چشم.سعی میکنم اگه از لحاظ ظاهر ازش خوشم اومد و شرایطش مورد قبولم واقع شد حتما موضوعو به خانوادم بگم و شناخت تحت نظر اونا صورت بگیره و حتما با مشاور هم صحبت میکنم فقط باید ببینم فردا چی پیش خواهد اومد.
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم.سعی میکنم اگه از لحاظ ظاهر ازش خوشم اومد و شرایطش مورد قبولم واقع شد حتما موضوعو به خانوادم بگم و شناخت تحت نظر اونا صورت بگیره و حتما با مشاور هم صحبت میکنم فقط باید ببینم فردا چی پیش خواهد اومد.
با سلام
من روي اين بخش جوابم بسيار تاكيد دارم.:305: :303: :305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
الان بهش پیام دادم که حاضری قرار ملاقات خونه ما باشه ؟باحضور پدرومادرم؟دقیقا اینو جواب داد:آره حاضرم. ولی یه چیز هست اونم اینکه تا مهر کارم 100 درصد قطعی میشه و ماشینمو تحویل میگیرم. ولی اگه تو بخوای و فکرمیکنی نه نمیگن میام.پریماه درباره من شک نکن من میخوام تو را برای یه زندگی ابدی انتخاب کنم....بازم اگه میخوای میام.هرجور میدونی.
26 سالشه-مهندس معدن -و اهل کار هست قبلا شغل آزاد داشته که حالا میخواد بره توی اداره دولتی یا معدن که به رشتش مربوطه
پریماه محترم سلام
دوست محترم . این صحبتی که قصد دارم بکنم کاملا نظر شخصی است و نگاه کارشناسانه نیست .پس در حد یک نظریه شخصی به آن توجه کنید .
کلا این سیستم آشنایی جهت ازدواج از دید من مشکل دارد . اما به هر ترتیبی این آشنایی با این هدف اتفاق افتاده است و بحث من بر روی درستی و غلطی کار این آقا نیست چرا که سایر دوستان به حد کفایت به آن پرداختند و نتیجه ی این خواستگاری و آشنایی در حال حاضر حائز اهمیت نیست چرا که از دید من شما مشکل اساسی تری به شکل فردی و شخثی دارید .
اما نکته ایی که در مورد شخص شما به نظرم می رسد و حاصل سر دوربین به سمت خود است .
چرا با این آقا چنین کاری را کردید ؟
ایا فکر می کنید در مسیر زندگی زناشویی چنین تست هایی بی مخاطره است ؟
شما حتی در مسیر یک آشنایی درست و اساسی و اصولی ، آیا ممکن است چنین تست هایی برای فرد مقابل تهیه و تدارک ببینید ؟
من با اصل کار شما بیش تر مشکل دارم . به خودتان رجوع کنید و شخصیت خود و خواست و نیازهای خود را یک بازبینی بفرمائید چرا که این نوع بازی ها در صورت تکرار دردسرساز خواهد بود و دردسرهای اساسی هم برای شما ایجاد خواهد کرد .
و در نهایت اینکه هنوز دخترم وقت ازدواج شما نیست . روی ( احساس - افکار - اعمال ) خودتان بیشتر کار کنید . و به دلیل احساس تنهایی اقدام به ازدواج و ....نکنید .
با سلام
به هر حال، شما و خانواده اتان مي توانيد مثل يك خواستگار كه همه انرژي خود را براي شناختش مي گذاريد، برخورد كنيد.
فراموش نكنيد در فرايند شناخت، از مطالب احساسي و ... استفاده نشود.
مقالات و مطالبي كه هم در مورد ازدواج اينترنتي در تالار و سايت همدردي هست استفاده فرماييد.
صبحت هاي آني هم را زيادي توجه كنيد. مهم هست.:305:
سلام
به این لینک مراجعه کن و مطالعه کن
ازدواج اینترنتی و سایتهای همسر یابی ، هشدار
تنها سایتهایی مطمئن هستند که از مراجع ذی صلاح مجوز این کار را داشته باشند و در تمام مراحل روند شناخت و.... با مشاوره توسط اساتید فن و .... همراهی می کنند آنهم در مراکز شناخته شده و معتبر .
مثلاً سازمان ملی جوانان در این زمینه فعالیتهایی را آغاز کرده .
سایت هایی که فقط واسط یا مثل یک سالن گفتگو باب را آشنایی باز می کنند نمیتواند محل اطمینان از فرد تقاضا کننده باشند .
دقت کنید ، مواظب باشید ، و کاملاً در کنار خانواده پیش بروید
موفق باشید
سلام دوست عزيز به نظر من اولا كلا ازدواج اينترنتي زياد جالب نيست ولي در مورد كار ايشون بايد بگم كه ايشون تعهد اخلاقي يا سندي نسبت به شما نداشته كه بخواد وفادار بمونه و حق داره به گزينه هاي ديگه هم همزمان فكر كنه با توجه به اينكه اون دختر سوري كرماني هست اين مزيت براشون محسوب بشه ولي در كل ادمي كه بخواد با يه ايميل قصد ازدواج داشته باشه زياد قابل اطمينان نيست
قبل اینکه ازملاقات حضوری دیروزمون بگم یه نکته رو در جواب به آنی عزیز و دوستانی که گفتن چرا هنوز هیچی نشده ایمیلی با آی دی دیگه دادی ..درجواب باید بگم من درهمین تالار قبلا خونده بودم که باید طرفو با آی دی های دیگه امتحان کنی .اما من قصد کاراگاه بازی نداشتم فقط خواستم ببینم مثلا برخوردش با افراد دیگه چجوریه ..که فهمیدم واقعا قصدش ازدواجه ودیگه بدون مشورت با مشاور قرار نیست از این کاراگاه بازیا دربیارم.
خوب دیروز ما همدیگرو دیدیم .واسه اولین بار.به ظاهر نجیب و باشخصیت به نظر رسید.مهمترین معیارش اخلاقو ایمانو حجاب دختر بود .گفت از یه خانواده 7نفره هست که داداش بزرگیش شهید شده و بقیه ازدواج کردن.خانواده نسبتا مذهبی داره و علت اینکه این روشو انتخاب کرده این بوده که درشهرشون اغلب یا دخترها تحصیلات ندارن یا اونایی که درس خوندن بعد از رفتن به دانشگاه خیلی تغییر کردنو اعتقاداتشون عوض شده.تابحال هم دو موردو اونجا انتخاب کرده که متاسفانه فهمیده که یه سری اختلافات فرهنگی دارن که نمیشه نادیده گرفت.گفت این جلسه یه آشنایی اولیه بوده و حالا که منودیده میخواد به خانوادش بگه و اقدام رسمی کنن و شناخت تحت نظر اونا باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
سلام
اشنا شدن از این روش کلا یه مقدار ریسک داره چون شناخت در حد صفر هست
اما بهت یه توصیه میکنم حالا که از این روش اشنا شدی سعی کن که حرفهایی که میزنه رو با عقلت و تحقیق قبول کنی نه به صرف اینکه این اقا میگه
ببین این حرفی که ایشون زدن کاملا یه حرف عجیب و غریب بوده و غلط ببین الان در شهرستان های کوچیک دخترای تحصیلکرده زیادی وجود داره چه برسه به شهر نسبتا بزرگی که این اقا در اون زندگی میکنه و اینکه ایشون این حرفو زدن یه مقدار جای تامل داره یا اینکه گفتن که دختراشون وقتی میرن دانشکاه خیلی تغییر میکنن بازم این عمومیتی که ایشون داده جای تامل بسیار داره .
میتونست خیلی راحت بگه مثلا تو محیط کارش یا خانوادش دختر مورد علاقش رو پیدا نکرده نه اینکه بخواد با این کلیت با مسائل برخورد کنه
به هر حال ایشون رو بررسی کنین که نخوان تو زندگی هم با این عمومیت های عجیبی که میدن زندگی کنن
به هر حال در این مرحله چشم هات رو کامل باز کن و ایشون و حرفاشون رو دقیق تر بررسی کن و حتما خانواده ها رو هر چه سریعتر در جریان بذار
موفق باشی :72:
خوبه که به روش درست داری جلو می ری و خانواده ها در جریانن. فقط مراقب باش احساسی برخورد نکنی و همین طور برای تحقیقات وقت زیادی بگذارین.
یه سوالی رو حتماً بپرس، ایشون گفتن دخترهای اونجا وقتی میرن دانشگاه تغییر می کنن و اعتقاداتشون عوض می شه،
بپرس یعنی چطوری می شن و ازشون بخواه دقیق توضیح بدن مثلاً چه رفتارهایی می کنن و ....
از این جهت این سوال رو خواستم بپرسی که بفهمی ایشون با چه تیپ افرادی مشکل داره و شما جزء اون دسته محسوب نشی پس به پاسخش دقت کن
موفق باشی