-
RE: تردید پس از نامزدی!
سلام yasesepidعزیزم
قضاوت کردن کار درست و خوبی نیست و همه ی ما تقریبا با نوسانات احساسی و واکنشهای خاص از قضاوت شدن مخصوصا قضاوت از سر عدم شناخت ناراحت می شویم و گارد می گیریم و ....واکنش شما نیز کاملا قابل درک است .
ضمن اینکه جایگاه قضاوت دوستان نیز قابل درک است .
دوست جوان من ، در مورد دو مشکلی که فرمودید تا به امروز حل نشده است .
توجه بفرمائید
آقایان معمولا چندان تمایلی به خرید گل و کادو ندارند و این حالت تقریبا به آموزش در محیط خانواده بر می گردد و به واقع از روی خرید گل و هدیه نمی توان فهمید که مردی به واقع لارژ و دست و دلباز هست یا خیر . به نظر من همانطور که قضاوت کردن کار درستی نیست برچسب زدن و نتیجه گیری بر حسب ظواهر اینچنینی نیز کار درستی نیست .
یک مرد می تواند به هزار و یک روش دیگر به غیر از خرید هدیه عشق و توجه اش را به همسر و زندگی اش نشان بدهد و این حرف من به این معنی نیست که نمی توانم خواست و تمایلات شما را درک کنم . اما شما باید طی زمان به این خواست و یا دست کم 50 درصد خواست خود برسید و...زمان و شناخت و آموزش و مهارت و آگاهی در طی مسیر زندگی بسیار راهگشا خواهد بود . ضمن اینکه شما مسئولانه می توانید از نامزدتان درخواست یک شاخه گل یا هدیه ای که خریدش در توان مالی ایشان است بکنید و این کار هیچ اشکالی ندارد . نامزد شما علم غیب ندارد که بداند چه مسائلی برای شما اهمیت دارد و می تواند با یک شاخه ی گل شما را خوشحال کند . اما به واقع درخواستهای مسئولانه بدون برچسب زدن و ارزیابی شرایط نامزد .
در مورد کار نامزد محترم نیز گمان می کنم شما شرایط سختی دارید . اما واقعا بیکاری یک اپیدمی اجتماعی است اما از آنجا که نامزد شما در حال تحصیل می باشند این امیدواری وجود دارد که بعد از اتمام دوره ی تحصیل کار مناسبی پیدا کنند کافی است شما بر حسب شناختی که از ایشان دارید به آقای نامزد اعتماد کنید و وی و توانایی های وی را باور کنید . دوست جوان من اعتماد تنها کاری است که در این لحظه با توجه به حسن اخلاق و رفتار و کردار همسر آینده تان می توانید به ایشان داشته باشید .
به هر ترتیب وقتی ما انتخابی می کنیم باید نسبت به انتخاب خود بر طبق شرایط زمانی و مکانی و مالی و ...رفتاری مسئولانه داشته باشیم ضمن اینکه دل نگرانی های شما نیز کاملا قابل درک است . شما تنها دختری نیستید که با وجود علاقه به نامزد و شناخت کافی از ایشان بر طبق دوره ی آشنایی و ...دچار این نوسانات احساسی می شوید .
سعی کنید صبور باشید و با ارامش گام در مسیر زندگی مشترک بگذارید . بنا به تعاریف شما جای نگرانی نیست . همه چیز درست می شود کافی است که به نامزد محترم زمان بدهید و اعتماد کنید .
-
RE: تردید پس از نامزدی!
سلام:72:
خيلي ممنون آني عزيز، صحبتهاتون خيلي زياد بهم آرامش داد
الان خيلي بهتر شدم
حق با شماست و احتمال داره كه واقعا بي مورد اين نگراني رو به دلم راه داده باشم
بدترين حس و حال براي آدم موقعيه كه آدم وقتي ندونه دقيقا راجع به چي بايد فكر كنه و از چي ترسيده، زماني براي ايستادن نداشته باشه و بالاخره بايد تصميم به جلو رفتن بگيره
الان بهتر متوجه شدم كه بيكار بودنش از جنبه همين تواناييهاست كه برام مهمه . اگر مي شد مطمئن بشم كه تواناييهاش از بالقوه به فعل ميرسه ، يعني توي اين فرصت كم اين رو درعمل مي ديديم خب طبيعتا نگرانيم رفع مي شد. ااما چاره اي نيست ...خيلي زمان ميبره تا معلوم بشه چي ميشه و من فقط بايد صبر كنم و به اصطلاح سوار موج بشم...
در مورد دست و دلبازي هم صحبتتون رو قبول دارم . شما حق داريد و منم دلم نميخواد اول زندگي فشار غير منطقي بابت خريدهاي غير لازم بهش بيارم. اما واقعا ميخوام تو اين مرحله و هرجوري كه هست مطمئن بشم فارغ از اينكه اون شغلي داره يا درحال حاضر درآمد كافي نداره آدم خسيسي نيست. و اگر در آينده توان ماليش كافي باشه ديگه دريغ نمي كنه براي خوشي هاي زندگي خرج كنه