دوستان این چند مدت سعی کردم بیشتر به دوستم نزدیک شوم و با چیزهایی که تعریف کرد خیلی نگرانش هستم.
بدون اینکه صحت و سقم موضوع وجود میکروفن مشخص شده باشد، می خواهم از این موضوع فعلا بگذریم و به این جنبه که حیاتی تر است بپردازیم.
راستش دوستم می گوید که مدتهاست که با همسرش مشکل داشته است و پاره ای مسائل که مدتی است برایش رخ داده، کار را بجایی رسانده که هر دو به جدایی فکر می کنند!
از طرفی می گوید که چندی پیش در محل کارش با چند نفری مشکل پیدا کرد و کار به جایی رسید که می خواهد استعفا بدهد!
حدس خودش اینست که مقصر اصلی همان همکارانی هستند که با آنها به مشکل رسید.
خلاصه که می گوید به گونه ای با من رفتار می شود که گویا زن بد (با عرض معذرت) هستم. و این نکته مزید بر علت شده که زندگی اش را هم به نابودی بکشاند.
در مورد رفتارها راست می گوید، من هم یکی دو مرتبه ای که بعنوان ناشناس در کنارش بودم، متوجه شدم! حالا این دوست من خانم محترمی است که همواره از جانب همه کس با او با احترام رفتار می شده است و اکنون واقعا طاقت این طرد شدن را ندارد. و از طرفی ظاهر و باطنی مذهبی (و نه افراطی) دارد و این رفتارها دو چندان عذابش می دهند.
یکبار به دوستم گفتم که اینبار که اینگونه رفتار می کنند، به شدت واکنش نشان بده و از خودت دفاع کن. چرا حرف نمی زنی؟! دوستم گفت من همیشه معتقد بودم که خود را به ندیدن و نشنیدن بزنم، طرف خودش خجالت کشیده و می رود و کمتر هم جلب توجه می شود.
اما همچنین می گوید که خودش هم به این نتیجه رسیده که این روش جواب نمی دهد ولی می گوید که اصلا نمی تواند در آن لحظه واکنش نشان دهد و بعد فقط خودخوری می کند.:316:
دوستان نظر شما چیست؟ این بنده خدا چطور باید رفتار کند و در جامعه حاضر شود؟
آیا شما هم موافقید که برخورد کلامی کند، و اگر بله، چطور مهارت سریع عکس العمل نشان دادنش را بالا ببرد؟
=================================
خدا لعنت کند کسانی را که وجهه یک خانم محترم را اینطور خراب می کنند که نتواند در جامعه حاضر شود. :323:
انسان دشمن هم داشته باشد، دشمنش جوانمرد باشد.:323:
و چه جامعه بدی داریم، و چقدر مردان ما طالب زن بد هستند!!!!!!!!!!!!!!!:163: