطوری بوده؟
با سلام
به نظرم به این تاپیک بیشتر ادامه نده، چون دقیقا تو را بر خلاف جهتی که باید حرکت کنی می بره.
یعنی: باید این وسواس فکری در این مورد را متوقف کنی. همان توصیه های قبلی را به کار بگیر کفایت می کند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
اين موارد بيشتر مربوط به وسواس فكري ميشه كه با مراجعه حضوري به يك روانشناس باليني مي توانيد حلش كنيد.
ربطي به عكس و ازدواج و از اين حرفها ندارد.
البته اين طبيعي هست كه ما هر فعاليتي بكنيم احتمالا با پيامد آن رفتارها مواجه خواهيم شد. اما در مورد شما اينطور كه توضيح داديد مشكل حادي نيست.
در ضمن مراجع گرامي ، شما با اين ميزان اضطراب و حساسيت بايد سعي كنيد اين مسائل را براي خودتون تكرار نكنيد. شما تجربه اول را مجددا تكراري كردي. پيشهاد مي دهم از اين بعد در اين موارد احتياط كنيد. و در موارد گذشته هم نگران نباشيد.
:305:
سلام
به نظر من که اصلاً مسئله ای نیست که بخواد بهش فکر کنید، چه برسه به اینکه نگرانش باشید.
می تونم بگم که مطمئنم همسر آیندتون به هیچ عنوان مطلع نمی شن.
اگه هم روزی خدایی نکرده مطلع شدن (به فرض محال) راستشو بگید و به همسرتون اطمینان بدید که از کاری که مربوط به بچگی و بی تجربیگیتون بوده پشیمونید. بهشون اطمیان بدید که چقدر دوستش دارید و هیچ کس دیگه براتون مهم نبوده و نیست و اونایی هم که قبلاً اتفاق افتاده فقط یه جور سرگرمی بوده. اگه دلشونو به دست بیارید خیلی راحت می تونن بگذرن از این مسئله.
لطفاً فکرتونو مشغول چیزی که اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد نکنید.
سلام
دوستان عزیزم از اینکه وقت گذاشتین تا منو راهنمایی کنید از همتون ممنونم.:72: