RE: من خیلی عصبی هستم حتی از کنترلم خارجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlahtab
اتفاقا در همین مورد هم درکت میکنم
همسر منم خیلی به همه مسائل حتی شخصی من اظهار نظر میکنه
تو مسائل خانه داری و اینجور چیزا زیادی نظر میده
ما همسر شوهرمون هستیم و باید خواسته های اونا رو هم درنظر بگیریم.شاید اونا گاهی بی انصافی بکنن
اما ما نباید کنترل خودمونو از دست بدیم.
به خواسته همسرت فکر کن،در موردش و اینکه چرا مخالفی باهاش صحبت کن.
وقتی میبینی داری عصبی میشی تا جاییکه میتونی سعی کن سکوت کنی و از محل دور بشی.همون لحظه نه کاری بکن نه چیزی بگو.
منم یه مدت بود صدای تلویزیون اذیتم میکرد و همه چیزایی که تو گفتی،حتی وقتی صداشو قطع میکردم تصویرش هم میرفت رو اعصابم.خاموشش میکردم.
بخاطر اینکه فکرم خراب بود،
سعی کن با همسرت نزدیکتر باشی،اونکه تا حدی درکت میکنه.پس پتانسیلشو داره حرفاتو بهش بگی.باهاش صحبت کن گاهی،از روحیاتت از مسائلی که خوشحالت میکنه،چیزایی که ناراحتت میکنه،اگه بتونی حرفاتو بگی و تخلیه بشی دیرتر تحریک میشی تا عصبی بشی.آستانه تحملت میره بالا
شاید نشه گفت تحمل،بقول دوستان سازگاری مثبت.یعنی تمرکزتو از رو چیزی که عصبانیت میکنه برمیداری و دیگه برات اهمیتی نداره چندان و متوجه ش نمیشی تا اذیت بشی.
راستی تاپیکهایی رو که ستاره برات لینکشو گذاشته مطالعه کردی؟
اره فکر کنم 3 تا بوود من دو تاشوو خووندم ولی خداییش قبول داری اصلا اوون لحظه عصبانیت همه ی اموزشایی که میبینی از یادت میره خیلی سخته کنترل کردنش حالا شاید واسه من اینجوریه ولی باید خیلی تمرین کنم راستی اگه موردی نداره میخوام بدوونم بچه کجایی شایدم قبلا گفته باشی من خبرندارم
درست میگی،سخته کنترلش وقتی شرایط پیش میاد
اما من خودم هم متوجه نشدم الان چطور بعد از مدتی کمتر عصبی میشم
اطرافیان هم میگن
گاهی ارادی سعی میکنم عصبی که شدم واکنشی نشون ندم.گاهی هم موفق نمیشم
اما چیزی که هست الان همسرم هم میگه کمتر عصبی میشم
عصبی هم که میشم بیشتر دوست دارم تو خودم باشم و تنها باشم و به بحث ادامه ندم.اکثرا محل رو ترک میکنم
من ترک هستم عزیزم،اگه خواستی به ایمیلت میفرستم کجایی هستم
ببخشید که اینجا نمیتونم بگم،خب ناشناس موندن افراد اینجا خیلی مهمه
مخصوصا برای اینکه احتمال هست هر چند کم باشه که آشنایی حداقل تصادفی مطالبمونو بخونه و با دونستن اطلاعات بیشتر میتونه بشناسه طرف رو
http://www.hamdardi.net/thread-9283-post-113373.html#pid113373
اینو خوندی؟
خیلی مفیده
نه عزیزم نخووندمش اما همین امروز گرفتمش که بخونم حتما میخونم راجع به مشخصاتتم درست گفتی . مرسی از این که اینقد راهنمایی میکنی امیدوارم بتونم مشکلمو حل کنم فعلا چیزی نمیبینم غیر از امیدی که دارم یعنی به جایی رسیدم که دیگه همه چیز واسم بی ارزش شده فقط سلامتیم مهم چون این سری خیلی اذیت شدم کلی داروهای ارام بخش استفاده کردم اما الان تمومش کردم گفتم بی خیال دارو و دکتر بزنم تو خط مخم اوونو یه خورده تغییر بدم تا ببینیم چی میشه راستس میخوام بیشتر بشناسمت اگه اشکالی نداره . dishdishn@yahoo.com
سلام بچه ها میخواستم بگم با کمک هایی که بهم کردین 2.3 روزیه که ارووم تر شدم میخواستم از همه تون تشکر کنم مخصوصا از مهتاب و گوناگون و ستاره عزیز که اینقدر همراهی کردن. اگه اسامی چند تا کتابم دارین بهم بدین که بتوونم در این رابطه مطالبی بخوونم . من واقعا خوشحالم که تونستم همین قدم های اولیه رو واسه کنترل خشمم بردارم و مطمئنم با کمک شماها میتونم به جاهای خوبی توو این زمینه برسم بازم ازتوون ممنون و متشکر دوستای عزیزم.
سلام بجه هاچطورین چه خبر نماز و روزه هاتون قبول باشه من چند وقته تقریبا دوباره شروع کردم درس خووندنمو حالمم خیلی بهتره اما گاهی اوقات یه ناراحتی بی دلیل میاد سراغم اما سعی میکنم بهش توجه نکنم راستش اگه زیاد نمینویسم بخاطر اینه که دلم نمیخواد واسه بچه ها نظراتی بدم که شاید خودمم هیچ تجربه ای توش ندارم واسه همین خیلی خبری ازم نیست اما مطالب بچه هاروو میخونم فعلا همین راستی همین جوری بیخیال من نشید هنوز کاملا حالت عصبانیتم بی دلیلم از بین نرفته نیاز به صحبت های خوبتون دارم بازم کمک کنید وگرنه دوباره به همون حالت بر میگردم مرسی دوستون دارم