-
RE: حرف حساب حالیش نیست
ممنون از راهنماییتون بله فکر خوبیه اما به نظر شما این بعدا موجب تحریکش نمیشه چون همونطوریکه گفتم این اقا تنهابه زنگ زدن اکتفا نمیکنه بلکه نامه هم ارسال میکنه درب منزلمون اگر شکایت کنم اونم از طرف مخابرات با این مشکل چه کنم ؟
و این که به نظر شما ایا من نسبت به این قضیه کوتاهی نکردم منظورم اینکه خب الان حدودا 4ماه ازاین مزاحمت میگذره و من همچنان کاری نکردم و شاید هم یکی از دلایلش دردسری باشه که مبنی بر ارتباط قبلی من با این اقا بوده که من رو شدیدا تحت تاثیر قرار میده من زیا د از قانون چیزی سرم نمیشه و نمیدونم اگر کار به دادگاه و مجازات بکشه چکار کنم و با توجه به مدارکی از این اقا که مبنی هست بر رابطه خصوصی من با این اقا مکالمات و پرینت اس ام اس هام ایا بازهم راه چاره ای برای من وجود داره یا همچنان باید ساکت بشینم ؟
راستش من نمیدونم این اقا ازمن چی میخواد اما اونطوری که من متوجه شدم از اونجایی که من دختر ساده و بی الایشی هم هستم این جنبه از شخصیت من برای این اقا اشکار شده و ازاین جهت هست که بیشتر تحت فشار قرار گرفتم و مقصر این وسط خودمم بخاطر حیای بیش از حدم من حتی به خودم اجازه ندادم که یک بار به خانواده این اقا زنگ بزنم من تا این اندازه سر به زیر هستم و این اقا فکر میکنه با تحت فشار قرار دادن من میتونه روال گذشته رو پیش بگیره اما من جدا تغیر کرده ام و دیگه اون احساس صادقانه ای که در گذشته نسبت به این اقای دورو داشتم رو دیگه اصلا ندارم و دیدم از زندگی به کلی تغیر کرده که البته نیمی از این رو مدیون بچه های تالا ر همدردی هستم راستش تنها مانعم همین مزاحمت های این اقا هست و این که واقعا کسی پشت من نیست که راه چاره رو از جهات قانونی پیش روم بگذاره البته پدرم هست و ازم حمایت میکنه اما با این حال اون راه سکوت و عدم تحریک این اقارو بهم پیشنهاد داده که اصلا نمیتونم تحمل کنم
ممنون از راهنماییاتون:72:
-
شما با مدرک مخابرات مبنی بر مزاحمت تلفنی ، در کل به دستگاه قضایی از کل مزاحمتهای ایشان شکایت می تونید ببرید ،و برای اثبات تاییدیه مخابرات را می برید . مطمئن باشید وقتی ببینه پدرتون پشت شماست این حرکت قانونی او را به عقب نشینی وادار می کنه .
در حال حاضر تصور ایشون اینه که شما چیزی به خانواده ات نمی گی و از این رو اونم میتونه تحت فشار قرارت بده ، اما اگه بدونه خانواده حامی هستند و قاطع هستی و اقدام قانونی کردی مطمئناً عقب نشینی می کنه .
ضمن این که اگر سابقه شرارت داشته باشه با پیگیری قانونی از طرف شما ،وضع اون بدتر خواهد بود و بیشتر فاصله خواهد گرفت .
موفق باشید .
-
ممنون از راهنماییتون یعنی به نظر شما این وسط مشکلی برای من بوجود نمیاد؟
البته در مورد سابقه شرارت این اقا چیزی نمیدونم اما همینقدر میدونمکه اون یک سرباز فراری هست و بیشتر از این بابت نگرانی من کمتره اما چیزی که ذهن من رو درگیر میکنه اینه که از اونجایی که من هیچگونه سابقه ای هم ندارم ایا این میتونه موجب تشکیل پرونده برای من بشه ایا اون اقا میتونه همچین ادعایی بکنه ؟
نمیدونم شاید باید زودتر اقدام میکردم واقعا دارم دیوونه میشم که چرا اینقدر صبر کردم و کودکانه عمل کردم اونم فقط و فقط به خاطر عدم اشنایی با قانون و ترس از اینده ای ککه نمیدونم چی میشه
من واقعا از خودم به عنوان یک دختر خجالت میکشم میدونید حیای بیش از حد و ترس از بی ابرویی بوده که باعث شده اینقد ر مزاحمتهای این اقا رو تحمل کنم و البته گاهی هم فشارهای ناشی از ترسی که خانواده ام برای من باقی گذاشتن و این اجازه هرگونه اقدامی رو از من سلب کرده بود مممنون از راهنماییتون میتونم بگم هر همدلی و مشورت باشما دل و جرئت بیش از اندازه ای به من میده که حتی نمیتونستم تصورش رو بکنم ممنونم:72:
-
سلام mojdeعزیزم
نگران نباش . به هیچ عنوان برای شما مشکلی پیش نمی آید یا دست کم بیشتر از آنچه که خودت می دانی در انتظارت نیست .
توصیه اول من مراجعه به وکیل برای طرح شکایت و مشاوره ی حقوقی است . یک وکیل می تواند تمام مراحل کار و روند شکایت را با احتساب احتمالات برای شما بازگو کند تا شما احساس امنیت خاطر بیشتری داشته باشید .
اما طرح شکایت در مخابرات به این شرح است .
شما به مخابرات محل سکونت خود بروید البته به همراه فردی که سند تلفن به نام او است . مثلا اگر تلفن به نام مادرت است باید مادرت را با خودت ببری و اگر به نام پدر - پدر باید همراه شما باشد .
در آنجا به شما فرمی داده می شود جهت شکایت که باید آن فرم توسط صاحب سند تلفن تکمیل شود . این تنها کاری است که باید انجام بدهی .
ظرف 24 تلفن شما تحت کنترل قرار می گیرد و ردگیری مزاحم می شود و به هیچ عنوان در هیچ مقطع دیگر مخابرات با شما در ارتباط نخواهد بود . بار اول به این آقا اخطار داده می شود و در مراحل بعدی در صورت تکرار مزاحمت تلفن ایشان قطع و جریمه نقدی می شوند و تا جایی که اطلاع دارم هیچگاه مخابرات اسم و مشخصات مزاحم را بر ملا نمی کند و ...
اما اگر این آقا از تلفن عمومی مزاحم شما بشود به هیچ عنوان قابل رد گیری نیست . اگر از موبایل تلفن می کنند همین رد گیری و فرم شکایت باید از طریق امور مشترکین پیگیری شود .
این مربوط به تلفن و شکایت تلفنی خواهد بود باز توجه شما را به این نکته جلب می کنم که مخابرات فرد خاطی را به شما و خانواده شما معرفی نمی کند و کاملا از طریق مخابرات مراحل پیش می رود .
-
مشکلی برای شما نداره
شما مدعی هستید چون ایشون برای شما مزاحمت ایجاد کرده برای شما و خانواده و کنترل تلفن توسط مخابرات و تاییدیه اون مدرکی قوی است . شما یک برگ برنده دیگه هم دارید اونم سرباز فراری بودن ایشونه ، به محض این که شما شکایت کنید و استعلام از سابقه ایشان پیش بیاد فراری بودنش محرز و در نتیجه بازداشت خواهد شد و بعد از اون شما هم رضایت بدید اون در رابطه با خدمتش گیر پیدا می کنه . پای اون روی پوست خریزه است ، اگر شما قاطعیت نشون می دادید تا حالا رها کرده بود . چون شما را ترسو و ضعیف دیده چنین راحت مزاحم میشه .
در تکمیل حرف آنی عزیز باید عرض کنم که ، با اظهار نامه ای که از دادگاه به مخابرات تحویل می دهید اونها بانامه سر به مهر آنرا تحویل مقام قضایی می دهند ، البته نظر به اینکه شما خود مزاحم را می شناسید و از وی طرح شکایت می کنید و به مقام قضایی اعلام می کنید که مخابرات تلفن را کنترل نموده و رد یابی شده و.... .
در خصوص استفاده از تلفن عمومی وقتی از طرف مخابرات اعلام شد تلفن عمومیست و البته رد و نشان تلفن عمومی را مخابرات دراد اما فرد را نمیتواند پیدا کند . اینجا شما تقاضای کشف مزاحم از طریق مقام قضایی می کنید و با استخدام کارآگاه خصوصی رد یابی با مجوز مقام قضایی و پی گیری کارآگاه بصورت کمین و مراجعه به محل تماس ( شما را برآن می دارند که با وی صحبت کنید و به حرف بگیرید تا زما کافی در اختیار قرار گیرد ) او را دستگیر خواهند کرد .
.
-
سلام و خسته نباشید خدمت شما
اما به علت ناکافی بودن اطلاعات بنده از مسائل حقوقی لذا بنا به دلایلی مردد جهت اقدام قانونی شده ام
سوال من از محضر محترم شما این هست که اولا جهت شکایت چه مدارکی الزامی است ؟
و اینکه ایا این اقا با در دست داشتن هرگونه پیامک یا نامه که دستنویس خودم هست و همچنین عکس میتونه دلیل بر نفی شرارت این اقا باشه ؟
از اونجایی که من اطلاعی از این مسائل قانونی ندارم اگر قرار بر شکایت باشه و این مسئله
به دادگاه محول بشه ایا این امر میتونه بر حکم دستور قضایی جهت دریافت پرینت ریز مکالمات و
همچنین پیامک ها بشه و ازاونجایی که خط هردو اعتباری هست ایا در مخابرات ثبت میشه ؟ایا در این مورد استناد بر صدای مکالمات از مخابرات میتونه قابل دریافت باشه ؟
ایا دستور قضایی میتونه به چنین سندی من رو که مدتی با این اقا
بودم به علت رابطه نامشروع مجازات کنه ؟
ایا این مسائل از طریق مخابرات قابل دسترسی هست یا خیر؟
ایا با وجود همه اینها من میتونم شکایت کنم یا اینکه به ضرر من هست ؟
اگرممکنه راهنمایی بفرمایید تا من از این شبهات اگاهی پیداکنم
اصلا به نفع من هستکه اقدام قانونیکنم یا اینکه همچنان مسیرم رو برای شرارت این اقا باز بزارم
لطفا در صورت امکان بنده رو راهنمایی بفرمایید
ممنو ن از لطف شما
اگر پاسخ این سوالات رو نمیتونید بدید اگر ممکنه یک سایت حقوقی برای من معرفی کنید ممنون:72:
-
مژده عزیز
این سئوالات را لازمه با یک کارشناس حقوقی مطرح کنید به عبارتی به یک وکیل مراجعه کنید تا بهتر راهنمایی بگیرید .
متأسفانه تالار همدردی امکان یاری شما را در این زمینه نداره ، چون فعلاً مشاور حقوقی نداریم . و در حال حاضر در رابطه با مسائل روانشناختی می تونه کمک باشه . مثلاً اگر شما سئوالتون این بود که به نظر شما انگیزه این آقا از مزاحمتها چیست و یا راه کار های غلبه بر ترس و یا چگونگی طرح مشکل با خانواده ، را میخواستی بهتر دوشتان راهنمایی می کردند .
پس بهتره به یک کارشناس حقوقی مراجعه و این سئوالات را مطرح و در مورد راه دفع مزاحمت از راه قانون مشورت بگیرید ، در نهایت ما را هم در جریان نتیجه قرار دهید .
موفق باشید
-
وای چه اتفاقای بدی
درس عبرت شود تا از این کارا نکنیم
من که راه حلی به نظرم نمیرسه
ولی شاید بی محلی بهتر باشه ، باید یه طوری وانمود کنی که هیچی واست مهم نیست ،مطمعنا خسته میشه میره پی کارش