ولی من می گم ازش رسما خواستگاری کن، اگه دوست نداری تو فامیل بپیچه، خودت تلفنی یا ... نظرش را در مورد ازدواج بپرس.
سراغ تفسیر رفتار و کردار آدمها، مخصوصا در مساله به این مهمی نرو.
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی من می گم ازش رسما خواستگاری کن، اگه دوست نداری تو فامیل بپیچه، خودت تلفنی یا ... نظرش را در مورد ازدواج بپرس.
سراغ تفسیر رفتار و کردار آدمها، مخصوصا در مساله به این مهمی نرو.
قصدم همينه ولي هم ميترسم كه بگم هك نميدونم چه جورينقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
آقای 216 خوش آمدید:72:
برادر عزیز ازدواج که قایم باشک بازی نداره ؛ اگه از دختری خوشتون میاد و فکر میکنید معیارهای شما رو برای ازدواج داره و خودتون هم آمادگی ازدواج رو از هر لحاظ دارید راه درست و عاقلانه اش اینه که برید خواستگاری و نظر قطعی و نهایی خودش و خانواده اش رو متوجه بشید .
خواستگاری که ترس نداره .این کاریه که مرد باید انجام بده و نظر دختر مورد علاقه اش رو متوجه بشه اگه مثبت بود که مبارکه اگرم منفی بود که دنیا به آخر نمیرسه و زندگی همچنان ادامه داره .
این خانم چون از بستگان شما هستند براش سخته که زود ابراز علاقه کنه (البته نمیدونم جو فامیلی و خانوادگی شما و ایشون چطوریه) پس نمیشه زود قضاوت کنید که به شما علاقه داره یا نه و تا وقتی که شما رسما خواستگاری نکردید حق داره ابراز علاقه نکنه اما با خواستگاری رسمی همه چی مشخص میشه.
پس اگه شرایط زدواج رو دارید یا علی بگید و برید جلو اون هم اگه تا حالا تو باغ نبوده باشه خاه ناخواه میاد تو باغ چون باید به شما جواب بده
موفق باشید
سلام به نظر من بريد خاستگاري ايشون و كاملا رسمي مطرح كنيد اگر نه گفت دليلش رو بپرسيد و اگر منطقي نبود نپزيريد و اگر منطقي بود سعي در حلش كنيد ولي تنها يك چيز هست كه قابل حل نيست اونم اينه كه مي تونه واقعا شما رو دوست نداشته باشه كه در اين صورت مي دونم رها كردن مطلب براي شما سخته ولي چاره اي جز اين نيست